Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypominacz tłuszczu

godzina 18 PRZYPOMINAM paniom: kolacji już nie jemy

Polecane posty

To raczej potwierdza Twoją ogromną fantazję :D Ale pomarzyć zawsze można, że super laski wskakują do łóżka, nie ;)

Gość efcefde
a kij z tym, ja tam jem jablko jest dopeiro 18 a gdzie tam 24

przypominam: owoców na noc nie jemy.

Gość Poconacoo
a ja mogę??? ważę 43kg, mam 160cm. no mogęęęę???? tym bardziej że godzina nie ma tu nic do rzeczy.... można iść spać o 19tej, można o 1wszej w nocy i co- ostatni posiłek o 18tej w obu przypadkach???? otóż nie- ostatni posiłek powinno się jeść na 2-3 godziny przed snem. tyle:) ja jem ostatni 5 minut przed snem- ale jak to mówią, "szewc bez butów chodzi". odżywiam się niezdrowo a jestem po technologii żywienia:)

No to wy nie musicie sie odchudzać (yogi - jesli to Twoje zdjęcia) ale wiekszosć pewnie tutaj ma nadwage( bez obrażania sie! ). Po technologii to sama wiesz, że jak chcesz przytyć to wystarczy węglowodany gromadzić. Ps. Yogi Fajna stadnina :)

Gość MalyMisSkurczybyk
Właśnie poczytałam i zeżarłam pół czekolady. Mężulek kupił. ;) Jaki cwany, sobie piwko na meczyk a mnie żebym papy nie darła czekoladę i puszkę pepsi:D

to kompletna bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 godz przed spaniem nie powinno się jeść !! a z ta 18 godziną to bzdury !!! każdy "wykwalifikowany " dietetyk wam to powie !!! więc nie ma co se oczu mydlić głupotami !!!

bez nerwów. rozumiem frustrację wywołaną głodem. jutro już zjecie, bez obaw. metabolizm pracuje słabiej. proszę nie jeść. przypominam: pijemy wodę. jest po 19.

anyżówka naskoczyć mam? sama sobie naskakujesz... kolacją. :)

Gość miszel fajfer
a jednak zamówiłam tą pizze :D będzie lada chwila :)

Gość MalyMisSkurczybyk
Chcę jeść,jeść i jeść. I co mam umrzeć z głodu?Czekoladę już zeżarłam.Całą:D A teraz Pójdę wybebeszyć LODÓWKĘ:p

miszel spójrz na mój nick :) pizza ma tego wiele i odwiedzi się lada dzień o takich szaleństwach

cię* po *

uwaga! nie jemy. nie jemy. wytrwajmy. jutro też jest dzień.

Gość MalyMisSkurczybyk
Ale właściwie dlaczego mam się katować? Nie dość że życie kopie mnie w dupsko to jeszcze mam się głodzić?

Gość miszel fajfer
ja tam o kalorie nie dbam :)

Gość MalyMisSkurczybyk
Podobno puszyści to bardzo pogodni ludzie.:D A i M Mężuś lubi się do mnie przytulać bo nie jestem szkieletor. Mam to i owo:P

Gość Fanka przypominacza
Hej przypominacz pierwszy raz Cię widze masz 🌼 ode mnie

Gość MalyMisSkurczybyk
Ja nie mówię o nadmiernie otyłych. Tylko takich normalnych, przy kości:D

Panie proszę sie(bie) zapytać: kogo wy chcecie oszukać? wiele pań mówiła jak to dobrze czuje się w swoim ciele, jaka to pogodna z niej grubaska, a jem! co tam! aż tu nagle taka pani się odchudza. Przykład: Magda Gessler, uchachana, tak lubię jeść tra la la aż tu nagle dieta. Jeśliby pomyśleć, przykładów jest więcej. Przypominam: Nie oszukujemy się. Można wypić ziołową herbatkę. Trzymamy brzuchy na wodz(i)e :)

Gość CHYBA SIE POKRĘCIŁO
JA DO 23 PRACUJĘ W DOMU WIĘC CHYBA BYM UMARŁA, POMIJAJĄC TO, ŻE MAM 169 CM I 53 KG WAGI WIĘC NIE ZWRACAJ SIĘ DO PAŃ ALE DO GRUBASEK ;) CHOCIAŻ TO I TAK BEZ SENSU ONE PO 18 MOŻE I NIE JEDZĄ, ALE PO 19 TO JUŻ WPIERD...A...LAJĄ ŻEBY NADROBIĆ PRZERWĘ

Gość MalyMisSkurczybyk
Przykład: Magda Gessler, uchachana, tak lubię jeść tra la la aż tu nagle dieta. MGesler nie jest dla mnie żadnym autorytetem. Ja jej nie znoszę! A jak widzę rozmemłaną i rozczochraną przy garach to mam odruchy wymiotne. Poszła na dietę bo do samolotu jej nie wpuszczą bo za gruba:D:D