Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden21fbdfb

od dwóch dni bezprzerwy słucham tej piosenki

Polecane posty

Gość takijeden21fbdfb
Słuchając tej piosenki doszedłem do takiego wniosku : nie warto od razu robić całej kupy tylko lepiej ją wypuścić i cofnąc wypuścić i zacisnąc zwieracze cofnąć to niesamowity trening woli i czystego ducha

Gość filipinkaala
a ja bez przerwy słucham od wczoraj dwóch piosenek: GOTYE -sb i used to know Mark Ronson - sb to love me (swoja droga , ronson to ciaaaacho mrrr)

Gość njkcnv kldnvds
GOTYE -sb i used to know Mark Ronson - sb to love me (swoja droga , ronson to ciaaaacho mrrr co za banały :O

Gość lord stront+
GOTYE -sb i used to know jest fajne w końcu to tylko piosenka a nie manifest artystyczny nie samym Bachem, człowiek żyje

Gość weteranka maydayaaaa
bach bach mayday ambitniejszy

Gość ekhekheeeem
lord 🖐️ :D:D

Gość filipinkaala
mi w tych piosenkach chodzi nie o tekst - bo rzeczywiście nie są zbyt wymyślne, chodzi mi o muzyke Muzyka jest bardzo ciekawa, nie jakieś dicho brzmienie tylko widać, że ktoś trochę sobie pogłówkował twaorząc te piosenki, (mąż jest muzykiem i się wczuwał w nie :p) wokal świetny tekst tutaj to sprawa drugorzędna :) liczy się muzyka i wokal!!!

Gość ekhekheeeem
boy george 😍

Gość filipinkaala
a co myślicie o marku ronsonie??? moim zdaniem JEST BOSSSSKI tylko ten jego akcent...ale co tam

Gość filipinkaala
boy george??? hehe może nie ciacho, ale coś tam w sobie ma :D

Gość ekhekheeeem
kiedyś za nim szalałam..oczywiście za jego wyglądem z czasów młodości :classic_cool: ..ale w tej piosence juz nie ma ''tego'' głosu :(

Gość filipinkaala
troszkę mu się przytyło :p

Gość filipinkaala
własnie oglądałam foty ronsona, no nie mogę jest przeboski! dopiero teraz doczytałam że samantha, ta dziewczyna (teraz już chyba nie) lindsay lohan to jego siostra ! i patrząc na jej zdjęcia, widać podobieństwo, co prawda ona kreuje sie bardziej na faceta ale ma równie interesującą buzię, co jej brat ( i siostra również zresztą) Nie ma co, mamuśce się dzieciaki udały :)

Gość EVAAAA
Ja dla słuchających muzyke mam świetne forum. http://multicontest.jun.pl/viewtopic.php?p=495#495 Można tam się zarejestrować i brać udział w konkursie Eurowizji z innymi forumowiczami,. Wybieramy Kraj Piosenkę i reprezentujemy ja, a inni forumowicze oceniają a my oceniamy ich. Dzięki czemu poszerzamy swoje muzyczne horyzonty oraz swietnie sie bawimy. Wejdzcie sie, przekonać to nie żadna reklama a propozycja świetnej zabawy dla wszystkich:) Pozdrawiam:)