Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa ela

IGNOROWANIE I LEKCEWAŻENIE ZDRADZAJĄCYCH MĘŻÓW TO NAJLEPSZA ZEMSTA

Polecane posty

Gość droga autorko
gratuluję jaj, gdyby więcej kobiet tak postępowało to świat byłby lepszy, szacuneczek a płaczące lamentujące i wybaczające po raz kolejny sa godne pogardy i same sobie mogą podziękować że są tak traktowane mam nadzieję że jeśli mnie coś takiego spotka też dam radę zachowa taką zimną krew

Omamuniu temat dla mnie. Identyczna mam sytuacje...ostatnio mu powiedzialam ze byl sledzony od momentu wyjscia z domu (kolezanka go sledzila)podalam mu godzine miejsce i zbladl. Za chiny ludowe nie chce sie przyznac a ja mu mowie ze wiem . tak samo zlewam go maksymalnie.Droga wolna moze isc.

Gość Savannna
Tylko, że ja bym nie wytrzymała chyba mieszkania z takim zdrajcą. To trzeba odrazu wyrzucić i zacząć się bawić, po co go codziennie oglądać? To tylko przedłuża moment rozstania, zupełnie niepotrzebnie, no chyba że planujesz mu wybaczyć?

Gość dobre pytanie, dlaczego
Nie wiem jaka jest sytuacja u autorki, ale ja właściwie nie miałam wyboru. Nie mogłam spakować jego maneli, ostatecznie połowa domu należy do niego. Na terenie posesji prowadzimy swoją nieźle prosperującą działalność [nasze źródło utrzymania] i tak codziennie bym go widywała. Rozwalić wszystko jest łatwo, a mamy uczących się 3 dzieci. Owszem, był moment kiedy myślałam o wyprowadzeniu się, ale dwójka najstarszych dzieci mi to wyperswadowała. O tym, że w złości nie wystawiłam mu bambetli zadecydował też sposób w jakim się dowiedziałam. Ta kobieta zadzwoniła do mnie właśnie na to licząc, niestety przeliczyła się, ja zdecydowałam tylko o separacji, a on jak chce.

Gość fajnie sie mam
Tylko jak wyrzucić takiego gnoja?Bo niby dlaczego ja mam uciekac gdzieś z dzieckiem ?

Gość ewa ela
Tez bym go chętnie wyrzuciła ale nie mogę bo mieszkanie mamy przecież wspólne czego mi nie omieszkał zasugerować Nie jest mi lekko, nie Zastanawiam się czy nie złożyć pozwu do sądu

Gość ewdwededdd
Ignorowanie pochwalam ,a po drugie definitywnie rozwod

Gość ewa ela
Złożyłam sprawę o rozwód Romans trwał od roku- kochanka w ciąży Jestem wykończona, załamana, tak straszny bół

Gość ewa, gratuluję właściwnej decy
zji. na początku będzie bardzo ciężko, potem coraz lepiej. Niech chuj wychowuje bachora, którego zrobił :)

Gość baba z 20 letnim stażem małżeń
Autorko, u mnie dokładnie ta sama sytuacja. "Koleżanka" o imieniu Magda :). Zrobiłam dokładnie to samo, co Ty. Dałam tydzień na poszukanie sobie mieszkania. I pozwoliłam mu zabrać tylko to, co ma na sobie a resztę spakowałam do wora na śmieci i powiedziałam, że wyrzucę, żeby uczciwie zaczynał od nowa. Wszystko było na moich warunkach. On zawinił, on ponosi wszelkie konsekwencje. I co? Szybko zerwał z tamtą kontakt, chociaż wiem, że jej obiecywał, że się rozwiedzie i będzie z nią. Tamtej było mi tylko żal, bo naprawdę obiecywał jej niestworzone rzeczy. Dziś nadal jesteśmy razem. Minęło 6 lat od tamtych wydarzeń. Nadal się kochamy, choć niesmak pozostał. Moja korzyść jest taka, że teraz ja decyduję o wszystkim. On robi wszystko, żeby zadowolić mnie i dzieci. Ba, powtarza, że kocha mnie i dziecii nigdy nie chce zostać sam, bez nas. Wierzę mu, ale też ja, będąc w jego skórze, dawno bym była daleko. Mężczyźni są po prostu głupsi. Dają się uwieść chętnym panienkom a potem płaczą, płaszczą się, poniżają. To takie chore, ale tacy są faceci. Po prostu dla orgazmu są w stanie się upodlić do granic możliwości. Dlatego tylko mocna postawa, płacz tylko w nocy, z dala od niego i pierś do przodu. Tego boją się najbardziej. Decyzyjnych, mocnych kobiet, które stają się w takich sytuacjach zimnymi sukami. Choć w środku cierpienie, ból i wszechmocny zawód miłosny zżera długo.

