Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalinda25

boje sie nowemu facetowi pokazac bez tapety

Polecane posty

Gość rozalinda25

bo mam mase czerwonych plam po tradziku,ktorych nie widac po podkladem,bo sa plaskie mysliscie ze mnie nie rzuci jak zobaczy taka oblesna twarz?

Gość a mysle, ze moze
nie powie ci wprost czy od razu ale po czasie wyjdzie zaden facet nie bedzie z brzydka dziewczyna wiem co mowie, przykre:(

Gość oni tylko na wyglad patrza
a maja pretensje ze kobiety patrza na ich wyglad zamiast na ich charakter TYLKO, bo przeciez wszystkie brzydale sa tacy porzadni faceci i wspaniali hipokryci.

Gość rozalinda25
no wiesz,jak sie przypudruje to jestem ladna;]

Gość yjrtjyt5
To musze was zmartwic chlopaki bo wiekszosc kobiet bez makijazu wyglada strasznie, nawet te o ktorych tak marzycie tzw. ikony seksu wystarczy zetrzec tapete a caly czar pryska

Gość Danabanana
nie prawda bo ja nawet bez tapety wyglądam ładnie i to nie jest tylko moja opinia bo wszyscy mi to mówią mój facet również : więc nie każda kobieta

Gość kana.de
Jejku, co za ludzie wypisuja takie glupoty?? zaden facet nie bedzie z brzydka dziewczyna? jest masa brzydkich kobiet ktore maja mezow czy chlopakow, a to ze masz czerwone plamy po tradziku nie znaczy ze jestes brzydka :)

Gość rozalinda25
oh Danabanana tylko nie peknij od tego nadetego ego

Gość helena z ratusza
ee tam. Moja koleżanka swego czasu miała straszny trądzik na twarzy a jej facetowi to nie przeszkadzało.

Gość rozalinda25
wyglada to mniej wicej tak(przyklad),zniknie z czasem http://infracyte.com/web_images/pih.jpg bardzo oblesne? przynajmniej nie mam dolow w twarzy w postaci blizn i mam przyjemne rysy oraz ladne zeby,ale te plamy psują efekt

Gość s.o.s
zrób sobie laser, rozjaśnisz

Gość twims
"rozalinda25 oh Danabanana tylko nie peknij od tego nadetego ego" No tak, jakże dziewczyna śmie mówić, że jest ładna :D przecież to niemożliweee :D a nawet jeśli ładna, to niech się czasem nie przyznaje i powtarza, że jest paskudna!

Gość rozalinda25
tek heleno,ale to pewnie na pozniejszym etapie zwiazku ten trad sie pojawil bo uwierz mi na poczatku nie akceptuje sie wszystkiego jak leci jak sie stawialam na 1sza randke z okropnym tradzikiem ktorego nie mozna juz bylo zapudrowac bo taki byl ostry(zanim wyleczylam) to nikt na druga sie nie pisal chociaz randki byly fajne i zabawne teraz przypudruje sie,ale plamy sa ,a kiedys trzeba sie przespac razem i zmyc make up

Gość rozalinda25
s.o.s kosztuje to kupe kasy i czasem szkodzi,nie ma co ryzykowac

Gość Evvvvvka
to ze ktos mow ze wygląda dobrze nawet bez makijazu w odpowiedzi na post ze wszystke kobiety bez tapety straszą, to od razu znaczy ze jest nadęty? Autorko złosliwosc jest o wiele gorsza od brzydoty i plam na twarzy

Gość helena z ratusza
nie, ona miała trądzik zanim go poznała i zniknął jej dopiero po jakimś 1,5 roku związku.

takie ślady da się bez problemu ukryć make-upem ? przyznam, ze jestem zaskoczona ja chyba na razie po prostu nie pokazywałabym się bez makijażu, w sumie niewiele jest takich sytuacji kiedy koniecznie trzeba się pokazać bez pudru

Gość jaaaaaaaa,,,
jak niby takie plamy mozna niby "przypudrowac"? Przypudrowac to mozna swiecący nos a do tego trzeba chyba pół kg szpachli murarskiej

Najpierw go rozkochaj w sobie a później to już nie zauważy miłość go zaślepi! Ponoć seks dobrze wpływa na takie młodzieńcze trądziki czy cus podobnego na twarzy a pozatym dermatolog! ! ! Nie przejmuj sie !

Gość rozalinda25
jak masz taki problem to uczysz sie sposobow,podklady mineralne czynia cuda plus jako korektor dermacol..po przypudrownaiu widac je minimalnie.on myslal,ze to piegi:P nie powiedzialam co to,bo nie spytal gdy zaprzeczylam naprawde da sie przypudrowac spac z nim nie bedw wtapecie,zabojstwo dla twarzy heleno czy ten facet sam byl brzydki?bo ten z ktorym sie spotykam jest przystojniakiem;/

Gość Hej!
Jesli moge ci cos poradzic, to poczytaj o olejkach eterycznych nie wiem konkretnie ktory,ale jak wpiszesz w google olejki eteryczne tradzik,to napewno wyszuka. Wierze w ich własciwosci poniewaz mnie pomogł o?ejek herbaciany na moja dolegliwosc. Sama zdecyduj.

Gość rozalinda25
heleno moze to nie byl jakis ostry tradzik z wrzodami zostawiajacymi czerwone plamy a dziewczyna byla oszalamiajaco piekna poza tym?

Gość rozalinda25
Słyszałam, że sperma jest dobra na cerę - co o tym sądzicie?

Gość twims
Swoją drogą, faceci to mają przerąbane, a kobieta zawsze może nadrobić braki makijażem :D Autorko tematu no w tapecie nie śpij, ale jak zmyjesz makijaż tuż przed pójściem spać, a rano szybko znów się umalujesz zanim on wstanie, to będzie okej ;) moja koleżanka tak robiła chyba przez rok i facet nie widział jej ani razu nieumalowanej.

Gość rozalinda25
az rok?litosci:PPP przesada troche..jakis pusty chlopak albo przesadnie zakompleksiona panna

Gość widzimiś
to się nie pokazuj :-):-):-)

Gość helena z ratusza
Uroda kwestia gustu - mi się on szczerze mówiąc nie bardzo podoba ale pełno dziewczyn mi mówiło, że jest bardzo przystojny. W dodatku na brak powodzenia nie narzekał. A ona trądzik miała paskudny - czerwone plamy, którym nawet jakikolwiek fluid i tona pudru nie pomagały, wyglądała tylko gorzej. Poza tym jest bardzo ładna ale może nie aż oszałamiająco.

Gość twims
No laska miała fizia na tle makijażu, ja też znam ją chyba z 5 lat i ani razu jej nie widziałam au naturel :D A Tobie nie mówię, że masz to robić rok, ale na początku. Potem pewnie poczujesz się swobodniej i sama wyluzujesz :)

Gość hinduska
Są preparaty wybielające skóre i naprawdę pomagają