Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaqqww1234566

Co myślicie o tych bluzkach?

Polecane posty

Gość aaaaaaqqww1234566
Gość February 2012
szału nie ma, staniki nie latają :D tylko ta druga, ale baaaardzo ewentualnie. W ogóle nie w moim stylu.

Gość aaaaaaqqww1234566
A jakie byś poleciła? Ja chcę zmienić styl, ubierać się bardziej kobieco.. Ale niestety nie mam poczucia stylu czy gustu w ubiorze jak niektóre kobiety i potrafią zrobić coś z nic nie wyróżniającego się ciuchu. Jestem brunetką.

Nie podobają mi się. Można je podzielić na dwie grupy :p cygańskie i nic nadzwyczajnego :o

Gość aaaaaaqqww1234566
A jakie ciuchy polecacie? Jak szukać i gdzie?

Gość ocochoci
Jakość T R A G I C Z N A, a i same bluzki po prostu brzydkie, tandetne i kiczowate Jak chcesz ubierac się kobieco, kup kilka klasycznych sukienek, porządny żakiet, ciemne spodnie, kilka bluzek, buty na zgrabnym obcasie i stylowe dodatki.

Gość February 2012
Idź do reserved, hm, ca tam za 40-70 zł dostaniesz fajniejsze tshirty czy bluzeczki. http://www.reserved.com/pl ile masz lat?

Gość aaaaaaqqww1234566
Chcę się ubierać kobieco i seksownie, ale raczej nie w żakiety. Mam 22 lata. Może jakieś sklepy chociaż polecacie lub opiszcie bluzki? Jednokolorowe czy wielokolorowe, sweterki czy koszule..

Gość darkladydeath
generalnie bardzo kiepskie... sadząc po cenach to będa kiepskiej jakosci i po 2 praniach się zmechacą.... jeśli masz mało kasy radzę się wybrać do lumpeksu z markową, czasem całkiem nową odzieżą....

Gość February 2012
od 23-26 w reserved jest 30% zniżka na wszystkie już przecenione rzeczy. Moze cos znajdziesz. Poza tym jestes młoda. Możesz znajleźc sporo ciuchów w cenie ok. 40-70 zł. T-shirty mogą być tanie, ale trzeba wybierać perełki na przecenach. Do tego powinnaś mieć 1-2 żakiety (jasny i ciemny) i fajne spodnie. Reszta w Twoim wieku nie ma znaczenia :) Zobacz tez w hm, new yorker, cubus - dobre przeceny i fajniejsze thisrty. Teraz modne są soczyste kolory, tshirty z nadrukami, flagami itp., duże torby, cały czas baleriny, rurki, chusty.

Gość February 2012
Bardzo fajne, sukienek mają mnóstwo, do tego sweterek typu kardigan i juz masz komplet.

Gość aaaaaaqqww1234566
Oki to wybiorę się jutro do reserved i coś spróbuję znaleźć :)

Gość nie rob z siebie
okropne te ubrania. Tylko pierwsza bluzka w miare ok, do tego sweterek i byloby ok...a reszta okropne. Nie bierz jakichs gowien z cekinami itp....kup kilka fajnych bluzek z lekkim deloltem, jakies sukienki czy tuniki...proste, ktore ebdziesz mogla nosic na wiele okazji i wiele sposobow. Kobieco to nie znaczy "blyszczaco"

Gość koppikopen
6 zleci, reszta kicz i tandeta

Gość koppikopen
Dlaczego preferujesz takie obrzydliwe kolory albo jakieś takie tandetne aplikacje typu z dupy złoty suwaczek, plastykowy paseczek? To ohydne.

Gość aaaaaaqqww1234566
No wiem, że macie rację. ;) Ale już mówiłam, że niestety muszę nauczyć się tego, jakie nosić ubrania itd. Czyli to tandeta. Ok a te linki które później wysłałam z reserved? Mi najbardziej podoba się to: http://www.reserved.com/pl/collection/woman/blouses-sweaters/S6205 http://www.reserved.com/pl/collection/woman/blouses-sweaters/S6854

Gość dssdfdfdffd
ja tam wole kupic 5 bluzek za 20 zl niz jedną bluzke z reserved za 100 zl... a co do jakosci to bylam ostatnio w reserved, nic specjalnego, albo cienkie jak szmata albo grube i niewygodne do chodzenia, wiec jakosc tez taka sobie. akurat ten sprzedawca ma takie sobie ubrania ale na allegro naprawde jest pelno sprzedawcow ktorzy sprzedają super jakosci sweterki i tuniczki za 20 - 25 zl, wiec jaki sens kupowac jedno byle gowno za 100 zl bo ma metke? nie pojmuję.

Gość aaaaaaqqww1234566
Hmm a jakie na allegro są fajne? Ja widzę, że większość jest w tym samym stylu - jeśli chodzi o allegro. W reserved wydaje mi się, że są takiej sobie jakości ciuchy, tzn t-shirty. Ale męskie swetry są ok.

Gość uup__
__