Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

a wy jak myslicie ??????

Polecane posty

mam znajoma z ktorej 3 kolezanki sie smieja ze ma juz meza, dziecko, a drugie w drodze ( ma 29 lat) , one tak samo po 29 lat. twierdza ze bycie singlem teraz to modne, kazda jest singielka. znajoma sie troche doluje tym co jej mowia - a wy co o tym myslicie ???

chcialbym ja wlasnie jakos pocieszyc - ona jest zadowolona z meza i dziecka i ze 2 w drodze ale kolezanki ja jakos doluja ze kura domowa itd - czy to mozliwe ze z zazdrosci ??

Myślę, że nic na siłę. Jedne kobiety już jako małe dziewczynki marzą o domku z ogródkiem, w którym byłaby gromadka dzieci i kochający mąż. Inne jako dzieci z rozdziawioną paszczą oglądały fotografie mórz, plaż, budowli i marzyły, że muszą to wszystko zobaczyć, że będą podróżować i będą wole. Jedni nadają się do statecznego, rodzinnego życia a inni nie. I tyle.

Gość dziś na pomarańczowo
możliwe, że znajome jej zazdroszczą. 29 lat, mąż, dziecko i kolejne w drodze to nie jest nic dziwnego, przeciwnie, raczej norma. a one dobijają do 30stki, żadna pewnie nie ma faceta na stałe i jej dogryzają, bo prawda jest taka, że bardzo niewiele kobiet marzy o byciu wolną i wyzwoloną, bzykaniu co wieczór, czy co tydzień po imprezie innego faceta i wracaniu do pustego mieszkania. takie twarde i nowoczesne, a w gruncie rzeczy tak samo chcą być kochane. przez jednego mężczyznę, który się jakoś nie pojawia. to możesz powiedzieć znajomej na pocieszenie, jeśli chcesz :)

Jestem za tym żeby się nie wpieprzać do stanu innych. Chcesz być singlem to sobie bądź, chcesz mieć dużo dzieci to sobie miej. Mnie takie coś nie obchodzi. Oczywiście dziwie się czasami dlaczego w tak młodym wieku ktoś decyduję się mieć kolejne dziecko (ale mam tu na myśli 20 lat) ale nie wpieprzam się im i nie mówię przegrałaś życie.