Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowy wróg

Ukraina to bogaty kraj. [UA]

Polecane posty

Gość ukrainka/
Ale przeciez w Polsce jest biednie to ja nie wiem czego wy na wasza kolezanke tak mowicie? Ona tylko prawde wam mowi.

Gość prof.dr.hab
Bo jak osoba z ukrainy mówi że w polsce jest biednie to oki. my tu lubimy ukraine i ukraińców. za to jak ktoś z wielkiej brytanii która tu jest obrzucana błotem stale to wtedy się burzymy :).

Gość iwona2456
a najgorszy kretyn i cham i prostak na tym forum to styczniowy przyjaciel dlatego tu sie nie lubi ludzi z anglii

Gość prof.dr.hab.zw
kawał chama co potrafi tylko obrażać ludzi. a wie ktoś czy ukraina przyjmuje do pracy polaków mogę robić wszystko gdyż w UA jest naprawdę godziwe życie nie to co w polsce

Gość gość
Skoro Ukraina jest tak potężna, bogata, wspaniała to dlaczego tylu Ukraińców i Ukrainek pracuje w Polsce i to na słabo płatnych stanowiskach? Co do majętności jakiś odsetek bogatych Ukraińców jest, co do pięknych aut są no ale bardzo dużo też jest starych rupci typu łada Ukraińskie miasta wydają mi się jakieś szare i przytłaczające u nas też są miasta fajniejsze i mniej fajne co do tego tematu myślę że nie warto się kłucić wystarczy spojrzeć na statystyki nie zapominajmy że nasz straszny kraj daje stypendia studentom z Ukrainy i z tego co wiem zainteresowanie jest ogromne pozdrawiam Polaków i Ukrainców

Gość cos tam
moi drodzy ,wprawdzie ten artykul juz dawno sie pojawil ale dzisiaj go czytam i chcialbym troche po swojemu to skmentowac p. ukrainka wypowiada sie jakby byla zawiedziona polska ale to fakt oczywisty potym co niektorzy polscy oficjele pozwalaja sobie w kierunku obywateli ua., ale ua to nie jest skrot od united america ja mam wielu przyjaciol z ua i jakos dziwnie nie potwierdzaja tejze opini co do nas polakow to zrozumiale wspaniali ludzie z pokrzywionym poczuciem wlasnej wartosci co do pracy na ukrainie to pewnie jest tak jak i u nas niektorzy wola zatrudnic totalnego matola z zagranicy anizeli swojego taka sobie wisienka na torcie albo niby prestiz dla firmy typ myslenia slowian wszyscy lepsi niz my

Gość gość
zamknij tego ryja polska jest 4razy bogatsza od ukrainy dane pkb na osobe za 2013rok oglądałam wydarzenia i fakty to samo mówili nawet tabela i ranking był nawet był 2 tygodnie temu w gazecie wyborczej pkb na osobe w polsce to 21180 usd na osobe a kochana ukrainka 7,2,000usd i nie p*****l głupot

Gość geneh
polska jest najmądrzejszym krajem swiata polska wiecej zrobiła i dokonała niż z****** ukraineczka p********ineczka polska ma nawet najszybszy internet lte bo to polski internet a ukraina gowno ma tylko d***** narkomanów gruzlice holere i nam lwów zabrała takie piekne polskie miasto przed wojną

Gość gość
na ch***j wam ten majdan ? czego chcecie ? takiej biedy jak my polacy mamy po naszym "majdanie" ? macie lepiej od nas to sie cieszcie ! i nie wywolujcie wilka z lasu ! demokracja kapitalizm to syf ! teraz manifestujcie a za pare lat w demokracji bedziecie sie bac wyjsc na ulice aby zaprotestowac w byle blachej sprawie !

Gość cxq
zgadzam się z tym osobiscie byłem w warszawie u polsatu zostałem zaproszony miałem zaszczyt rozmawiać z włascicielem cyfrowego polsatu i on mówił ze to firma cyfrowy polsat stworzyła internet lte itd itp...

