Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjga

dziewczyny zwiazalybyscie sie z pilkarzem glownie dla kasy?

Polecane posty

Gość jghjga

calkiem przystojny,z charakteru tez ujdzie choc taki troche typ lovelasa ale zarabia 20tys/msc

Gość jghjga
nigdy nie mow nigdy:D

siano sie skończy , on se coś w girę zrobi i żegnaj dobre życie:P:P:P najlepiej jak sama na siebie zarobisz i będziesz z kimś bo go kochasz.

Gość barddottka
A co mu z cudzych pieniędzy. Wolę własne, ciężko zarobione.

Gość jghjga
tak tez moze byc ale rownie dobrze moze zarabiac jeszcze duzo wiecej i za kilka lat byc milionerem

I co, spać w jednym łóżku i kochać się dla pieniędzy?

Gość a co, rozmawiać chciałabyś
z piłkarzem? :D:D:D

Gość cycatka mężatka
na stałe to nie, ale tak na trochę dla fajnych wyjazdów itp to bardzo chętnie :)

Gość barddottka
* A co mi Przepraszam, istotny błąd.

Gość LLIIKKIII
sama nie wiem ...to siedzi w człowieku wiesz czy mu zalezy na kasie czy na miłosci.mnie sie spodobał chłopak kiedys teraz jest mym mezem hiii o ktory nic nie wiedziałam miał to cos w sobie ten błysk zauroczyłam sie w nim potem zakochałam czułam ze bedzie ze mna i nie załuje wyboru choc nie mamy duzo razem kasy i tak jestesmy szczesliwi ,znam kobiety co nie umia kochac ludzi tylko kase i wiaza z tym przyszlasc by mies komfort wygode ale czy to jest wazne ??? my sie z meze RAZEM DOROBILISMY WSPOLNA PRACA.

Gość Waris2011
Nie z dwóch powodów albo i wiecej... po 1 to jest sie z kims po to by czuc sie kochanym i bezpiecznym... po 2 to kasa dzis jest jutro jej nie ma... jak jestes materialistka to sie z takim zwiazesz .. jesli nie to jest priorytetem to moze faktycznie jesli to nie miłośc to lepiej nie wchodzic w to ... i najwazniejsze LOWELASS , zawsze bedzie miał mniemanie o sobie ze jest bozyszcze a jesli ma kase to zakładam , ze obraca sie w towarzystwie nie tylko jednej PAni... ale nie znam tego przypadku wiec bardziej patrze na ogól .. ale to sportowiec ( to juz mowi samo przez siebie ) nieunormowane zycie ... ja bym podziekowała

Gość LLIIKKIII
JESLI KOGOS KOCHASZ MOZESZ SIE Z KIM DOROBIC KASY ZALEZY JAKI MASZ TOK MYSLENIA ,CZY JESTES MATERIALISTA CZY NIE ITD...KAZDA JEST Z NAS INNA A JAK TY CO CHESZ W ZYCIU??? CZY NIE SZUKASZ TREGO JEDYNEGO ??? POMYSL

Gość LLIIKKIII
lovelas moze cie zostawic jak mu sie znudzisz chyba ze wezmies zszybo slub bez intercyzy.hiii zawsze dziany moze zostac biedny co wtedy??? uciekniesz bo miłsci nie było tylko kasaa???

Gość reretrrt
a ile ma lat i w jakim klubie gra albo chociaz powiedz ktora liga i tak mniej wiecej jakie miejsce w tabeli, np. powiedz "ekstraklasa - okolo 10-15 miejsce" i tak na oku w jakim wieku, to znaczy w jakim przedziale wiekowym - 22 lata czy bardziej 27-30

Gość wiekszosc hipokrytek
napisze ze nie a prawda jest inna,gdyby tylko taki podjechal pod nia fajnym autem,pokazal mieszkanie juz bylaby jego,moze nawet niektore robia to nieswiadomie

Do tego wyżej- Szkoda marnować swojego cennego czasu dla lalusia z kasą z którym nie ma się o czym porozmawiać. W życiu są ważniejsze rzeczy niż kasa, wartości wynosi się z domu.

Co się tyczy też facetów, którzy ślizgają się na kasie bogatych panienek, zero godności. Więc nie uogólniajmy.

Gość gfjhj
a bierz go

Dla kasy nie, a znając moje nastawienie do piłki nożnej raczej w ogóle nie związałabym sie z piłkarzem.

Gość coś podobnego
tak.