Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kijeczek

Przygarnie ktoś pasa? Okolice Stalowej Woli

Polecane posty

Około trzy miesięczny. Z wyglądu przypomina lisa na długich łapach. Pies został porzucony w niedziele. Ot tak wyrzucony z bagażnika samochodu jak zepsuty mebel. Tułał się kilka dni na mrozie. Parę razy uderzony przez samochód. Ale bez poważnych obrażeń. Prawdopodobnie ma coś z wzrokiem. Liczę że znajdzie się jakaś dobra osoba która zechce mieć prawdziwego przyjaciela.

Szkoda szkoda. Właśnie daję ogłoszenie na strony miłośników psów. Wrzucę zdjęcie z linkiem.

Gość live with walkman
A skąd dokładnie? Ogłoś się na tablicy, stalówka.net, napisz ogłoszenia i rozwieś.

Gość kakakooomi
napisz na fb do mikropsy do adopcji i przedstaw sprawe

Gość ja mam podobnie autorko
Jaki śliczny,wziełabym go od razu ale mam w domu jednego który nie toleruje innych psów,piękny jest,jak lisek..

Gość Stalowa,..W
wiesz gdzie jest na "białych" sklep dla psów kotów,i gab dr Pawliszyn? tam podejdz i zgłos sprawe,mozna zdjecie powiesic,wiem ze pomagaja w takich sprawach albo ogłos na Stalówce.net

Gość kakakooomi
pomagaja malym potrzebujacym psiakom, sa skuteczni. Poczytaj o nich, dzialaja cuda

Białych? Możesz mi wyjaśnić dokładniej gdzie jest to miejsce. (jakiś duży obiekt blisko najlepiej) Dałam już kilka ogłoszeń. Już piszę do nich.

Gość Gabisienka,,,,
up

Gość Stalowa,..W
i jest schronisko w Mielcu jest jeszcze http://rst24.pl/ i stalowemiasto Nisko tez ma swoje strony,powdzenia:D🖐️ ja "kolekcjonuje"koty:) mozna by rzecz...cóz,,,ludzie po prostu wyrzucaja podjezdzaja i wyrzucaja z auta

Dzwoniłam do schroniska w Mielcu. Nie mogę go tak porostu go przywieźć. Kobieta która odebrała telefon powiedziała że problemem ma się zająć strasz miejska lub gmina(w tym przypadku sołtys) co jest równoznaczne z tym że sama go mogę zatłuc łopatą. Realia życia na wsi. Zresztą schronisko jest przepełnione.

Gość znalazlam:)
tym towarzystewm opiekuje sie Pani dr Greta Skrzypek. Pracuje w niżańskiej Powiatowej Stacji Epidemiologicznej.moze tak ja poszukac i zapytac? bo niestety wczoraj miala dyzur w radzie powiatu:(,sprawdzilam

Gość tutaj sa namiary
784 306 550 lub (15) 842 37 58 w artykule chodzi o adopcje zwierzat,ale mozna zapytac paaa🖐️