Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata Malinowaa

Stosowałyście dopochwowo globułki Gyno Pevaryl??????

Polecane posty

Gość Agata Malinowaa

Ja zakładam globułkę na noc. I później przez większe pół dnia wydziela się mi taka nie wiem jak to opisać : śliska wydzielina o specyficznym zapachu. Też tak miałyście?

Gość Agata Malinowaa
Dziękuje dziewczyny:) no to mnie pocieszyłyście,bo już zaczęłam panikować że to może wody mi się soczą..:/ eh zwariować normalnie można w tej ciąży;)

Gość Agata Malinowaa
upup

a to w ciąży jesteś? hmm, to musisz spojrzeć czy tego jest dużo? jak tylko trochę na wkładkę to nic takiego a kiedy idziesz do lekarza? jak skończysz brać globulki i dalej coś będzie to lepiej pójść do gina

ja bralam te globulki tez w ciąży...i tez cos mi się sączylo a ze byla to koncówka ciąży to myślałam ze to wody się sączą...tak samo jak ty ;) ale to bylo co innego na szczescie...poród wywoływany miałam...nie martw sie na zapas ;) ale lekarza lepiej zapytaj bo wiesz...różnie bywa

Gość Agata Malinowaa
No jest tego sporo-szczególnie rano,jak wstane z łóżka tak przez pół dnia potem już nie. Zaczęło się mi tak właśnie od globułek u gin.byłam w poniedziałek i wtedy mi przepisała te globułki,mam je brać do końca tygodnia. A następna wizyta dopiero 5.03..:/

Gość Agata Malinowaa
up

Tzn z rana dużo leciało, bo to się tam porozpuszcza, ale potem już tylko jakieś lekkie zabrudzenia wkładki - takie biało-żółte jak dobrze pamiętam i zapach leku :)

Gość Agata Malinowaa
TAK KOCHANA dokładnie tak;)