Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia91

mieknie we mnie

Polecane posty

Zrobiłaś mu loda i też nic?! Po takiej akcji to on Ci powinien wylizać a jego sprzęt nadal powinien wskazywać max health. Taka jest prawda. Może rzeczywiście z nim coś nie tak. Powinien jeść dużo nasion, zdrowo jeść i dużo ćwiczyć. Facetowi powinien stawać już na sam widok fajnej laski...A po zrobieniu loda to już powinna być poezja. Zaproponowanie tabletek z ust dziewczyny jeszcze bardziej może sprawę pogorszyć. Może jakiś psychoanalityk? Seksuolog? Ile on ma lat?

Napisz cos normalnego i podejdz z galazka pokoju to zaraz znajdzie sie jakis kretyn co wszystko popsuje.. W dupie z takimi forami.. Wiecej glupot niz prawdy. Ludzie wiecej powagi. Czasami sie przydaje ! Dzieki ! pa

Gość nadia91
Ma 76 lat, ale mi to nie przeszkadza, moze dlatego mu nie staje...

a moze Ty masz 76 albo i - 76 ! Polskie spoleczenstwo zamiast do przodu to w tyl :/ Przykre ale prawdziwe !!!!!!!!

Nie oceniaj ogółu pod kątem marginesu, który podnieca się pisaniem na forum bzdur. Nie wszyscy są tacy.

Zdaje sobie z tego sprawe ale szlak mnie trafia jak widze takich ibecyli.

Mnie również, to zapewne frustraci życiowi, którzy w prawdziwym życiu są określani mianem jednostrzałowców. Nie rozumiem jak można sobie drwić z kobiety. Mnie inaczej uczono.

Gość 34431
Nadia, problem nie zniknie od razu i musisz się z tym liczyć, więc jeśli zależy Ci na gościu to może będziesz musiała uzbroić się trochę w cierpliwość. Ale działać trzeba też szybko, bo tak jak mówisz taka sprawa robi facetowi sieczkę z mózgu i trzeba to jak najszybciej rozwiązać bo faktycznie związek może nie przetrwać. Czy problem rozpoczął się od stresu czy też nie to taka sytuacja ten stres na pewno powoduje i go zwielokrotnia budując w jego głowie przeświadczenie o byciu ułomnym i wybrakowanym mężczyzną. Nie daj mu odczuć presji z Twojej strony, bo to go będzie jeszcze bardziej blokować. Czynników powodujących może być dużo i trochę nie mam czasu się teraz rozpisywać, ale trzeba przeciwdziałać jak największej ilości potencjalnych przyczyn od razu, dlatego sport, odstawienie alko i fajek, dieta to podstawa. Jak nie będzie dbał o organizm to tak będzie mu się odpłacał. Oprócz tego niech bierze jakieś kompleksy witaminowe i magnez z wit. B6 oraz cynk. Jak zacznie ćwiczyć to cynk może być w trochę większej dawce.

Gość mariner
A co ma go ponizyc branie chemii! po to ona jest aby pomagac jje i jemu ! Yohambine dostaniesz wszedzie na swiecie w sex shopach bo to stary i dobrze znany naturalny srodek Pogadaj z nim albo przed stosunkiem zaproponuj mu kawe lub herbate do ktorej dodasz 10 kropelek Yohambiny i poczekaj 15-30 min minut .Liczba kropelek zalezy od wagi ciala .10 kropelek to na jakies 70-80 kg .Instrukcje masz na opakowaniu Z pewnoscia nie bedzie problemow !:)

Gość klika 45
dobrym sposobem jest pozycja na jeźdźca - przy starannym zachowaniu nawet miękki pozostanie w tobie. Oczywiście musisz dosiąść go zanim mu zmięknie. Jak już dojdzie do tej nieprzyjemnej sytuacji trzymaj go ściśle w sobie nie robiąc energicznych ruchów, poczekaj, delikatnie się powierć na nim. Będzie miał piękny widok, urozmaić go jeszcze pokazem masturbacji piersi, pobaw się swoją piczką. Jakby był bardzo zdeprymowany sytuacją możesz od razu usiąść tyłem i kusić go swoim tyłeczkiem.