Elciaa <3 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Napisz do mnie na nerwicy, bo ja nie mogę pisać, ale odpowiedzieć będę mógł ok, już pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Napisz do mnie na nerwicy, bo ja nie mogę pisać, ale odpowiedzieć będę mógł ok, napisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was A Geniek zapił na ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 100 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was W domu też go tak yebiesz jak psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 898 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, say my name say my name napisał: Nie masz naprawdę ciekawszych rzeczy do robienia na urlopie ze świeża miłością niz zczytywanie z poczty powiadomień z forum o goownie? Musi być tam łogień u was Przy takim poziomie "romantyzmu" coraz bardziej przypomina to historię jak u madzi facet istnieje głównie w opowieściach a w rzeczywistości całodobowe przesiadywanie na forum, fotografowanie giry z obdrapanymi pazurami i żebranie o lajki na forum o kupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 238 Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, salix napisał: Przy takim poziomie "romantyzmu" coraz bardziej przypomina to historię jak u madzi facet istnieje głównie w opowieściach a w rzeczywistości całodobowe przesiadywanie na forum, fotografowanie giry z obdrapanymi pazurami i żebranie o lajki na forum o kupie. Płaska ale to ty zrobiłaś szoł ze swojego związku z sugar daddy i nie czujesz żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach