Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentorka

CHAMSTWO W AUCHAN, ŻALUJE ZE SIĘ NIE ODEZWAŁAM!!!!!

Polecane posty

Gość prezentorka

kupiłam na sali rzodkiew.. chciałam ją zważyć i cene nakleić, ale nie bylo rodziewki na tej maszynie.. przy kasie wcisnęłam warzywa i cos mi tam wyskoczyła ( kasa miła, samej sie obsługuje) a baba sie drze do mnie z boku ( jakas kasjerka co piolnowala porządku) " korzeniowe?????" ja mowie, ze tak.. rzodkiewka a ta sie drze NOOOO KORZENIOWEEEE wciśnijjjj.. wkurwiłam się, zakupy mi pospadały, zamotałam sie, bo 1szy raz tak mi przy warzywach dziwnie wyskoczyło... ponoc KLIENT NASZ PAN???

Gość prezentorka
drze sie na mnie, ja sie zdenerowalam, a mialam pelno zakupów.. wlozyłam do siatki zakupy bo tak tam trzeba , przepelnila mi sie, zdjęłam, polozyłam obok a ta znowu sie drze NIE SCIAGA SIE ZAKUPOW ZANIM SIE NIE SKAUJE WSZYSTKIEGO, a ja juz miejsc anie mialam aby cokolwiek tam pakowac...moglam jej cos odpowiedziec

w m kraju jest wielu chamkow .... nie przejmuj sie , pewno to nie pierwszy i napewno nie ostatni raz....

Gość MaSkotka c
Nie przejmuj się tą szmatą. Sfrustrowana jędzowata kasjereczka bez szkoły. Ciekawe kto taką kretynkę zatrudnił? Tyle młodych uprzejmych kochanych dziewczyn szuka pracy. Nie wiedzieli co robią. Zawsze można skargę na szmatę napisać. Może poradź się kogoś starszego i naróbcie idiotce bagna :)

trzeba bylo sie zapytac dlaczego sie drze zamiast pomagac ....takim samym tonem oczywiscie i poprosic kierownika .....

Gość genialna słodka uwodzicielka
a, co tam się odzywać, co taka wieśniara by zrozumiała. Tylko czeka by się na kimś wyżyć. Pewnie jest samotna i brzydka i zazdrości ładnym młodym laskom. Przyjdź wystrojona z koleżankami , zmierzcie ją i wyśmiejcie :classic_cool:

Gość prezentorka
juz nie miałam głowy do tego, byłam sama na zakupach, bylo mi ciezko z nimi, wiec daltego .. nie moglam sobie dac rady a chłopak w pracy i dupa.. pluje sobie w brode ze nic jej nie powiedziłam

Gość ja piernicze ale niefart
bum>>>>pisze się : żyć...>>>stopka:P

Gość gdfgdgdfg
no teraz to już za późno trzeba było jej coś powiedzieć nie mówię, że robić awanturę - ale zwrócić uwagę, że nie ma prawa zachowywać się tak niekulturalnie i jest zobowiązana do kulturalnej obsługi klienta

To na przyszłość nie pchaj się głupia suko do kasy samoobsługowej, skoro jej obsługiwać nie umiesz. :o

co sie odwlecze ......... idz tam z chlopakiem znajdz ta chamke sprowokuj , zrob dokladnie to samo co ostatnio i przygotuj sobie wiazanke na odpowiedz ..... :D

Gość prezentorka
lenka dosknale umiem sie obsługiwac, bo tam nalezy wciskac tylko bo cie automat naprowadza co i jak ale najpierw m iwyskoczylo POCZEKAJ NA OBŁSUGE KASJERA a potem wlasnie jakies tabelki, doslownie 10 sek sie zastanowialam a ona z ryjem a takie " suki" to mi mi do pięt nie doratastją :P mocna w gębie przez neta. wspolczuje

rozumie ze lenka na kasie siedzi :D

szmato bez szkoły nie udzielaj się, jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D Robisz za grosze w jakimś nędznym supermarkecie więc stul pysk!!!!!! autorko nie tłumacz się jakiejś znerwicowanej kasjerce. A na tamtą debilkę bez kultury zrób jakąś nagonkę, zrób jej bagno, i tak jest nikim.

"a takie " suki" to mi mi do pięt nie doratastją mocna w gębie przez neta. wspolczuje" Ja tobie również. Nazywasz mnie suką i piszesz, że mocna w gębie przez neta jestem a sama gówno przy tej kasie zrobiłaś i ciętej riposty znaleźć nie potrafiłaś a teraz żalisz się jak głupia licząc na poklask.

Gość prezentorka
przecież od ciebie usłyszałam to 1sza :D poza tym moje jest w cudzysłowiee baba byla ode mnie ze 40 lat starsza .. byla kolo 60 .. w tym tłumie, tyle ludzi, chaosu ciekawe czy ty bys wiedziala co powiedziec o ile w ogole masakra

Gość prezentorka
hhaahhaah tu widać twoją inteligencję mała 🌼

wygadalas sie miedzy wierszami .... pani sklepowa z biedronki :D :p

Ty też inteligencją nie grzeszysz. I jeszcze ta "masakra" :o takie typowe dla pseudo inteligentów z gilem pod nosem. Często robię zakupy w auchan i nie mam problemów z obsługą takiej kasy. Jak ktoś mi mówi coś nieprzyjemnego, to albo znajduję na to natychmiast ciętą ripostę, albo zagryzam wargi i mam lekcję na przyszłość jak zareagować w podobnej sytuacji. Ty natomiast nie wiem czy w tym temacie się żalisz, czy chwalisz.

Gość prezentorka
w tym temacie akuratnie to sram na ciebie.

weź wypieprzaj wariatko :O Autotrko ja Cię rozumiem, wiadomo jak się ma klasę, jest się dobrze wychowanym , to niewiadomo jak się zachować jak się patologia rzuca do Ciebie.Jest nawet takie powiedzenie coś żeby z debilem nie gadać bo Cię pokona doświadczeniem. Ja bym chyba stała w szoku i sie slowem nie odzywała jakby jakas stara kurwa się rzuciła do mnie. Osoba która powinna pomóc. Oby ją wyjebali hehe

Gość Ja pierdziele ale
twoje zycie musi byc nudne jak zakladasz tematy na forum w srodku nocy o tym jak kupowalas warzywa. :/

ty pustaku po to jest chyba forum, żeby się np. wyżalić a nie wylewać jad po 12godzinnym dniu siedzenia na kasie jak ty to robisz. Widać jak na dłoni że jesteś sfrustrowaną kasjerzyną.

No tak, dobrały się dwie prymitywne lampucery i stworzyły sobie kółeczko wzajemnej adoracji :D Jesteście tak wulgarne i tępe, że szkoda słów na was. :o Idę z tego topika, bo nie chcę się odmóżdżyć zupełnie przebywając wśród takiego plebsu.

Gość prezentorka
nudne nie ? :D

Gość fatinna
ty jakis problem masz ,ze sie dzisiaj tak wyładowujesz na kafe? aaa ...chyba z facetem... hehe

Gość prezentorka
a ty chyba zalozyłas nicka na potrzeby tego tematu aby byc na czarno i chyba byc lepsza :D ilosc postów jak zobacyzłam twoj pierwszy wpis- jeden :D

Gość PALEKRAKIZIOŁO
polak jak każdy burak - korzeniowy!