Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwuje patrze

mysle,ze wiem od czego zalezy wielkosc penisa

Polecane posty

Gość obserwuje patrze

moje doswiadczenie lozkowe wskazuje na to,ze wielkosc penisa nie tyle zalezy od,co powiazania jest z nizszym glosem u mezczyzny.Im nizszy glos mial facet(niesklonny do piskliwosci-wtedy na pewno ma malego) tym wiekszego penisa.i odwrotnie-piskliwy czy wysoki glos-maly penis,na pewno nie duzy. a Wy macie jakies obserwacje od czego zalezy wielkosc penisa? na pewno wzrost nie ma wiekszego znaczenia,bylam z wysokim facetem o malym penisie.Ale Ci bardzo wysocy zdaja sie jednak miec wieksze czesciej.

Gość obserwuje patrze
zapewne ma to jakis zwiazek z hormonami-niski glos warunkuje duza ilosc testosteronu i zapewne penis wiekszy rosnie przez ta duza ilosc testosteronu:) macie moze jakies veto?

Gość hjkh
nie wiem czy to prawda mohe jedynie powiedziec ze moj ma niski glos i ma calkiem calkiem;)

Gość obserwuje patrze
no widzisz,zgadza sie ktos moze zaprzeczyc mojej tezie? bo jesli nie to mamy super sposob na wykrywanie malych fiutkow

Gość gihjkkkkkkkkkkkkkkkk
smieszna jestes, moj facet mial niski glos i malego, wiec twoja teoria sie nie sprawdza

Gość kilkanaście lat temu
Ja mam głos skłonny do piskliwości przy wydzieraniu się,więc nie mogę krzycxeć,i mam sporego 17-19 cm długości 14 grubości,testorenu też mam sporo ( mój brat do dzisiaj nie jest tak owłosiony,jak ja byłem w wieku kilkunastu lat),chociaż młodo i nieco dziecinnie wyglądam.Wymykam się spod twojej teorii

Gość 23423423
moim zdaniem totalna nieprawda. Mąż ma niski, seksowny głos, a raczej małego penisa. Mój ex maił wysoki głos i wielkiego penisa. z moich obserwacji wynika, że zależy to od wzrostu. Wysocy faceci mają małe penisy, niscy faceci mają duże.

Gość obserwuje patrze
no wlasnie bylam z wyskim -180 cm,co mial malego,wiec i tak teoria obalona

Gość a ja slyszalam,ze jakie palce
u dloni taki penis. Krotkie i grube-maly i grubszy , dlugie i smukle , dlugi, dosyc spore palce-spory penis itp..

Gość 23423423
"no wlasnie bylam z wyskim -180 cm,co mial malego,wiec i tak teoria obalona" A przeczytałaś dokładnie to, co napisałam? Bo najwidoczniej nie.

Gość 23423423
"Krotkie i grube-maly i grubszy , dlugie i smukle , dlugi" Tez nieprawda. Mój mąż ma długie palce i w ogóle wielkie dłonie. A penis raczej mały. Tamten ex który miał piskliwy głos, był niski, miał małe ręczki, małe stópki a penisa wielkiego. Z innymi moimi ex pasuje właśnie teoria wzrostu mały facet - duży penis wysoki facet - mały penis

Gość hjkh
a z moim teoria wzrostu sie nie zgadza :D ma prawie 2 metry i sporego :)

Gość no i czemu te głupie baby
wolą wysokich facetów ???

Gość wewew
2m to już wszystko ma przerośnięte z choroby nawet fiuta

Gość 23423423
mimo raczej niewielkiego penisa i tak wole mojego wysokiego męża z szerokimi ramionami niż małego człowieczka, nawet z dużym penisem. Co po wielkim penisie, skoro nie podnieca mnie facet wizualnie? No... tamten mnie nie podniecał niestety.