Gość ewa ela
Tłumaczył się w sądzie ,że to nie jego dziecko,bo on nie ma żadnej kochanki , że zawsze mnie kochał i kocha!!!-Tak naprawdę to ja mu dokuczałam, wyśmiewałam, napuszczałam na niego dzieci a on nic złego nie robił@@ To ja miałam kochanków a teraz wyrzuciłam go z domu- bezrobotnego i biednego, który chyba będzie mieszkał pod płotem

Gość ewa ela
Ręce opadaja na takie słowa

Gość wioskowy głuptasek
najpierw: "Takiej reakcji się nie spodziewał! Ja zimna, obojętna, wręcz znudzona ,z ironicznym uśmieszkiem na ustach, spokojna i wyluzowana On-zaczął się trząść ze strachu, nerwowo palił jeden papieros za drugim i tłumaczył mętnie że to wprawdzie koleżanka ale i tak z nią zerwie tę znajomość jeśli tego chce bo kocha mnie i rodzinę!! Wybuchnęłam śmiechem" teraz: "Jestem wykończona, załamana, tak straszny bół" To się zdecyduj w końcu kogo udajesz na forum, bo zaczynasz zasadniczo odbiegać od koncepcji zawartej w tytule. Wątek robi się nie spójny :-).

Gość taki sobie gościu ze......
Zacząłem sam sobie gotować ,prać, prasować itd itp i co?? I szok:D:D bo ponoć taki byle jaki mąż byłem :D:D:D:D Drugi szok, mój pozew, bo która by takiego chciała , bo przecież on mi wielką łaską zrobiła wychodząc za mnie :D:D:D:D A teraz święty spokój :)

Gość taki sobie gościu ze......
aha i rozmowy typu : "czego ci brakuje w związku" niczego nie dawały oprócz wkurwienia szcownej byłej małżonki :o

Gość wioskowy głuptasek
No baa. Skoro jej brakowało drugiego bolca w małżeństwie, to jak sie miała nie wkurwiać?

:D:D:D taki sobie gościu ze...... -> skąd ja to znam?:D:D:D:D w mojej ocenie tak jak opisany przez autorkę facet po zdemaskowaniu,to zachowuje się tylko "ciota" :o typowy mięczak :o

Gość skad w zwiazku
potrzebowala jedneo i porzadnego

Gość wioskowy głuptasek
No, masz rację, potrzebowała jednego ale porządnego...wpierdolu! Żeby jej klepki w głowie się własciwie poustawiały.

Gość takie tam duperele nic więcej
a dlaczego nie rozwodzicie się z tymi zdradzającymi chłopami tylko trzymacie ich pod swoi dachem? ze strachu, wyrachowania....???? ja mojego spuściłam do kochanki i to była moja najlepsza decyzja życiowa :D

skurwysyny.......:( mój ojciec zdradza mamę - dowiedziałam się w zeszłym tygodniu, tak mi jej cholernie szkoda to jest nie do wytrzymania :(((

Gość sylvia 007
oczywiscie ze najlepsza ,BRAWO KOBIETKO Sa kobiety ktore na dodatek ze ich zdradza to jeszcze ich wynagradzaja za to ze wrocil. Wyobrazcie sobie ze zonki potrafia im kupowac prezentay, za to ze po 6 miesiacach ktore spedzil w domu kochanki do niej wraca To sa dopiero szmaty

Gość sylwuniu kochana
Czyzby twoj kochas wrocil do zonki ze taka wkurzona jestes?

Gość sylvia 007
zawsze to samo ,zamiast dyskutowac ,to jakies pytania tych milosiernych pseudopsychologow.

Gość sylvia 007
TEN WASZ WULGARYZM SWIADCZY TYLKO O WAS SAMYCH ; TO PRZYZNANIE SIE DO PRZYNALEZNOSCI DO GRUPY SPOECZNEJ TZW;WIEZIENNO-PODWORKOWEJ: OJ TEZ SIE NIE MA CZYM SZCZYCIC!