Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klm port 2

Opowiedzcie mi o Plolsce

Polecane posty

Gość klm port 2

Nawet sobie nie wyobrazacie jakie smutne sa te wasze wpisy o waszej jak by nie bylo Ojczyznie,Najjasniejszej Rzeczypospolitej.Jedynym -WASZYM KRAJU,dla ktorego zycie oddawaly kolejne pokolenia Polakow,dla ktorego ludzie siedzieli w wiezieniach,byli zsylani na sybir,ponizani,przesladowani przez niemcow i ruskich a teraz sa niszczeni przez POlszewikow.Co wy wiecie o waszej wspanialej Ojczyznie?Kto was wychowywal?Kim sa wasi rodzice?Kto was uczyl?Na kogo glosujecie?Co czytacie teraz?Jestem raczej pewien ze moge odpowiedziec z 90%owa dokladnoacia na wszystkie te pytania.Gdy czytam,slysze podobne do waszych wypowiedzi to z bolem serca ale zgadzam sie z opinia-glupi jak Polak.Pokazcie mi moze ktory kraj powstal sam z siebie jako jakis cud a w ktorych dochodzono do dobrobytu przez BUDOWANIE go,zaczynajac od wlasciwych WYBOROW,znajomosci wlasnej historii,milosci do niego ?!!!!!

Gość noo i podniecasz sie tym
ze banda nieudaczników w białych rekawiczkach wpycha ten kraj w biede sami dzieląc miedzy ciebie nie zasłużona kase ? o to ci chodzi ? No wybacz ale demokracja ... nie bedzie nikt szanował ludzi ,którzy sami nie mają godności za grosz !