Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ludzie tak nie lubia zydów?

Polecane posty

wystarczy popatrzeć na seim co piąty to żyd kradną ile maiom kasy zdzieraniom z polaków żyt polaka nie żałują ja ich też pozmieniali se nazwiska ale nadal są żydami

Gość madra kamilla
Co piaty zyd powiadasz w sejmie..czyli reszta Polacy wiec ok? Zreszt cos musieli zrobic zeby dobrac sie do koryta. Twojemu ojcu sie nie udalo:P

Gość jak by to streścic
ale o tym radosnym, biseksualnym austriackim narkomanie z wąsem (metaamfetamina dożylnie:P) z matką o żydowskim pochodzeniu lepiej nawet nie rozmawiać... l stont widać odrazu, że zna tematyke, i nie dziwie się, że nie chce mu się gadać a mądrakamila powiem ci tak, równymi debilami, jak rasiści, są "pożyteczni idioci" ktorzy dali by się pociąć za cudze podwórko (bo im ktoś powiedział, że tak jest fajnie i nowocześnie), a na swoje sra aż miło, ktoś to nazwał "wtórym rasizmem" i ta paranoja coraz bardziej mnie bawi :D

rodzinka miała zółte kamienie złoto a zato można se stołek kupić tu gdzie mieszkam podczas powstania uciekało setki żydów i każdy miał skarbonka spał na niej jak myślisz co tam było a teraz wracają do polski i do rządu bo im się należy ciekawe co poco uciekali?

Gość madra kamilla
Jakby to strescic-nic dodac nic ujac;)

jak bym miał takom skarbonkę terz olewał bym wszystkich kupił bym se ciepłom posadkę w rządzie nałożył bym podatek na polaków niech płacom głupki i krzyczał bym dziura w budżecie żydy nie są głupie dla siebie

Gość to_lipa_na_resorach
watykan twierdził że oni wypijają krew katolickich niemowląt, pewnie z tego powodu

Gość pomożecie?????????????
mądra kamilo ja nie uważam się za najmądrzejszą ani najpiekniejszą ale ty chyba tak (sądzac po nicku) a i pewnie na punkcie urody masz kompleksy:-D :-D skoro urode wzmiankujesz... to co pisze nie wyssałam z palca tylko mi przekazano na czyms takim jak antropologia kulturowa jak prof wzięło na wspomnienia z podrózy do izraela. i bynajmniej nie był tam z biurem podrózy to chyba chłop wie co opowiada. i wiesz co mnie jeszcze wkurza ? mieszkam od niedawna w takim miasteczku gdzie przed wojną było 50% żydów. ano wkurza mnie to że w lecie są całe pielgrzymki tutaj ( no ok to jeszcze normalne) tylko wsród tych co mówią po polsku słychac ciagle- tu był mój dom muszę go odzyskac to mi się nalezy itp. nienawidzę postawy roszczeniowej u jakiekolwiek nacji.

Gość gytdyt
co tzn postawy roszczeniowej? jezeli cos sie komus nalezy to sie nalezy i o tym sie nie dyskutuje

Gość gytdyt
@pomożecie? jest taki anglojęzyczny portal jewishgen, tam mozna sprawdzic czy ma sie żydowskie korzenie, moze i ty masz, zdziwilabys sie jak wielu Polakow ma takie pochodzenie

Gość żydy do gazu
.

Gość gość
ludzie nie lubia zydow bo nie znaja historii. gdyby inne narody mialy przezyc dokladnie to, przez co przeszli zydzi-kazdy przedstawiciel narodu mialby o nich inne miemanie. A poki co, kazdy ocenia nie znajac zrodel historycznych, tylko plotki ogolne i to co uslysza od dziadkow, rodzicow.

Ha ha ha , cale szczescie zdecydowana wiekszosc polakow nic niema do zydow, ja rowniez nic do nich nie mam.....wrecz przeciwnie, cenie ich za sile przetrwania, za to, ze jeden za drugiego by zycie oddal podczas gdy my polacy rodaka w lyzce wody bysmy utopili. Jestem katolikiem ale jesli zobacze, ze ktos na zyda reke podnosi to mu ta rekeprzetrace i zgadnijcie gdzie mu ja wsadze. Oni tak bardzo w zyciu wycierpieli, ze byscie sie cholera wstydzili o nich w ten sposob pisac. Wstyd mi za wasze zacofanie. Dawni polacy ktorzy Polske podniesli z kolan po 100 letnim rozbiorze zrozumieliby o czym ja tu pisze. Jesli zydzi sa w naszym rzadzie to i dobrze......lepsi zydzi niz araby, ruskie, czy jeszcze jakies inne komuchy. Pozatym kocham ich kulture.....podziwiam ten narood mimo, ze moj ojciec ich nie lubil.....bo dziadek nie lubil. Podobno mezczyzna sie staniesz wtedy kiedy bedziesz mial wlasne zdanie.......ja mam wlasne. Zydzi to wspaniali i twardzi ludzie .... cenie ich. Piotr

Gość gość
moi rodzice nic zlego nie mowili o zydach

Gość gość
Nie lubią, bo zydzi chcą wyciągnąć 65 miliardów !!! (sic!) za rzekome odszkodowania od Polski! Poza tym, zydzi sa szowinistami i rasistami, przesladują Palestyńczyków, Izrael to jedyny kraj który usankcjonował tortury i zydzi ukradli ziemie palestynczykom. Sa pazerni i chytrzy, taki wlasnie jest zyd miedzynarodowy. I nie mam nic do religii mojżeszowej, tylko k***a do tych cholernych pazernych chazarów, który kazdego o antysemityzm oskarzaja!

