Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intymnie pytam...

Czy uprawiacie seks analny i oralny?

Polecane posty

Gość cdefgahc
No nie wiem, praktyki analne to chyba tylko dla dewiantów :( Może mi ktoś wytłumaczy, po co to komu? Sama myśl odrzuca na kilometr, odrzuca też chyba "zapach" pewnej części ciała po, chyba że ktoś lubi jak śmierdzi gównem :( Krótko mówiąc OHYDA :( :(

Gość ta co pisała że jak się uprawi
nawet jeśli ktoś lubi to co tobie do tego ?? ty sobie uprawiaj na misjonarza po ciemku i pod kołdrą, to tez nikogo nie obchodzi na prawde:)

Gość ta co pisała że jak się uprawi
najbardziej mnie rozwala jak niektóre myslą że to tylko dla faceta haha To wy nie czerpiecie przyjemności z seksu ? jezuuu współczuje :D

Gość jjjkkk
Nie istniej dla mnie coś takiego jak seks analny, jak facet chce anala to proszę bardzo, pomerdam mu w jego d... wibratorem, zobaczymy czy to takie przyjemne. Poczytajcie sobie o szczelinie odbytu, chorobie nieuleczalnej i powodującej olbrzymi ból, do której m.in. przyczyniają się takie dewiacyjne praktyki. Śmieszne są te laski, które dla przyjemności swojego misia wykrzywiają gęby z bólu.

Gość a kogo obchodzi ...;;;
do tej :"ta co pisała że jak się uprawi"_ a kogo obchodzi dewiatko co ty probowalas w lozku . Myslisz ,ze blysnelas ? Idz sie wysraj :-0

Gość a kogo obchodzi ...;;;
"ta co pisała że jak się uprawi" - chyba jakas nienormalna jestes albo wychowywalas sie w dysfunkcyjnej rodzinie. Osoby z takimi pogladami chetnie i czesto robia kariere w filmach XXX lub lubi sobie dorbiac na boku. Twoj ma za duzego ? Na pewno chetnie sprobowalabys z troche mniejszym co ? I nie wazne ,ze masz meza , przeciez ty taka wyluzowana jestes, z taka wartoscia, masz tyle do zaoferowania , ochocho...:-0 doopa jest do srania zboczencu .

Gość cytujeeee...
,, Śmieszne są te laski, które dla przyjemności swojego misia wykrzywiają gęby z bólu.,, - i zadna sie do tego oficjalnie nie przyzna

Gość rozsądnaaaaaa
tak mają do siebie anominowe fora, skąd wiecie czy to pisze kobieta czy facet? napewno jest wielu facetów, którzy się podszywają i nakręcają. co do seksu analnego, na pewno są pary, które to robią, ale chyba nie za dużo. mój mąż nigdy o tym nie wspomniał, a ja bym i tak na to nie poszła, można robić tyle rzczy w łóżku bez tego

Gość pierniczekzpolewa
czytajac to forum dociera do mnie jak bardzo seks jest tematem tabu nie wyobrazam sobie siebie w roli takiej dewotki słownictwo jakie matki polki traktujace seks jako zło konieczne uzywaja swiadczy o tym,ze maja ochote na to zeby facet wyruchal je jak szmaty:p

Gość Life dont come easy
Dla mnie seks analny to przejaw ZBOCZENIA. Oralny lubię ale nie jest stałym elementem naszego seksu.

Gość do pierniczekzpolewa
to właśnie beznadziejna nienormalna wypowiedź, która jest jak najbardziej męska i szowinistyczna, każda dziewczyna ma prawo robić co chce i jak chce i nikt nie będzie mówił co jest lepsze

Gość hmmmm,powiem tak:
,, 21:34 [zgłoś do usunięcia]ta co pisała że jak się uprawi uprawialo anal, to nie ma się nic do zaoferowania mężczyźnie. Haha dobre... To Ty masz do zaoferowania tylko swój nieruszony odbyt ?? To gratuluję ci serdecznie. Jeżeli twój związek jest tak płytki że rozbija sie o kwestię twego odbytu, to wasza sprawa. nie oceniaj jednak innych swoją miarką. ,, To ty nie oceniaj swoja miara . Moj zwiazek nie jest plytki i nie musisz sie o niego martwic. Do zaoferowania mam bardzo duzo i nie musze dawac dupy.A w lozku bawimy sie swietnie. Probowalas anal i nie wyszlo i co i myslisz ,ze tylko ty masz do zaoferowania wiecej hipokrytko ? Jak widac nie , wiec sie nie wpierdalaj w czyjes zwiazki i zycie seksualne , bo malo o nim wiesz . Zajmij sie swoim . Jak widac mozna analu nie i miec udane zycie seksualne.O czym wiesz , bo sama to hipokrytko napisalas :-0 Co za idiotka :-0 :-0 :-0 A anal jest upadlajcy , ale kazdy niech sam i wybiera i sam decyduje co chce robic .A nie obawiaj jestem b.dowartosciowana , bardziej niz ty kiedykolwiek bylas :-0Zegnam oziemble :-0

Gość hmmmm,powiem tak:
i zajmij sie swoim nienaruszonym odbytem ,a plytkosci czyjegos zwiazku nie oceniaj po doswidczeniach analnych , hipokrytko :-0

