pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 ja sie tak nie bawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Jedną masz w nosie kozaku z miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Piwaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 mam zacząć wydzwaniać do ciebie o 5:30 kurwa twoja mać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 a mam sie przyjebac do twojego sweterka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 widzę, że się wspaniale ze sobą dogadujecie czuję się niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 czyżbyś chciał wydymac freda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 paltzu ja bez ciebie nie moge życ i takie tam Kolega naczytał sie Żbika i mu sie ułan załączył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 paletz będzie moja i tylko moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 a czemu moje imię piszesz z małej litery ? :O nie podoba mi się to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 oboje tak piszecie wydało się jak mnie kochacie, jak szanujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 I to nie jeden paletz... cała Renia będzie Twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Paletz, wychłostaj mnie za kare :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 Ja mam na imię Romualda , a nie Renia :O wychłostam Cię Twoim własnym penisem :O przypadki chodzą po ludziach, a nie po kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach