Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkahehehe

Czy dziewczyna moze zainicjowac spotkanie?

Polecane posty

Gość lolitkahehehe

PIsze z pewnym chlopakiem juz 3 miesiace i chcialabym sie z nim spotkac. Pisze z nim na portalu i gg. Wymienilismy sie numerami telefonu, ale jakos on pierwszy do mnie nie pisze juz.... moze powinnam zainicjowac spotkanie? Tylko sie boje bo mam aparat na zebach i to moze go odstraszy ... pewnie z inna juz pisze i dlatego odluscil, bo jakby mu zalezalo to by cos napisal :( Nie wiem po co mi telefon w takaim razie podal ... napisal ze jak bede miala ochote to moge pisac... dziwne. Co robic?? On pisze mozesz do mnie wpasc, mozesz napisac itd. bez sensu nie wiem o co mu chodzi. Dzieli nas 50 km.

może jestem starej daty ale według mnie to facet powinien wykazać inicjatywę

Gość lolitkahehehe
a jak ostatnio napisalam do niego to napisal ze idzie ogladac mecz i ze potem sie odezwie, ale tego nie zrobil, ja mu napisalam czy jest, odpisal ze tak i dalej nic... nie wiem co to ma znaczyc

Gość lolitkahehehe
no to po co mi podaje numer telefonu? kiedys mu napisalam ze prawie jem pizze, on odpisal ze moze kiedys wyskoczymy na pizze, ja on ok kiedys mozemy wyskoczyc, on na to kiedy? ja napisalam po sesji bo mam egzaminy( mialam wtedy 6 egzaminow w tyg) i powiedzialam ze potem ma powiedziec kiedy bedzie mu pasowalo to sie zgadamy.... a tu nic

Gość lolitkahehehe
czyli nic nie robic? nie pisac do niego juz?