Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimesulika

do dziewczyn które mialy cc-pytanie o bóle brzucha

Polecane posty

Gość nimesulika

jestem 5 mies po cesarce. często miewam mocne skurczowe bóle brzucha nisko umieszczone. przypominaja mocne bole przy miesiączce. towarzyszy im biegunka. dodam ze okresu jeszcze nie dostalam. czy mialyscie podobnie'/;

Gość das ist eeee
nie, okresu dostałam po 3 miesiącach, bez żadnych sensacji, jeśli karmisz piersią, to może od tego

Gość 4 miesiAce po cc
czasem mnie zakuje mocniej,najczesciej to bliznna swedzi. okres dostalam niecale 2 tyg po pologu niestety,ale idz do gina moze jakis polip ci sie zrobil bylas na kontroli? a z innej beczki udallo ci sie wrocic do wagi z przed ciazy? mi sie to totalnie nie udaje:-(

Gość nimesulika
od meisiąca nie karmie

Gość nimesulika
4 kg zostało mi nadwagi szybko zrzucilam jeszcze bedąc w szpitalu. mialam mnóstwo stresu i bólu bo mnie gronkowcem zarazili martwie sie tym ze nie mam okresu. w sumie nie wiem ile czasu po cc powinno sie dostac okres

3 msc po cc-brzuch nie boli ale wiem ze jest jakis "obcy", mniej czucia mam. I taki zwis:( karmilam piersia, moze 4 dni ale pozniej sciagalam ok miesiaca. Do wagi sprzed wrocilam w 2 tyg po porodzie

Gość nimesulika
na kontroli byłam 6 tyg po porodzie czyli po połogu

Gość nimesulika
mnie miejsce cięcia nie boli. tylko masakrycznie brzuch.skurczowo jak przy oksytocynie

Gość 4 miesiAce po cc
a moze ci sie jeszcze macica obkurcza

Gość nimesulika
niemozliwe. bo ten bol mam np raz w tygodniu. dzis w nocy 3 godzin nie spalam tak mnie bolalo nawet no spa forte nie pomogła. poty mnie oblewaly. chyba do ginekologa pojde

Gość mou
no co ty. macica się obkurcza w czasie połogu a nie 4 mies. po porodzie. jakoś mi się skojarzyło z dolegliwościami jakie są przy endometriozie. poczytaj sobie o tym.

ten tekst mnie robawił " macica ci sie obkurcza" rany boskie - !!!! macica obkurcza sie zaledwie kilka dni po porodzie ! a nie miesięcy

moze sraki poprostu dostaniesz ;) a ten tekst o obkurczaniu macicy w 5 mies po porodzie jest mocny - gratuluje autorce małego rozumku

Ja dostałam okres równy miesiąc po cc (nie karmiłam piersią) Brzuch mam ohydny, ale nie przynajmniej boli, tylko czasami jeszcze delikatnie ciągnie mnie blizna, no i nie mam czucia w okolicach blizny..

Gość fafarifka
ból brzucha i mega wzdęcia po cc u mnie skończyły sie koniecznością wykonania kilku badań .Na usg wyszło mi że mam zmiane wielkości pudełka od zapałek , nacieki i jeszcze jakieś inne cholerstwa .Teraz czeka mnie kolonoskopia i tomograf i dopiero decyzja co dalej .Nie ignoruj bolu bo tak czy siak po co sie niepotrzebnie męczyć .Ja tez słuchałam dobrych rad w stylu samo przyszlo samo pójdzie no i teraz mam za swoje .doktorek powiedział że to moga być zrosty po cc, wrzody, polipy , zapalenie sluzówki , a w najgorszym przypadku zapetlenie jelit , bądź że mogło dojść do uszkodzenia jelita podczas cc . Ale to moj przypadek i nie chce cie straszyć tylko podac ci info do porównania