Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ludzie tak nie lubia zydów?

Polecane posty

za co? w sumie może i są chytrzy ,ale żeby ich tak nie znosić? W Polsce to jest szczególnie widoczne ja nie jestem jakąś ich wielka zwolenniczką, ale tez nie mam nic do nich

Gość jacy ludzie?
chyba tylko oszołomstwo :o

Gość numerowaaa
Bo ludzie lubia sobie znajdowac kozla ofiarnego, ktorego moga winic za wszelkie zlo i zarazy.

Gość sdfbdf
najlepsze jest to ze co niedziele stoja na kolanach przed zydem rozpietym na krzyzu.

,, jacy ludzie? chyba tylko oszołomstwo" - wszędzie sie z tym spotykam ,ze ktos w jakis sposób z nich szydzi albo gardzi i to nie raz wykształceni ludzie

Gość kobylak
Najgorsze jest to zr taki ptasiek może polaków wyzywac na forum od roznych a tematy o żydach są kasowane .

Gość Białe szkiełko
Polska to kraj w którym 3/4 społeczeństwa jest wrogo nastawiona do zmian i inności.. Sami neonaziści, homofoby.. można by dalej wymieniać.. Polak niby jest najlepszy.. ale jak dochodzi co do gadki ASYMILACJI ŻYDÓW to Polska odgania od siebie jakiekolwiek zarzuty !! I wg Polska nie jest tolerancyjna... ----------------------- oczywiście nie wsz. ale większość !!

Gość fffgha
Zydzi w rzadzie Polskim stanowia 40% podczas gdy w spoleczenstwie jest ich gora 1%.Zmieniaja nazwiska na Polskie i tak funkcjonuja na rzacz zydostwa.Przed wojna mieli takie powiedzenia wasze sa ulice nasze kamienice czyli jawnie drwili z Polakow, ktorzy byli od nich zalezni.Zydzi usadzaja swoich na roznych waznych stolkach, chcac by ciemna masa Polakow robila na nich.Tak za to ich nienawidze, tak jestem antysemitom.

Gość aneczka1990.
Kto jest patriota chyba wie o co kaman z żydostwem...To ze izrael ma duze wplywy w Usa i ingeruje w polityke swiata chyba o czyms swiadczy co nie?Takze to ze jak kolega u gory wspomnial jest ich na wysokich stolkach tak wielu ze wiadomo odrazu ze po znajomosci sie tam usadzaja....

Gość Białe szkiełko
pewnie jesteś z Ciebie dumny.. Albo nie rozumiem ludzi, którzy sądzą że człowiek który przyjechał do Polski do pracy jest gorszy, traktuje się go jak śmiecia złodzieja etc. Aleeeeeee!!!!!! dlaczego nie mówicie tego o Polakach, którzy wyjeżdżają do Niemiec, Anglii, Irlandii..?? czemu o sobie tak nie mówimy ?? no ??

Gość Monikaaaa123445
Bo ludzie zazdroszczą zydom ,że oni zawsze sobie potrafia poradzić i mają głowę do interesów . A wiele ludzi nie ma takich zdolności więc zarzuca żydom ,ze ,, sie wszędzie pchają" a kto im zabroni? każdy chce mieć wiecej raczej niz mniej prawda? tylko nie każdy potrafi do tego dosć

Gość jak by to streścic
+żaden naród nie ma tak wielkich wpływów i kluczowych stołków w świecie względem swojej liczebności (15 mln), za co wielu im zazdrości, inny dorabiają kosmiczne teorie +z poniższego wynika, dbają o swoją nację, umieją przetrwać i zarobić +j.w judaizm to w tym kontekscie najstarszy i najlepiej zorganizowany nacjonalizm świata -segregacja narodowo-rasowa w izraelu (dyskryminacja czarnych żydów, obozy dla palestyńczyków, ciągłe gnębienie tych ostatnich), wysiedlenia ludności palestyńskiej -piepszenie o "polskich obozach koncetracyjnych" zawdzięczamy głownie im, jak także opinie o powszechności kolaboracji polaków z naziolami (oczywiście nie u wszystkich, ale sporo było tego) -podsycanie ciągłem paranoi "antysemickiej", a sami u siebie robią czystki aż miło. wiecej nie chce mi się pisać, bo to zyebane kafe i po co :D

Gość patricv
Ale dlaczego do jasnej cholery pchaja sie do rzadzenia cuszym panstwem?

