Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karlonika

kolory lazienki

Polecane posty

Go艣膰 karlonika

hej dziewczyny potrzebuje porady:) w kwietniu bedziemy konczyc budowe domu i dobieramy teraz kolory do poszczegolnych pomieszczen. o dziwo najwiekszy problem mam z lazienka w sypialni. na 100% bedziemy mieli zamontowany prysznic z kabina z niebieskiego szkla. zastanawiam sie nad zestawieniem turkusu i zieleni, ale to moze byc troche zbyt mdle. moze turkus i rozne odcienie szarosci? znalezlismy szara wanne w rozmiarze ktory nam odpowiada w ofercie specjalnej, ale nie chcemy jej zamawiac poki nie zdecydujemy sie na konkretne polaczenie. prosze, pomozcie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pierwsza my艣l
je艣li chcesz wyeksponowa膰 niebiesko szk艂o swojej kabiny, potraktuj ten kolor jako kolor dla dodatk贸w do艂膮cz do tego te偶 turkus, jak najbardziej :) jako kolor bazowy na 艣ciany zastosowa艂abym w艂a艣nie szaro艣膰 lub bia艂y, bo na turkusowej 艣cianie ta niebieska kabina mo偶e troch臋 zgin膮膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
dziekuje bardzo za odpowiedz:) no wlasnie, ta szarosc chyba podejdzie lepiej niz niebieski. ja chcialam zrobic lazienke brazowo-kremowa ale z tym niebieskim szklem raczej nie wyjdzie to ladnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szary z turkusowym
nigdy Ci si臋 nie opatrzy, jest ponadczasowy, elegancki i taki "czysty" Je艣li b臋dziesz chcia艂a odmiany, mo偶esz zmienia膰 dodatki w kolorach: bia艂y, czarny, r贸偶ne odcienie szaro艣ci i turkusu b臋dzie pi臋knie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
gdyby to by艂a zielona kabina, to m贸g艂by by膰 be偶 z br膮zem :) do tego zielone dywaniki i inne dodatki, z niebiesk膮 faktycznie nie b臋dzie zbyt dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
no wlasnie ta przekleta kabina zrujnowala mi plan;) super pomysly! chce na scianie ulozyc mozaike wiec moge w to wmieszac rozne barwy poki jeszcze nie zamowilam szkla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
i do tego chcesz t膮 szar膮 wann臋? a reszta ceramiki - umywalka, wc jakie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srednikkreskanawias
sraczko-buraczkowy b臋dzie najlepsiejszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to b臋dziesz mie膰 zagwozdk臋
polecasz ten sraczkowoburaczkowy z w艂asnego wyposa偶enia 艂azienki? Gratuluj臋 gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
no wlasnie na reszte nie mam pomyslu, nawet z ta wanna nie jestem przekonana:( mozaike tez jeszcze nie wiem jaka. jestem beznadziejna. moze mozaike blekitno-turkusowo-zielono-biala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srednikkreskanawias
i tu si臋 zgadzam. JESTE艢 BEZNADZIEJNA !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie dawa艂a trzeciego
koloru w "g艂贸wnym" wyposa偶eniu 艂azienki Za du偶o tego b臋dzie, wszystko Ci si臋 rozmyje i nie b臋dzie efektowne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
ta mozaika to bedzie tylko fala, 7-liniowa przechodzaca przez sciany, nie na cale sciany. myslisz, ze to za duzo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
je艣li chodzi o 艣ciany, to zr贸b raczej jeden kolor, odcienie szaro艣ci, z koloru turkusowego mo偶esz np zrobi膰 jakie艣 ozdobne pasy ko艂o tej szarej wanny, 偶eby j膮 odci膮膰 od szarych 艣cian, pod艂oga te偶 raczej szara z niebieskimi lub turkusowymi dywanikami, chyba 偶e nie zamierzasz mie膰 dywanik贸w, to turkus mo偶e by膰 na ca艂ej pod艂odze. do tego bia艂a ceramika i wystarczy. czterokolorowa mozaika to mo偶e by膰 za du偶o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
super! masz wyobraznie, ja nie bardzo:) dywaniki chcemy, lubie dywaniki:) jesli masz jakies pomysly pisz prosze, aj teraz uciekam do pracy. dzieki raz jeszcze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggff
Nie rob szarej lazienki. my mielismy szara i widac na kaflach kazda krople wody co wyglada okropnie po dwoch dniach. No chyba ze nie myjecie sie a lazienka ma tylko wygladac :) My zmienilismy na jasne biel wpadajaca w ecrue i jestem mega zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
w艂a艣ciwie nie ma idealnego koloru, bo ka偶dy si臋 brudzi, je艣li chodzi o t膮 szaro艣膰, to mo偶na j膮 zrobi膰 jasn膮, delikatny popiel i nie b臋dzie tak 藕le :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
podsumowuj膮c m贸j pomys艂: ca艂o艣膰 w szarym kolorze (jasnym), dekoracja z mozaiki bia艂o-turkusowej/niebieskiej, bia艂a ceramika i meble, dodatki turkusowe lub niebieskie, problem mam tylko z t膮 wann膮...najbezpieczniejsza by艂aby chyba bia艂a...a masz linka do tej szarej? bo jestem jej bardzo ciekawa :)

