Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponczowataa

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość Ponczowataa

dałam wymasować swoje stopy koledze... poprosił mnie więc czemu nie tylko chodzi o to, że mam faceta, z którym jestem w związku już 2 lata i nawet mieszkamy razem ze sobą

Gość atanazy_k
Kolega prosił, żeby on-tobie wymasował? No przepraszam, ale jego to najzwyczajniej musi jarać, więc albo jesteś głupia, albo świadomie posuwasz się za cienką linię...

Gość Ponczowataa
Tak, siedzieliśmy u mnie w domu (przyjechał z pretekstem pożyczenia sciąg na egzamin poprawkowy, który ja już zaliczyłam) i tak jakoś gadaliśmy sobię, siedziałam z gołymi stopami na kanapie i mnie zapytał czy może mi zrobić masaż stóp? oczywiście walnął pretekst, że chce sobie zrobić kurs masażysty i żebym oceniła jak mu to wychodzi ale robił to tak namiętnie i z takim zapałem, że poczułam się w pewnym momencie trochę nieswojo.. to był erotyczny masaż stóp, widziałam po jego oczach,że gdybym tylko mu pozwoliła to by je chętnie zaczął lizać

Gość Nie to nie jest
jeszcze zdrada ale dość niezręczna sytuacja jeśli miałby Twój facet się o tym dowiedzieć. Bo niby po co dałaś mu masować te stopy? Przecież to nie masażysta tylko fetyszysta, który później będzie co wieczór trzepał kapucyna myśląc o Twoich stopach.

Gość Ponczowataa
hehe no co do tego to jestem przekonana :D bo nie raz dawał mi do zrozumienia że go kręce , no ale cóż... niech ma chłopaczyna :) pewnie jeszcze nie umył rąk po tym masażu :p

Gość rerthtrhtr
czy ja również mógłbym wylizać i wymasować ci stopy?

Gość bmnjkkhhhhhhh
a czy ja też?

"Chciałbym zostać ginekologiem. Czy mogę zajrzeć Ci w cipkę, żebyś mogła stwierdzić czy się nadaję?" :D

Gość Ponczowataa
haha nie uwierzycie.. właśnie na gg napisał do mnie owy kolega i zapytał czy nie chciała bym powtórzyć masażu (bo powiedziałam mu wtedy, że dobrze masuję) i co ja mam mu teraz odpisać? może i bym chciała ale czuję, że w ten sposób zdradzam swojego faceta, zwłaszcza, że mój facet tez ma bzika na pkt. moich stópek, więc jakby się dowedział, że jakiś kolega mi je masuje to by mnie i jego zabił :D

Gość widzę, że humorek
Ci dopisuje a tak się ośmieszasz i kompromitujesz , że aż wstyd. Idiotka.

Gość aaa22
autorko, myślę, że o ile to pierwsze spotkanie było taką jakby niezręczną sytuacją ( mogłaś się nie zgodzić, ale już trudno, stało się i tyle), o tyle jeżeli już wiesz, że go kręcisz i te masaże to nie tylko miły gest, a jakiś podtekst, to jeżeli pójdziesz tam jeszcze raz to już moim zdaniem jest zdrada :) kiedyś ktoś dobrze napisał "zdrada jest wtedy, gdy nie chcesz, by tw druga osoba się dowiedziała" :) i tego się trzymam

Gość refleksje
Stopy to mało, pomyśl co byś zrobiła, gdyby wsadziłby ci rękę w pod koszulkę lub w majtki? Czy wówczas też byłabyś pokorna? Czasami trzeba mieć bardzo silną wolę, ponieważ małymi kroczkami można zapędzić się daleko, daleko w maliny.

Gość gość
Pewnie smierdza ci stopy a to juz zdrada dalas mu powachac swoje octy pewnie tez go masowalas po kroczu stopkami zal mi faceta twojego jest z zdrajca

Gość gość
Temat jakiegos pajaca co go kreco kobiece syry