Gość żydostwo cholerneDO PIECA raus
o !

Gość gość
zydzi prześladują palestyńskie dzieci i kobiety, burzą ich domy, palą gaje oliwne, zatruwają wode w studniach - i co i to ma być ok? Bo 70 lat temu był holocaust? Poza tym żydzi to straszni hipokryci - lamętują nad islamskim terroryzmem, a sami stawiają islamistom szpitale na okupownych Wzgórzach Golan gdzie opatrują islamistow i przezucają z powrotem do Syrii, w celu obalenia prezydenta Assada. Poza tym sprawdzicie sobie, kim jest "szef" ISIS - to zydowski agent simon elliot. Podobnie było z jednym z przywódców Al Kaidy - Adam Gadahn, który okazał się żydem o nazwisku Pearlman. To nie teorie spiskowe, tylko fakty, prosze: http://www.youtube.com/watch?v=pCM07TdCJqk

Gość gość
Białe szkiełko 2012.02.24 To są jakieś totalne bzdury! Jest dokładnie odwrotnie! Polska jest tolerancyjna, Polacy nie mają uprzedzeń, są nowocześni, tolerują homoseksualizm, Polacy to światły naród.

Gość gość
Białe szkiełko 2012.02.24 Polaka nikt tak nie traktuje, Polak nie ma stereotypu złodzieja, bo nie jest głupim cwaniaczkiem z dziadowskiego, wschodnio-europejskiego świata, Polska to bogaty kraj Zachodu, Polacy to normalni ludzie Zachodu, bogaci, uczciwie pracujący, dlatego nikt nie wymyślił takich stereotypów.

Gość gość
Białe szkiełko 2012.02.24 Bzdury totalne! Polska to znany kraj, ze znaną kulturą, ludzie znają Polskę i wiedzą, gdzie się znajduję.

Gość gość
Wystarczy poogladac filmy na youtube...nieznane fakty i inne ...bedziecie wiedziec dlaczego ich nienawidzą...wszyscy bez wyjątku ..ale tylko Polacy o tym głośno mówią. I ja sie do nich zaliczam.

Dziwnym trafem poznałem dwóch żydów, którzy byli dla mnie mili. U jednego z darmo sie lecze, u drugiego mam ceny uczciwe, nie jak u wiekszosci aptekarzy 50 % + z marżą hehehe

Gość gość
bo żydzi się plenili jak zaraza kiedyś, tak jak teraz muzułmanie, 10 dzieci to u nich była norma, a nawet więcej, chcieli zalać sobą całą europę, amerykę i udało im się... Hitler trochę tego wytłukł (na szczeście, bo gdyby nie to to już chyba same żydy by zostały), ale i tak jest pełno żydostwa, zamiast pilnowac swojego kraju to rozleźli się po całym świecie i jeszcze wypierali się swojego pochodzenia zmieniając nazwiska i udajac "tutejszych" hipokryci do granic, pozmieniali nazwiska na kończące się "ski" "cki". Jak ktos takie nosi to jest duze prawdopodobieństwo, ze ma pochodzenie żydowskie.

Gość gość
nie lubię bo pracuję u jednego, g...spod siebie by zeżarł, a nas traktuje jak niewolników. W firmie smród, brud i ubóstwo...ale jak ma się pokazać jakiemus innemu żydowi, to odwala prowizorkę na pokaz...żałosny typ :(

Gość MAGILLA
1 Wygnanie Polakow jako niewolnicza sile robocza z paszportami obrazujacymi naszych pradziadow tyrajacych w polu. 2 Rozdawanie Polskich paszportow jak ulotki w panstwie Izrael ludziom ktorzy nigdy nie byli w Polsce i nieznaja jezyka. 3 Antypolskie ustawy 1066 i antyterrorystyczna teraz my nimi bedziemy:0 4 Zalew emigrantow ktory do Izraela ma najblizej ale jakos dziwnym trafem trafia do UK,FRANCJI itp. A przeciez uchodzca uciekajacy przed wojna powinien zatrzymac sie w pierwszym kraju ktory jest po drodze gdzie tej wojny nie ma w Izraelu surowe prawa dla emigrantow dziwny zbieg okolicznosci znowu:) 5 Polska ma placic odszkodowana za zbrodnie Hitlerowskie bo latwiej od rzadu antpolskiego niz Niemieckiego kpina:) 6 Wmawianie ludziom ze sa antysemitami doprowadzic do emigracji Polakow aby stworzyc ziemie obiecana dla............ co nie prawda :)

Gość gość
Bo chcą wydusić białą rasa do ostatniego grosza i zrobić z nich niewolników.