Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xennniiaaa

pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość xennniiaaa

1,5 roku temu, po paru nieudanych probach przeroznych zwiazkow, poznalam tego jedynego ( przynajmniej tak mi sie wydawalo). Mielismy o czym rozmawiac, wiekszosc wspolnych zainteresowan, z czasem moj Pan zaczal sie dziwbie zachowywac, tzn nie wierzyl mi bie ufal, wypil troszke wiecej to zaczal szukac do mnie o rozne pierdoly. Wyplakalam swoje, natlumaczylam, i gdzies od pol roku jest ok, tyle , ze ja sie wypalilam juz, moze przez to,ze dawal mi tak w dup. raz na jakis cza, ja to przezywalam, ale wierzylam, ze bedzie dobrze, ze sie kochamy etc. Zaczelismy myslec o slubie, a tu nastepny problem, bo pieniedzy nie ma, powiedzcie mi jak facet 27letni, pracujac juz z 10 lat nie jest w stanie zaoszczedzic okreslonej kwoty pieniedzy??? (nieszka z rodzicami, pomaga im finansowo). A dzis jeszcze dowiedzialam sie,ze zostal wyslany na przymusowy urlop,poniewaz nie ma zamowien w firmie! Pomozcie, czy ja mam sie łudzić,ze wszystko sie ulozy, ze bedzie lepiej, ze bedzie w stanie utrzymac rodzine, ktora chce zakladac?? Co mam zrobic, mam 25 lat, mysle przyszlosciowo i on niby tez,,, ale tak naprawde to sie nie trzyma ku,,py....

Gość xennniiaaa
prosze o porade, napewno macie podobne problemy\

Gość gfjhj
z tej maki chleba nie bedzie

Gość xennniiaaa
czy ja moge prosic o jakas dluzsza wypowiedz.....czy ktos z was mial podobny przypadek?

Grunt, żebyś się jeszcze z tą rodziną nie spieszyła- dzieci i ślub ok, ale jak jest zabezpieczenie finansowe, w przeciwnym razie będzie koczowanie do pierwszego i tyle z Twojego szczęścia. To, że dostał ten urlop to chyba nie jego wina skoro nie ma zamówień. Gorzej jakby się zupełnie migał od pracy, a jeśli jeszcze pomaga rodzicom to chyba dobrze o nim świadczy.

Jeśli brak pracy nie z jego winy ma być powodem do rozstania to lepiej dobrze to przemyśl.

Gość jestem i czuwam
po to świat nastał aby się chlastał . :D

Nie zebym sie czepial, ale jak koles ma 27 lat, a pracuje juz 10 lat, to by wychodzilo ze od 17 roku zycia pracuje na pelny etat. Z tego co mi wiadomo w takim wypadku nie mialby matury, a co za tym idzie mala szansa ze ma jakies super zarobki. Zaczynajac sie z nim spotykac chyba o tym wiedzialas, wiec czemu nagle zaczelo Ci to przeszkadzac? Jak dla mnie cos przemilczaas lub koloryzujesz, zeby wyszlo ze Ty jestes biedna a on zly i nieudacznik. Opowiedz jeszcze raz jak wyglada jego sytuacja, to bedzie mozna obiektywnie ocenic.

Gość xennniiaaa
Polly84-dzieki za wypowiedz. A co do sytuacji, co mam opisac, wiazalam sie z nim, poniewaz, pasowal mi pod kazdym wzgledem, wiedzialam o tym, ze pomaga rodzicom itd itd, pracowal nie raz tygodniami, nie bylo go, bylam pewna, ze cos ma odlozone, jesli rowniez chce zakladac rodzine, a tu przyszlo do omawiania slubu, wesela, kosztow, a ja sie dowiaduje, ze on nie ma nic odlozonego...A gdzie reszta , cale zycie?? Skad ja mam miec pewnosc,ze bedzie w stanie w pozniejszym czasie zapewnic mnie, dzieciom jakis byt?skoro przez tyle lat niczego sie nie dorobil?????

Gość xennniiaaa
NIE! To sie nazywa myślenie-przyszłościowo!!

Gość xennniiaaa
I jakby tego było mało mój Pan wczoraj nie nasypał mi do michy karmy i nie wyprowadził mnie na spacer....a, jak się wkurzy to woła na mnie "TY SUKO" :(:(

Gość xennniiaaa
podszyw,dzieki za porade i wyrozunialosc i wczucie sie w sytuacje.....zle trafilam,pozdrawiam