Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmallinowa

krok w tył

Polecane posty

Gość mmallinowa

Z chłopakiem byliśmy od kilku miesięcy na etapie pieszczot, do niczego więcej nie doszło. Niedawno w rozmowie wyjaśnił mi, że takie coś jest dla niego niekomfortowe i męczące, bo musi się bardzo powstrzymywać, żeby nie przekroczyć granicy, której ja nie chcę na razie przekraczać. Zaproponował, żebyśmy zrobili krok w tył w naszych zbliżeniach. Uzasadniał to też tym, że nie znosi poczucia winy, gdy czasem zdarzy mu się pozwolić sobie na więcej... Tu rodzą się moje wątpliwości, czy to normalne? Jak wy byście na to zareagowały? Próbuję się w tym dopatrzyć różnych intencji...

Gość mmallinowa
proszę, niech wypowie się jakaś mądra kobietka :)

Gość jakaś kobietka niekoniecznie
Twoje wątpliwości są jak najbardziej normalne. Powiem więcej, one są uzasadnione. Rozstań się szybciutko i raz na zawsze z tym ŚMIECIEM. To jest najdelikatniejsze słowo jakiego mogłam użyć w stosunku do tego PRYMITYWNEGO SZANTAŻYSTY. Kim trzeba być aby powiedzieć coś takiego dziewczynie?????? Jest dla niego niekomfortowe NIEZAMACZANIE FIUTA!!!!! WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE mówi Ci MAŁY FIUCIK. Albo pozwalasz mi zamoczyć, albo nie masz nic! Fiutów na świecie jest pełno. One są częścią facetów. Ale niektórzy faceci zamieniając się na głowy ze swoimi fiutami, stają się tylko i wyłącznie PAŁĄ DO BZYKANIA. Miałaś pecha, że trafiłaś na takiego. Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Trafisz na takiego gościa, którego fiut nie będzie JEDYNĄ WYROCZNIĄ w jego zainteresowaniu się kobietą.