Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Czy jest tu dziewczyna Skorpion mająca faceta Koziorożca?

Polecane posty

Jak Wam się układa? U mnie to jest tak, że to ja zazwyczaj rządzę, on się stara łagodzić wszelkie spory... Ja jestem bardziej wrażliwa i wszystko mocno przeżywam, a pn raczej nic sobie nie bierze do serca. Ale za to stara się łagodzić wszelkie spory. I ja jestem bałaganiara, a on lubi by wszystko było na swoim miejscu. I bardzo dobrze czujemy się sami, w swoim towarzystwie Jak jest u Was?

Gość annam.m
Kobieta skorpion to suka-ale nie wiem jak to rozumieć czy suka jako sexi,czy suka jako suka;-)))pozfdrawiam

Gość mnie ta liczba przeraza
facet koziorożec tonatomiast ciota.kobieta koziorożec też :D

Gość nie do wiary ludzie!
sam żeś ciota. ja ciotą nie jestem!!!:O

nie jestem ciota bonie jestem koziorozcem :classic_cool: szczegolnie dobrze poznalalam jedna osobe spod tegoznaku, zeby nie pisac brzydko to tylkonapisze, ze mam bardzo zle zdanie o niej 😠

mnie ta liczba przeraza A czemu masz złe zdanie o niej A sama z jakiego jesteś znaku?

Gość nie do wiary ludzie!
jestem koziorozcem i jestem manipulantką - tu się zgadzam:D

Bazinka Bo patrzac numerologocznie to z Was świetny związek. Ty 1 on 11 czyli mistrzowska. Ale musisz mu duuuzo miłości okazywać bo jest karmiczna 16 i byle pierdola że strony bliskich tak naprawdę bardzo go rani. Taki żebrak uczuciowy. Ale numerologicznie suuper :D

Gość lewwww
Skorpionice to najgorsze i najpodlejsze mendy jakie istnieją na świecie. Wrażliwa? Hue hue hue.

manipulanta? nie myl pojec, raczej dajaca soba manipulowac :classic_cool:

asderka Tak nasze daty urodzenia :) Kurcze to fajnie, że numerologicznie pasujemy, nie sprawdzałam pod tym kątem :) Ja mu uczucia bardzo dużo okazuję, czasami wydaje mi się, że w nadmiarze :P Bardziej przykładam wagę do znaków zodiaku, wiele rzeczy się zgadza :) CarrieBradshaw-Preston fajnie, że mnie lubisz :) A Ty jaki jesteś znak? A połączenie Skorpiona z Lwem wydaje mi się nietrafione :) Ale to tak z moich obserwacji, jakoś nie sądzę, bym dogadała się z Lwem. Wydaje mi się troszkę zakłamany i na pokaz, taki nieszczery i nie mówi tego co myśli. Fajnie, że się odezwałyście :) Ja już uciekam spac, ale mam nadzieję, że jutro porozmawiamy na ten temat :) Dobranoc.

Ciężki przypadek 1 w polaczeniu z lwem. Lew sam w sobie to taki przywódca. Dominator. On on i tylko on, 1 to samotnik taki żadnej bramy bo to pierwsza z numerologicznych cyfr. Nie ma innych składających się na nią. Ogólnie to trza sobie zasłużyć na wszystko u takiego, ale jest wierny i oddany, Stanowczy i konsekwentny. Ale i szanujący. Nie lubi zmian. Jak już wchodzi w związek to na dłużej i jak już ma swoją kobietę to liczy się tylko ona. Facet ciężki, ale do wytemperowania. Jak się postarasz to łatwo z takiego lwa zrobisz kotka bo z dnia wychodzi łagodność. A Ty jaka cyfra?

Juz chyba zrobiłam kotka, chociaz było poważne starcie jedno wcześniej miedzy Nami, to prawie ziemia sie zatrzesła. ;) No ja jestem 8, także też dominująco. ;) Dziekuje :)

nie 8 tylko 44 czyli mistrzowska tak jak ja:) no to raczej Ty w tym związku będziesz mieć przysłowiowe jaja :P

hehe 44 jesteś:P 8 rozklada się na dwie 4 czyli 4 i 4 czyli 44 która jest mistrzowska liczbą. 44 to takie drugie dno 8

Nie ma za co hehe faktycznie można, jak i w którym roku wyjdzie się za mąż, które lata będą dla nas ważne, z którymi osobami mamy karme i wiele wiele innych