Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalinda25

boje sie nowemu facetowi pokazac bez tapety

Polecane posty

Gość gdfgdgdfg
polecam sudocream jak posmarujesz to lekko rozjaśni i mimo bycia bez tapety nie będzie źle poza tym jak już jesteście razem to nie bój się jeśli z tak durnego powodu przestaniesz mu się podobać to znaczy, że to jełop niewart uwagi

Gość rozalinda25
dzieki za rady ad skory,ja juz wszystko wiem na ten temat;) chodzilo mi porade ad zwiazku

Gość współczuję Ci
ale ja bym nie mogła nakładac tyle tapety dzień w dzien na twarz wydaje mi sie,ze nakładając te wszystkie mazidła na te blizny dodatkowo pogłębiasz istniejący problem Facet i tak Cie kiedys zobaczy bez makijażu wiec tak naprawde oszukujesz samą siebie

Gość rozalinda25
problem jest w tym,ze nie mam watpliwosci,ze zaprosil mnie na randke wlasnie dzieki temu ze dobrze wygladam jak zrobie sobie make up bez niego wygladam jak sierotka..cienie pod oczami(taka moja natura),biale rzesy,te fatalne plamy jest inteligentny,ale na poczatku przykula go moja uroda zanim zagadal,bo bylam z brzydsza kolezanka fajne nam sie gada i to wazniejsze niz uroda z cala pewnoscia,ale nie wiem..jego ex byla piekna.. wiec coz,boje sie troche poakzac twarz:P

Gość rozalinda25
wspolczuje ci to jest twoja odpowiedz?nie maluj sie?wtedy mnie nawet zaden facet na randke nie zaprosi:P

Gość widzimiś
roza...to schowaj się do szafy :-):-):-)

Gość mam 175
a moze mikrodermobrazja? sciagnie stary naskorek i zejda blizny, podobno pomaga, poczytaj cos wicej.