Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Kiedy zaczeły Wam się mdłości w ciązy?

Polecane posty

Gość mou
2tydz od zapłodnienia, czyli 4tc od okresu?

Gość sympatycznaaaaa
mi się zaczęły mniej więcej w 5tyg. wszystko jest możliwe jak sie jest w ciąży. Niektóre wcale nie mają mdłości.

Staramy sie o dziecko pierwsze, wiec nie mam doswiadczenia w tym temacie. Wlasciewie to dopiero zaczelismy sie starac. dwa tygodnie temu kochalismy sie ok. 3 dni przezd okresem i wydaje mi sie to niemozliwe, ze cos sie stalo. ale bola mnie piersi i mam mdlosci.... albo za barzdo przezywam

Gość mou
a dostałaś ten okres przed którym był ten seks czy nie?

Gość mou
taki jak zawsze czy jakiś inny że się wkręcasz w ciążę?

taki jak zawsze. Ogolnie to jakos szczegolnie nie wyczekuje ciazy, po prosty postanowilismy i tyle. Nie jestm jakas najarana na liczenie dni, przezywanie....

Gość mou
jeśli miałaś okres to teraz zakładając standardową długość cyklu zaczęły ci się dni płodne. może to jakieś zawirowania hormonalne przy okazji owulacji po prostu. A zabezpieczaliście się?

Gość mou
rozumiem. skoro tak to raczej płodne a nie ciąża.

Ogólnie to draznia mnie dzis nawet ukochane perfumy i zapach skory z torebki.... Juz nie wiem co mi jest. Zjadlam tylko kanapke z twarozkiem i szklanka soku, wiec nie od jedzenia

Gość mou
poza tym jeśli to miałyby być objawy ciaży to znaczy ze poziom hcg jest na tyle wysoki by je wywoływać. skoro tak cię to ciekawi to mozesz zrobić betę. ale moim zdaniem nie ma to póki co sensu

U mnie zaczęły się w 10 tc ,wtedy też dowiedziałam się że jestem w ciąży pewnie gdybym dowiedziała się w 5czy 6 wówczas wtedy by mi się zaczęły, . A co najzabawniejsze skończyły mi się równo z 12 tc kiedy to skończył mi się pierwszy trymestr ,ot taka podświadomość .

Gość mou
wiesz że czegoś nie było to nie znaczy że od razu odmiana oznacza ciążę. sama nigdy nie miałam bólu piersi a tu nagle od połowy cyklu zaczęły boleć i tak aż do końca cyklu. myślałam więc że to ciąża bo się staraliśmy. A tu zonk okres nadszedł jak zwykle. a w kolejnym cyklu gdy zaszłam nie było nic inaczej niż w zwykłym cyklu. A tu ciąża. jak widzisz brak reguł. :) A cykle masz regularne?

Gość malinowka
w 8 tygodniu sie zaczely mdłosci i wymioty :-(

teraz jestem w drugiej ciąży i mdłości zaczęły mi się 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Nie wiedziałam wtedy jeszcze o co chodzi. Teraz jestem w 7 tc i jest masakra. W pierwszej ciąży zaczęły się ok 6 tc

Gość gretka fretka
mdłości miałam tak od 6 tc do 14 tc ale wymiotów na szczęście nie!