Gość gość
gościu jesteś nazistą obrażasz swój kraj polska nie jest biedna jak ci sie to wydaje byłem we wszystkich krajach afrykańskich i na ukrainie mieszkalem tam tam jest naprawde gorżej i biedniej niz w polsce pojedziesz zobaczysz ludzie tam z glodu umieraja mieszkają w slumsach zebrzą wode niosa kobiety na głowie w miskach 20 km dziennie widziałem przykre a ty narzekasz na polske byłem w afryce duzo razy w tym w zeszłym roku mam 75lat i czuje sie obrazony

Gość gość
ale o czym ty piszesz ? o krajach 3 ciego swiata ? z jakiej i czyjej przyczyny ci ludzie tak cierpia i tak zyja ? wlasny rzad ich sprzedal juz dawno temu ! a u nas miala byc Irlandia zielona no i chyba w sumie jest...tyle ze ta obecna , po upadku nie po to ludzie walczyli aby teraz kraje zachodnie dorabialy sie naszym kosztem ! i aby nasz kraj zostal wysprzedany i rozparcelowany jak za zaboru !

Gość czteron
Ukraina bogaty kraj dawno sie tak nie usmiałem.Bida z nędzą a nie bogactwo.Wasza gospodarka to ruina, przemysł to mizeria.Dumni honorowi i biedni.Jak mozna byc tak niezaradnym, byc w europie i mieć PKB na poziomie Panamy?

Gość czteron
I nie porównuj UK do Ukrainy bo możecie Brytyjczykom czyscic buty.takiego poziomu technologicznego nigdy nie osiągniecie

Gość Ukraina dla Putina
Ukrainko!Tyś ś****wo banderowskie

Gość gość
Nie obrażajcie mi tu ukraińców dobra.na ukrainie nikt nie mieszka w rozpadających się czworakach jak w wielkiej brytanii.a jeśli chcecie zobaczyć jak tam jest naprawdę to polecam kanał na youtube TVPolwowsku która jest tworzona przez polskich emigrantów zamieszkujących ukrainie. i pamiętajcie prawdziwa ukraina to lwów,tarnopol,stanisławów a nie donieck.

Gość gość
Lwów polskie miasto, polska architektura, ciekawe czy kiedyś znowu będzie polskie?

Gość gość
mogło być polskie pamiętacie sprawę z władimirem żyrinowskim który zaproponował polakom rozbiór ukrainy. cóż myśle że zamiast polskiego lwowa wystarczyłoby schengen i ukraina w unii oraz autostrada.

Gość Janusz Przemysl
Bieda na Ukrainie to bajeczka medialna.Fakt faktem że drogi na prowincjach są dziurawe ale to nie drogi są wyznacznikiem dobrobytu tylko poziom życia ludności.W Kijowie czy Lwowie jest mnóstwo sklepów z ciuchami znanych światowych marek oraz jubilerów które nie świecą pustkami jak w Polsce.Ludzie są schludnie i elegancko ubrani.Ukraińskie kobiety i mężczyźni bardzo lubią skórzane kurtki i buty a nie tak jak w Polsce że cała rodzina z biedy ubiera się w używane szmaty z lumpeksu.Podobno nawet w polskich ciuchlandach sprzedaje sie używane majtki,biustonosze i buty...Niedawno straszyli falą uchodźców z Ukrainy.No i gdzie ci uchodźcy są? Więcej uchodźców z Polski wyjechało do UK niż jest Ukrainców w Polsce.Polska tv jak za komuny robiła ludziom wode z mózgu tak robi nadal.Zapytają 10 osób jak im się żyje na Ukrainie,8 osób odpowie że dobrze,2 powiedzą że źle i pokażą odpowiedź tych 2 osób.Do tego nakręcą jakąś starą wiejską chałupę i powiedzą że na Ukrainie bieda a Polska tygrysem Europy.

Gość gość
tak biedny kraj,ze te kooorewki poluja na byle jakie portki, z byle jakiego kraju europy zachodniej,zeby sie tylko z tej biedy wyrwac.

Gość gość
I Ukraina jest piękna i Polska jest piękna ale ze tam sie dobrze żyje to nie prawda. Jest na wschód od nas a my na zachod a im bardziej na zochod tym lepiej .