Udost臋pnij ten post

a ja sie zastanawiam czy te wszystkie do艣c jednak " md艂e " kolory nie spowoduj膮 ,ze ca艂o艣c b臋dize nijaka ? Czy w 艂azience jest okno ? bo przy dizennnnym swietle jeszcze bedzie to jako艣 wyglada艂o , ale przy sztucznym ? A szara wanna pog艂臋bi moim zdaniem efekt " ciemno艣ci "

Udost臋pnij ten post

ponadto nagromadzenie kolor贸w i " urz膮dze艅 ::" :) wanna i kabina w pochodnych kolorach zdominuj膮c pomieszczenie i stanie sie ono zimne i monotematyczne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adibi
turkus biel i braz czekoladowy wygladaja super. nawet widzialam taka ekspozycje plytek z mozaika, tubadzin chyba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
ha, patrz co dla Ciebie znalaz艂am :) tu na pewno znajdziesz inspiracj臋 i godne towarzystwo dla swojej niebieskiej kabiny. podobaj膮 mi si臋 te aran偶acje bia艂o-niebieskie z drewnem zar贸wno jasnym jak i ciemnym. jest te偶 wersja kremowo-niebieska :)by艂aby przynajmniej po艂owa z tego co Ci si臋 marzy艂o ;) http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,44798913,44798913,0,2.html?v=2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam sugestie ....
a czekoladowy do blekitu/turkusu jakby ci sie widzial? bo ja tak mniej wiecej mam, tzn. szafki biale, sciany o kolorze wody, dodatki (w tym troche scian) - czekolada :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
dziewcyzny super!!! dzieki bardzo! jestescie niesmaowite! fotki z tego forum sa swietne, wielkie zrodlo inspiracji. wlasnie moze czekoladowe dodatki by pasowaly, chcialabym miec fajna lazienke, bo nie bedzie nas stac na zmiany. co do wanny niestety nie mam zdjecia, ale ogolnie jest to gleboka szarosc, we wnatrz biala, owalna. ale i tak jej nie kupimy bo juz sie skonczyla oferta a nie dam 3.500 zl za wanne. w lazience sa dwa okna dachowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
ten czekoladowy kolor to super pomys艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
najlepiej gleboka czekolada prawda? tylko teraz jak to ogarnac. wiemy, ze beirzemy pod uwage kolory- niebieski, czekoladowy, bialy, szary? umywalki beda biale, wanna ez. prysznic niebieski, czekoladowe dodatki, moze dodam tez czekolade do mozaiki? jaka zrobic sciane i podlogi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlonika
loooooooohuuuuuuuu dziewczyny dziekuje Wam bardzo, ze wszystkie pomysly, Wasza pomoc jest nieoceniona:) maz wlasnie wyslal mi smsa, ze mozemy sprzedac ten niebieski prysznic! wiecie, my go wygralismy w konkursie i nie bylismy pewni czy mozemy go sprzedac, a poza tym to jednak to bardzo dobry zestaw. niestety nie tak wymarzylam sobie nasza lazienke. a teraz okazalo sie, ze mozemy to opchnac i kupic zwykly prysznic, jakis ladniejszy ale tanszy i dzieki temu zostanie nam troche wiecej pieniedzy na reszte wyposazenia:) dziekuje Wam bardzo za pomoc, przepraszam, ze troche tak na darmo, ale nie sadzilam, ze uda nam sie to cholerstwo sprzedac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pierwsza my艣l
no to teraz planuj swoj膮 wymarzon膮 kremowo-br膮zow膮 艂azienk臋 :) powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helool
Zobacz na http://www.e-inclusive.pl/ - zdecydowana wi臋kszo艣膰 wyposa偶enia 艂azienek jest bia艂a, tak wi臋c powinni艣cie dobra膰 co艣, co b臋dzie sensownie pasowa艂o do bia艂ego ;-)

Udost臋pnij ten post