Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Czy jest tu dziewczyna Skorpion mająca faceta Koziorożca?

Polecane posty

Gość magnoliaaaaa
hej a może mi ktoś powie o mojej numeroligii ??

Gość rosemary s
hej hej, a dziewczyna skorpion a facet strzelec? dziewczyna urodzona 31 dnia a man 7?

Gość magnoliaaaaa
Cześc Koleżanko, chyba głowna znawczyni asderka_aaaa uciekła nam z tropiku i się nie dowiemyyyyy ;(( a szkoda ...

Hej dziewczyny :) ja jestem Skorpionem zas moj facet Koziorozcem i wam musze powiedziec ze to twardy orzech do zgryzienia. Taka cicha woda. Na poczatku lagodny jak baranek ale po jakims czasie zrobil sie wredny. A ja to taka wrazliwa osobka ;)

Gość blond stupid foxy
Jestem Skorpionica i kiedyś miałam chłopaka Koziorozca. Totalna pomyłka! Był nudny, wyrachowany i miał masę kompleksów na swoim punkcie. Teraz mam męża Raka i jest cudownym partnerem.

Gość dzisiaj chmury co widać za ok
moja ciotka ma męża Koziorożca... ale tak sobie jest szczęśliwa ten jej mąż to nie jest zbyt zaradny ale to pewnie kwestia charakteru ... nie wiem w każdym razie ciotka zagania na kazdym kroku

Ja skorpion 26.10.1981 on Koziorożec 06.01.1977 jego "fochy" doprowadzają mnie do "szewskiej pasji" :) ale nauczyłam się je już znosić zresztą on już się też już opanowuje. Jest pedantem- tzn. np. w garażu w domu to już tak średnio, ale lubi mieć posprzątane, ale od porządków w domu się nie miga jak ma wolne a ja jestem w pracy to bez wcześniejszych uzgodnień sam posprząta, umyje naczynia może tylko nie nastawiał do tej pory pralki ( ale to się chyba zmieni bo ostatnio poznał tajniki uruchomiania tego tajnego urządzenia). Czasami mówimy o tym samym tylko innymi słowami i nie da sobie przetłumaczyć ,że chcemy twego samego. czasami muszę na niego "krzyknąć" żeby się opanował wtedy się uspokaja. Jest bardzo rodzinny , gdzie ja to od przypadku do przypadku, zresztą będziemy mieszkali 300 km od mojej rodziny a do jego mamy 20 m !!!!- a jak mu powiedziałam " no dobra budujmy się w .......-na jego rodzinnej działce" to cieszył się jak małe dziecko. Gdybym mogła wybierać ( a miłość nie wybiera :( ) to chyba bym się nie zdecydowała na koziorożca ( miałam kiedyś również partnera koziorożca i był strasznie podobny( z charakteru) do mojego Męża -więc tak jakby mam doświadczenie.

dorotaamo dzięki za wyczerpującą odpowiedź:) zauważam podobienstwa

Gość Agula:)
Ja jestem koziorożcem a mój m skorpionem. Ciężko się z nim dogadać.

Agula a jak dopasowanie w seksie? Z czym macie największy problem by się dogadać?

Jeśli chodzi o sex to wszystko jest w porządku :) Jesteśmy zadowoleni z siebie. Gorzej w życiu codziennym. Kłócimy się o pierdoły. M strasznie się czepia o byle co a sam popełnia wiele błędów których nie widzi, wszystko ma być tak jak on chce, chce dominować w związku. Jeśli ja ustępuje to jest dobrze, a jeśli nie to wybuchają awantury.

Agula aha a jeszcze takie pytanie ile jesteście ze sobą?

Gość żę tak powiem
Bazienka ja też jestem skorpion, zresztą z tego samego rocznika. Sporo młodszy ten Twój M. Na tle wieku nie macie żadnych sporów?

O proszę :) Jakoś dajemy radę, czasem są właśnie spory przez różnicę wieku, podobno Koziorożce są nad wiek poważne :P a Skorpiony kontrowersyjne hehe. Ale wiele się potrafimy od siebie nauczyć. A Twój facet jaki jest znka?

5 lat

Troche się uzbierało :)

Gość nie ma ruznicy miedzy facet
czy rakiem czy skorpionem koziorożcem baranem kazdy hce sobie za darmo zaruchac horoskopy sa dla naiwnych ludzi

Gość haku.
glupoty opiszecie nie horoskopy sa dla naiwnych ludzi