Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Zajrzałem sobie

Polecane posty

ale jacyś tacy zagłuszeni chyba przez nową gwardię :D:D:D

Jedni pielęgnują jako parapetową roślinkę dekoracyjną, podczas gdy u innym rozrasta się na kształt zachaszczonego, tajemniczego ogrodu, pozbawionego kontroli. :classic_cool:

Skoro wyciąganie za uszy traktujesz jako przejaw wdzięczności, to się w miarę dogadamy. Na jakiś czas zrezygnuję z kopania tyłka na rzecz ciągnięcia za uszy :classic_cool:

Jednak niestety dla większości skromność jest czymś obcym i nie wartym zachodu :classic_cool:

A już myślałem ,żeś subtelną i delikatną białogłową :D:D:D:D:D:D

Spoko :D Ja raczej we wszystkich nowopoznanych osobach widzę wrogów :D :classic_cool:

Bez przesady, nie wolno popadać w skrajności. Nikogo nie zamierzam bezpodstawnie krzywdzić. Na każde, nawet negatywne emocje, trzeba sobie zasłużyć :classic_cool:

a erotyczny bądź erotycznie to gorzej?? Nie uważam tak :)

u mnie baardzo duzo zmian.....w wieku 40 alt jestem babcia 4 tygodniowego wnusia...i narzeczona...choc troszke przechodzimy od dwoch dni burze....a co u Ciebie?

Niegdyś wzorowa -> unikam skrajności,bo za nimi nie przepadam :classic_cool:

pamietam ze mielismy zblizone poglady na temety seksualnosci kobbiety...ja po paru ;latach ostrej zabawy osiadlam na .....dupie....i nie zdradzam ....kocham ....choc czasem trudno kochac bo moj facet ma charrrakterek...

Ha u mnie też kolosalne zmiany:D Można powiedzieć,że też narzeczonym jestem :D:D:D:D ale do ponownego ożenku mi nie śpieszno :D:D:D:D:D

przypomina mi się ,że za te nasze poglądy nieźle nas pomyjami oblewano :D:D:D:D:D

taaak...pomyjami nas oblawano ale wiesz....my jak swinie...jak na nas pluto to mowilismy ze pada....ja jestem w zwiazki 2.5 roku i do ponownego ozenku rowniez mi nie spieszno....jakos jest mi tak dobrze jak jest....

Mnie też dobrze i z doświadczenia wiem ,że nie ma się do czego śpieszyć:D

xyzed jest tylko jeden :D nie ważne ,czy zakochany ,czy wkurwiony :D :classic_cool:

no ja po przejsciu przez niebieska karte...rozwod i ciagle telefony kochanki bylego mam chyba spokoj od malzenskich klopotow....dzis jest ...-tylko mnie kochaj..:)

no ja po przejsciu przez niebieska karte...rozwod i ciagle telefony kochanki bylego mam chyba spokoj od malzenskich klopotow....dzis jest ...-tylko mnie kochaj..:)

a to kolega kiedyś w ogóle był zakochany?? i to w prawdziwej kobiecie ??

"Szukam Cię.." to nie moja robota ,bo ja nie szukam:D Leniwy jestem:D ike ,co tam bredzisz pod noskiem?? :D:D:D:D:D

a ja musze stwierdzic ze....u mnie sie nie zwieksza ilosc postow zauwazylam to juz dawno....jakby sie w ogole nie dodawaly ale wlasciwie mi to nie przeszkadza