Gość juzsamaniewia
Co za idiotka A anal jest upadlajcy , ale kazdy niech sam i wybiera i sam decyduje co chce robic .A nie obawiaj jestem b.dowartosciowana , bardziej niz ty kiedykolwiek bylas Zegnam oziemble wiesz czego nie rozumiem?obrazania własnie ,niech kazdy decyduje co chce robic ,sama to powiedzialas wiec dlaczego piszesz ,ze anal jest upadlajacy?ja nie czuje sie upodlona tylko dlatego,ze to lubie nikogo nie krzywdze,nie gwalce ,nie zabilam,nie zdradzilam robie to ze swoim partnerem bo lubie ,nie jestem gorsza miejcie udane stosunki ,nie miejcie wogole ,badzcie szczesliwe ale dopuszczajecie do siebie to ,ze inni maja inne upodobania seksualne

a najciekawsze jest to ze padło mnóstwo odpowiedzi ale wszyscy się w pomarańczki zamienili dziwnmy trafem :-)

Gość juzsamaniewia
Mama Nasturcja wiec wypowiedz sie na czarno

Gość mikadoo
to ty mamo Nasturcja zamiast pisac nie na temat, wypowiedz sie w temacie

Gość jogurt01220
u mnie od samego początku jak zaczęłam z moim współżyć to były gry wstępne - czyli seks oralny, za to analny mnie brzydzi i mój mnie namawiał na to, aż w końcu zgodziłam się.I powiem tyle: ŻADNA PRZYJEMNOŚĆ! ohyda ble :/

Gość juzsamaniewia
to rozumiem bleee bo sprobowalam itd ale naskakiwania obrazania nie

Gość jogurt01220
A i dodam, że przy analnym myślałam że sram cały czas.

Gość jogurt01220
A i dodam, że przy analnym myślałam że sram cały czas bez końca.

Gość hmmmm,powiem tak:
nie wiem czemu poczulas sie obrazona, to jest zostanawiajace.Ja nie kierowalam moich slow personalnie do kogos.Ja pisalam o swoich odczuciach i mam do nich prawo . Tak samo jak ty masz prawo uprawiac anal jesli tylko chcesz. Dla mnie to jest upadlajaca , upokarzajaca kobiety forma seksu , tak to widze , tak to czuje i wyrazam swoja opinie. A ktos inny moze sie z nia zgadzac lub nie , jego sprawa.

Gość juzsamaniewia
dlatego,ze uogolniłas ,nie napisałas ,ze Ty tego nie lubisz ,ze dla Ciebie w Twoim odczuciu tak jest tylko to jest UPADLAJACE i tyle

Gość aaaaaaaaaaaaaj
idźcie na erotyczy z takimi dyskusjami, koniec pls

Gość hmmmm,powiem tak:
,,wiec dlaczego piszesz ,ze anal jest upadlajacy?ja nie czuje sie upodlona tylko dlatego,ze to lubie nikogo nie krzywdze,nie gwalce ,nie zabilam,nie zdradzilam robie to ze swoim partnerem bo lubie ,nie jestem gorsza,, wiesz dlaczego tak pisze , bo tak jak juz napisalam wyzej,tak to widze i tak odczuwam.Z tego wzgledu sie na to nie godze .Mam do tego prawo . I nie bede zmieniala swoich pogladow , bo ktos inny poczuje sie urazony. Pisze o swoich odczuciach , wyrazm swoje zdanie. Jezeli tobie jest tak dobrze to super. Oczywiscie ,ze nikogo nie krzywdzisz, jestes dorosla i sama podejmujesz decyzje. Wiec fajnie ,ze ci to nie przeszkadza. Ja o tej formie seksu mam inne zdanie i go nie zmieniam .

Gość aaaaaaaaaaaaaj
do moderatora, proszę o przesunięcie wątku na erotyczny

Gość hmmmm,powiem tak:
bo jest i tyle . Nie zmusisz mnie do zmienienia zdania i odczucia na temat tego seksu . Nie chce go uprawiac , bo uwazam ,ze uwlacza kobietom , upokarza.Jezeli jestes pewna swoich czynow i swojej wartosci i lubsz to , to lub , nie wiem dlaczego tak ci przeszkadza ,ze ktos w ten sposob mysli, ma inne odczucia niz ty. Jezeli pisalam personalnie to do osoby w pierwszym poscie na stronie 4 , ktora mysli ,ze wie lepiej jak przebiega moje zycie seksulne. P.S Co do pomaranczy , pisze tylko i wylcznie n pomrnczowo , nie mm stlego niku. Mamo Nastrucji sama nie wyrazilas swojego zdania , a zarzucasz go innym ? :-)

Gość bfdbfzd
ja tez lubie anal. owszem pierwszy raz to byla tragedia, ale dlatego ze sie za to zabralismy bez odpowiedniego przygotowania. teraz wprawdzie od wielkiego swieta ale robimy to i jest super :) a oral to jak najbardziej :D

Gość bfdbfzd
dlaczego Twoim zdaniem to upokarza kobiety? skoro kobieta to lubi i sie na to zgadza i wrecz sama namawia? zwlaszcza ze przewaznie takie pary robia to rowniez w druga strone, tzn ona jego wibratorem..

Gość aaaaaaaaaaaaaj
cały wątek do usunięcia, to nie to forum pls