Gość hjkh
z jakiej choroby? nie jest chory tylko wysoki

Gość ja jestem wysoka 170 cm
miałam 4 facetów 178 cm penis średni 175 cm penis średni 183 cm penis mały 187 cm penis duzy myśle , ze nie ma tutaj żadnej zaleznosci to chyba geny i tyle

Gość hjkh
kurcze dziewczyny moj facet wyjechal a wy tu o penisach :D

Gość kasia....29
a u mnie tak wyglądało: 167 cm - penis duży 168 cm - penis mały 175 cm - penis mały 177 cm - penis duży 182 cm - penis duży 193 cm - penis mały największego miał ten 182 - penis był naprawdę gigantyczny, po seksie jakąś godzinę nie mogłam się ruszyć z bólu, naprawdę. Poobijał mi szyjkę macicy a i tak nie wkładał go do końca.

Gość harder bejbi harder
kasia....29 wlasnie moj numer 2 mial dokladnie 183 cm :D pyta taka ze nie mam pojecia jak on sie tam zmiescil we mnie :D ciezko bylo na poczatku, tez mnie troche tam poobijal

Gość kasia....29
grubość tak, ale odpowiednia długość też jest istotna po to, by móc bezstresowo uprawiać seks w każdej pozycji - małe penisy co chwilę wypadają przy mocnych ruchach,a w niektórych pozycjach wręcz w ogóle nie dają sobie rady. Ja np. bardzo lubię taką pozycję, że leżę na plecach, ze złączonymi, wyprostowanymi nogami i poduszką pod tyłkiem, a facet leży na mnie, jego nogi na zewnątrz moich. W tej pozycji jest fantastycznie pobudzana łechtaczka. Ale niestety facet musi być jako tako obdarzony by mógł tak uprawiać seks.

Gość lilipad
zgadzm sie kasia-29 z malym penisem nie mozna na stojaco,mozna glownie na pieska a przde wszystkim na misjonarska-nudaaa

Gość to i ja sie dopisze
1. 180 cm raczej dobrze zbudowany - penis mały 2. 183 cm szczuplutki ale proporcjonalnie zbudowany -penis duży 3. 182 cm taki misiek , troche z brzuszkiem - penis średni 4. 185 cm szczupły , normalna budowa - penis mały 5. 187 cm wazy prawie 100 kg, ale proporcjonalnie zbudowany, bez brzucha, tzw kawał chłopa :) penis duży i gruby .. ech ;)

jest zasadnicza zaleznosc z testosteronem jak facet nie mialby testosteronu to wogole by mnie urosl ale jesli ma zapisane w genach ze ma miec malego to chocby ile nie mial testosteronu to i tak bedzie mial malego a wogole skad wy macie tylu partnerow?

Raczej nie ma żadnej reguły na to. Miałam jednego ok 187 cm i miał ogromnego, a inny 189 cm (ogólnie "kawał chłopa") i miał małego. Więc wg mnie zależy to wyłącznie od genów.

Jeśli chodzi o testosteron, to istnieje związek pomiędzy ilością testosteronu i długością palców, kończyn i penisa też. Typowo męskie osobniki, tj takie, które w życiu płodowym były "zalewane" dużą ilością testosteronu, mają serdeczny palec dłuższy od wskazującego. Z kolei palec wskazujący dłuższy od serdecznego jest typowy dla bardzo sfeminizowanych kobiet (dużo hormonów żeńskich - bardziej kobieca sylwetka i większa skłonność do raka piersi). Eiększość kobiet ma te palce równej długości, z kolei te o dłuższym palcu serdecznym częściej są zmaskulinizowane i są homoseksualistkami, podobnie jak homoseksualistami są faceci z dłuższym palcem wskazującym. Tak więc palec serdeczny dłuższy od wskazującego może u faceta oznaczać większego penisa (może, bo chodzi tylko o korelację, a nie bezwzględną zależność). A już na pewno, że od płodu ma więcej testosteronu - badania naukowe to potwierdziły. Sprawdźcie u swoich panów i dajcie znać, czy działa :)

Gość gość
tak po tym mozna sprawdzic wielkosc penisa gdy bylem maly mailem naprawde cienki piskliwy glos teraz juz gdy moj glos byl w mutacji zauwazylem ze wraz z mutacją rosnie moj penis czym grubszy glos tym wiekszy

Gość gość
mężczyźni ćwiczący i zażywający sterydy napchane testosteronem nie mają właśnie mniejsze sprzęty

Gość gość
no ja mam dluzszy wskazujacy. idiotko.