Gość Monikaaaa123445
a ,ze do rzadu weszli to też coś znaczy.. to znaczy ,ze mają siłę przebicia. a ludzie sa zawistni poprostu szczególnie w biednej Polsce więc nienawidzą bogatych Też nie jestem jakąś fanka żydów ,ale nie rozumiem tej nagonki na nich

Gość Białe szkiełko
z Siebie * ale to było dawno.. a ludzie dalej są pełni gniewu i chamstwa...nigdy w tym kraju nie będzie lepiej.. właśnie przez taką cześć społeczeństwa którzy są zawsze na "NIE"

Gość Białe szkiełko
Bo jak ktoś jest lepszy to od razu wytyka mu się błędy... od razu krytykuje i źle się człowiek do kogoś takiego nastawia ...

Gość Monikaaaa123445
rządzą cudzym panstwem bo tak im się podoba . w sumie im wolno prawda? ja nawet nie mam nic przeciwko ich rządom bo Polacy co jak co ,ale nie potrafia rzadzic kompletnie może jakby zydzi rządzili w Polsce to przynajmniej bylibysmy lepiej rozwinięci gospodarczo

Gość Białe szkiełko
patricv--- buhahauhuahuauhauhhua nie masz żadnych argumentów.. i tak na prawdę jesteś śmieszny.. kierujesz się tym co napisał ktoś wyżej...

Gość anka1991.
jaby zydzi rzadzili w polsce to polacy by robili im za roboli! To chyba logiczne ze Polacy maja rzadzic Polakami nie po to kurwa Polacy walczyli za ten kraj by smierdzacy gudłaj tu rzadzil

Gość Monikaaaa123445
,,Bo jak ktoś jest lepszy to od razu wytyka mu się błędy... od razu krytykuje i źle się człowiek do kogoś takiego nastawia ..." wlasnie. a Polacy to już zupełnie nienawidzą lepszeych od siebie.. to taka nasza przykra narodowa cecha

Gość chipsy z cola
Ja nie mam nic do Żydów i nawet bym ich poparł. I nikt mi nie zarzuci, że nie jestem patriotą !!

Gość anka1991.
Lepszych?O nie ja siebie uwazam sa słowianke i czuje sie o wiele lepsza od zydow!

Gość papiernik
Jak ktos wyzej napisal mądrze od dawna wiadomo ze zydzi wszedzie weszą interes i sa bardzo wplywowi na swiecie, niestety kosztem innych nacji!Ja ich w rzadzie nie chce wogole a w kraju tez nie najlepiej na nich patrze.Maja swoje ukradzione swoja droga panstwo to niech tam sie gnieżdzą!

Gość Białe szkiełko
w sumie mi nie chodzi o to aby oni rządzili krajem ale o to aby ludzie przestali być wrogo nastawieni co do Żydów ! aby przestali być tak nietolerancyjni i aby o Polsce w końcu zaczęto mówić dobrze !

Gość madra kamilla
Prawda taka ze tepaki z Polski nawet nie wiedza czemu ich nienawidza tych biednych Zydow tylko powtarzaja za jakims ich autorytetem:O np. w srodowisku blokersow tak powie najbogatszy drech i inni jak szara masa klepia to samo itp itede..:O tepaki nawet nie wiedza o co sie burza ale burza byle sie burzyc buraki:O

Gość jak by to streścic
oho, rozpatrywanie "lepszości" narodów, znamy to, znamy..

Gość białe wino
Mało kto zna i rozumie historie ! Polecam do przeczytania nowele " Mendel Gdański" i uzasadnij dlaczego Mendel miał zginąć jeżeli żył tak jak żył !??

Gość Albrecht
Mendel gdanski to wymyslona historia przez żyda

Gość Białe szkiełko
Ja osobiście stwierdzam, że ludzie przesadzają!!!! i te jebane stereotypy !!