Beatka s-k 0 Napisano Luty 24, 2012 pozadrwiam znowu ci sie nudzi i zakladasz durne topiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 dzisiaj o 18 czekam pod smokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Luty 24, 2012 nie przypiertalaj się, bo tylko trochę jeszcze nadejdzie dzień że ktoś na kafe mnie polubi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 Nocturnal najpierw to Ty musisz do mnie emila napisać warczypsie nie rób teraz z siebie ofiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 w jakim celu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pain903 0 Napisano Luty 24, 2012 Bo ja jestem mila i odpowiadam milo:) PO co mam się wygłupiać i być kretynką?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 w celu uświęcenia środków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 do wielkanocy jeszcze daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 Bo ja jestem mila i odpowiadam milo PO co mam się wygłupiać i być kretynką?? } nie no oczywiście, zgadzam się z Tobą, ja to również propaguję oraz jestem na tak jestem za, a nawet... przeciw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 masz dużą palmę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 wielkość to pojęcie subiektywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 kurva i znowu Pierre wpadł nie w pore a tak serio czy Wy czasem nie jesteście jednom osobom? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 kurva i znowu Pierre wpadł nie w pore a tak serio czy Wy czasem nie jesteście jednom osobom? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 nie mam tutaj czarnego nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 a gdzie go masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Ja mam oko i ucho na pulsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 w sumie to ja się obraziłam na Ciebie Pierre :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 A dlaczemuz to? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 czyli już nie mam konkurentów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 bo lubie jak mnie przepraszasz no i na emalje nie odpisałeś, co Ty otpiertalasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Lubie jak wyczekujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 Nocturnal } jeżeli chcesz mieć taką kobiete jak ja... to musisz wiedzieć, że kąkurętów będziesz mieć forewa end ewa :D:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 wyeliminuję wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 zaraz będę wyszczekiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Te fircyś, nie rozpędzaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 Nocturnal jaką Ty musisz mieć zayebiście silną psychike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nocturnal Napisano Luty 24, 2012 zajeebiście silną mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 24, 2012 hehehe, przestańcie bo się posikam przez Was kurde nie lubie tak na dwa fronty jednocześnie, troche mje to krępuje i zawstydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Luty 24, 2012 Jakos sie z Jarkiem dogadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach