Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacuś_pracuś

Ile zarabiacie i jakie macie wydatki?

Polecane posty

Gość zagubiona nastolatkaa
150 zł czynsz???

Gość hahahaha hahhahaha hhahaha
nie musze miec podejcia, moim rodzicom nigdy nie brakowalo kasy, dzieki temu teraz spokojnie studiuje na UW i w sumie mam wszystko gdzies

Gość ahahhahhaha hahahah hahahah
musialam zmienic nick bo mi sie pod tamten ktos podszyl

Gość hahahhahhaha hahahah hahah
nie martiw sie o ubrania, kosmetyki, o moja lodowke, o prad gaz czynsz i inne takie sprawy

Gość egggw
A nie czujecie się dziwnie, że wciąż jesteś na utrzymaniu rodziców ?

Gość to teraz ja sie wypowiem
zagubiona nastolatkaa 150 zł czynsz??? czynsz wynosi 300 zł za całośc. Ja płace 150. Drugą część płaci ktoś inny. Mieszkam sama. Ale nie będę tłumaczyła tej zawiłej sytuacji:)

Gość hahahhahhaha hahahah hahah
szczerze? to nie, dzieki nim moge bez zmartwien sie ksztalcic, spelniac marzenia i jestem im za to wdzieczna bardzo, a jak juz skoncze studia to pojde pracowac, tylko ze do firmy taty a nie jakiejs panstwowej, ale na takich samych warunkach jak pracownicy inni, nie ma to tamto pracowac trzeba...

Gość Klaudia2017
Mam swoją działalność i zaczynam mieć problem z inteligentnym zarządzeniem wydatkami w firmie. Znalazłam dobrą firmę która pomoże mi rozwiązać ten problem http://www.edenred.pl/pl/aktualno%C5%9Bci/7/inteligentne-zarzadzanie-wydatkami-sluzbowymi-nowoczesny-system-na-polskim-rynku Któraś z Was o tym już słyszała ? Może wiecie coś więcej na ten temat ? Byłabym wdzięczna za pomoc

Ja zarabiam około 1000 zł bo dorabiam sobie jednocześnie studiując, trochę pomagają mi rodzice, między innymi z czynszem, ale staram się już trochę sama działać. Zapraszam na http://www.daten.com.pl/