Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieeterrr ^^

Ankietka dla Pań ;D

Polecane posty

Gość Ankieeterrr ^^

Witam drogie i jakżę piękne Panie. Mam do was prośbę, poniżej znajdują się pytanka, na które chciałbym abyście szczerze odpowiedziały :P ..a więc zaczynamy: ;D 1) Imię 2) Wiek 3) Rozmiar miseczki(stanika) 4) Ogolona czy z futerkiem? 5) Lubisz się masturbować? 6) Kiedy to robiłaś ostatnio? 7) Gdzie? 8) Czy kiedykolwiek podczas masturbowania się ktoś Cię nakrył? 9) Twoja romantyczna fantazja? 10) Twoja perwersyjna fantazja? 11) Czy podczas odpowiadania na pytania bawiłaś się myszką? Bardzo wam dziękuję drogie Panie:)

Gość Hermenegilda wspaniała
1) Hermenegilda 2) 26 3) A 4) Ogolona 5) Czasami 6) Kilka dni temu 7) W łóżku 8) Prawie :P 9) seks na plaży przy zachodzącym słońcu 10) sikanie podczas seksu 11)tak, tą od kompa

Gość pagd.d.d.dgmgm
nikola, 19, 75c , futerko , tak , wczoraj w pokoju ,nie , nie mam fantazji , zaraz bede

Gość wujekstaryhuejk
1 brochosława 2 69lat 3 E75 4 wypadły 5 zawsze maszyną bo palce nie bolą 6 3:44 7 na balkonie 8 nigdy 9 2 na 1 10 3 na 1 11 nie kotem

Gość wujekstaryhuejk
1 brochosława 2 69lat 3 E75 4 wypadły 5 zawsze maszyną bo palce nie bolą 6 3:44 7 na balkonie 8 nigdy 9 2 na 1 10 3 na 1 11 nie kotem

1) Zdzislaw 2) XXI 3) jem z talerza 4) z ortalionu 5) nie wiem, nie mam turbo 6) wtedy 7) w duupie 8) tak, koldra 9) miec fantazje 10) kupic samolot do sklejania

Gość Ankieeterrr ^^
prosze o odpowiedzi pedalkow bo jestem pedrylem i dyma mnie tato a ja dymam dziadka!

Haha! 1) Joseph 2) 57 3) 19cm w spoczynku, 34 w wzwodzie 4) golusieńki! 5) pies mi pomaga 6) dziś 7) na klatce schodowej 8) tak, nakrył mnie dozorca 9) seks z kotem 10) seks z żoną dozorcy 11) kot mi zjadł Polecam się na przyszłość : *

Gość harder bejbi harder
1 Anna 2 21 3 D 4 na ta chwile ogolna :P 5 tak aczkolwiek wole rzniecie :D 6 wczoraj 7 pod prysznicem 8 nie 9 .... 10 pissing 11 nie ale zamierzam zaraz