Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladaaaaaaaa87

romans z bratem... ?

Polecane posty

Gość czekoladaaaaaaaa87

mam dylemat... moja historia ma sie tak... byłam z chłopakiem przez ok 2 lata jednak nasz zwiazek sie rozpadl... on po miesiacu znalazł juz inna ale nie o to chodzi... po naszym rozstaniu wystąpiło dziwne zjawisko...tzn jego starszy brat złapał wreszcie ze mna kontakt.:) rozmawiamy ze soba prawie codziennie... jednak tylko przez telefon bo dziela nas kilometry(on na studiach i ja na studiach). w ostatnich dniach przyjechal do swojego brata na kilka dni, widzielismy sie, troche pogadalismy, jednak moj ex postawił mu ultimatum " albo ja albo on" ( to sa bracia rodzeni, bardzo zzyci ze soba.") oczywiscie nie mógł wybrac mnie... ale i tak ze mna rozmawiał... np uciekał do łazienki zeby moj ex nic nie widzial :) sprawa sie skomplikowała... brat mojego ex zobaczył u jego kolegi - mamy jednak wspolnych znojomych ze on pisze do mnie...troche sie zdenerwowal... jednak dzis przy rozmowie przez telefon przyznał... ze az go drugi kumpel trzymał bo mial ochote mu przywalic za to ze do mnie pisał w taki sposób - troche mały flirt... czy to cos moze oznaczać ? nie robie sobie nadziej tylko powiedzcie mi kobitki jakie jest wasze zdanie :))

Gość władziaaa
ja bym się wywiesiła jakby mi mój syn taką dziewczynę jak ty przyprowadził do domu:)