Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana070

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość Ana070

Mam nieukończone 18 lat, miesiączki w tamtym roku bywały różne, ale ostatnio występowały regularnie. Z moim chlopakiem współżyję od kilku miesięcy. 15 stycznia wyjechałam na praktyki na koniec Polski i w ten dzień dostalam miesiączki. Na praktykach najadłam się stresu, odchudzałam się i też sam fakt wyjazdu mógł wpynąć na opóźnienie. Wróciłam 3 i lutego i wtedy też kochałam się z chłopakiem ( powinny być to dni niepłodne), po powrocie też miałam wiele nerwowych sytuacji związanych z rodziną, jednak miesiączki do tej pory nie dostałam. Z chłopakiem zawsze kochaliśmy się używając prezerwatywy i zawsze ze stosunkeim przerywanym. Nie mam nawet pieniędzy i odwagi zrobić testu ciążowego, a sam fakt ciąży w tej sytuacji, którą mam obecnie jest dla mnie przerażający. Objawów ciąży póki co nie było, dziś jednak wytąpują od wieczora bolesne kłócia w brzuchu i w okolicy serca, wydzielina z pochwy jest biała ale nie obfita, zmiany nastroju mam raczej ze stresu, codziennie przeżywam okropne męczarnie przez to, poza tym temp. w normie i wzystko inne też. Chciałabym zapytać o prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku.

test kosztuje 10 zł więc nie histeryzuj tylko do apteki. Ale skoro się zabezpieczacie to szansa jest minimalna.

Z opisu wynika, że prawdopodobieństwo jest praktycznie zerowe. A co do osoby wyżej-wyobraź sobie, że dla nastolatki wydatek nawet 10zł może być zbyt duży. :o 🖐️

Gość Ana070
Tak, tymbardziej jak ma się problemy rodzinne, eh... dziękuję, zacznę raczej brać coś na stres.

Gość Ana070
Tak, tymbardziej jak ma się problemy rodzinne, eh... dziękuję, zacznę raczej brać coś na stres.

Gość Ana070
Kilka dni temu zrobiłam w końcu test ciążowy i wyszedł negatywny. Okresu nadal nie ma i oszalec można, bo a to brzuch, a to metaliczny posmak...