Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentorka

CHAMSTWO W AUCHAN, ŻALUJE ZE SIĘ NIE ODEZWAŁAM!!!!!

Polecane posty

Gość genialna słodka uwodzicielka
Ja pierdziele ale - kolejna niewychowana kasjerka czy przelogiwana :D chyba to drugie :D Naucz się szmato czytać ze zrozumiem, bo to nie temat o kupowaniu warzyw tylko o chamstwie jakieś patologii z supermarketu. I musisz być nieźle tępa skoro uważasz że 23.00 to środek nocy buahaha, skoro jest środek nocy to czemu siedzisz na forum zamiast spać?

Gość ja piernicze ale niefart
olej to. baba sie kiedys przejedzie na swoim chamstwie. pewnie z roboty jej nie zwolnia, bo juz blisko emerytury ale z pewnoscia odczuje jak to jest byc niemile potraaktowanym:O glowa do gory i nie zawracaj sobie glowy jakims chamskim babskiem...jestes od niej o niebo lepiej wychowana, bo gdybys nawet jej cos odpowiedzila, to potem przed sama soba bys czula wyrzuty sumienia...mam racje?:) powsciagliwi gora:)

Gość fatinna
czt. pieniaczka.....ciekawe komu teraz pojdzie powciskać

Gość prezentorka
ide sie wykąpąc ale wpadne tu :D cokolwiek co bedzie wczesniej niz 23.55 to nie ja ( podszywy) :D

Twoje życie musi być naprawdę nudne. Najlepiej zabierz laptopa do wanny by być na bieżąco w swoim temacie. :D

prezentorka - trafne spostreżenie :) i powtarzam, nie przejmuj się tym jebniętym babolem z achuanu :) wyobraź sobie jaka ona musi być nieszczęśliwa... zazdrości Ci na bank urody i młodości. Mówię Ci idź tam z kimś i zrób jej jazdę

lenka , ty zapewne chodzacy ideal jestes rzuc fote , a bede cie omijal z daleka .....nie cierpie idealow :o

ale się wkopałaś ha ha po co napierdalasz na dwóch nickach? :D "Ja pierdziele ale twoje zycie musi byc nudne jak zakladasz tematy na forum w srodku nocy o tym jak kupowalas warzywa. :/" "lenka Twoje życie musi być naprawdę nudne.(...)" hahaha widać jak na dłoni że piszesz z dwóch nicków, buhahahah, ale tępak z ciebie:D

Gość do bum ....
napisze ci to w miarę delikatnie, Odpierdol sie od babek pracujących w Biedronce, sama tam pracuję a z wykształcenia jestem magistrem filologii polskiej, mam dla Ciebie lekcję analfabeto zafajdany, pisze się żyć i rozumiem a nie rzyc i rozumie. potraktuj to jako hgest z mojej strony, nie policze ci za korki, bezmozgowcu .

do pani magister z biedronki ....... otworz sobie i poczytaj moze przestaniesz sie wymadrzac a moze nie wtedy uznam ze biedronka to max twoich mozliwosci.... http://pl.wiktionary.org/wiki/rzy%C4%87

to ciesz się,, że Cię tam przyjęli po takim kierunku 🖐️

Gość do bum ....
wyobraz sobie,ze wole pracowac w biedrze, zrobie swoje i ide do domu a nie uzerac sie z takimi matołami jak ty i co gorsza rodzicami - rownie tepymi jak ich dzieci;/ za bardzo zalezy mi na zyciu i zdrowiu psychicznym, zeby sie uzerac z patologia polską;(

autorko ja uciekam Dobrano 🌻miłej nocy. Śpij dobrze i pamiętaj nie przjmuj się jakąś zdegenerowaną pustą babą. Najważniejsze, że Ty jesteś kulturalną i wrażliwą osóbka i tak trzymaj :) buziaki :*

Gość do bum ....
nie macie pojecia , ile osob majace wyzsze wyksztalcenie pracuje w stonce... a niestety i stamtad zaczna sie zwalniac, bo robi sie tu coraz to wieksze gowno za przeproszeniem;//

do bum .... Więc nie rozumiem,po co studiowałaś taki kierunek... Po co w ogóle szłaś na studia, by pracowac w Biedronce? Straciłaś kilka lat , zamiast wyrabiać sobie emeryturkę na ciepłej posadzie w Biedronce. I dodam, że nie mam nic naprawdę do kasjerek, znam parę dziewczyn które tam pracują i są super - nie każdy musi być dyrektorem itp. Każda praca jest potrzebna. Ale takiego chamstwa nienawidzę.

Gość po filologii polskiej jesteś
to powinnaś wiedzieć, że pisze się MAJĄCYCH wykształcenie

zapewne kierunek studiow mama za ciebie wybrala skoro jestes taka zadowolona ze swego zawodu :D no i rzeczywiscie trafilas w dziesiatke z biedra tam nie chodza na zakupy ani debilne dzieciaki ani tymbardziej ich rodzice ...:D:p brawo ... jestes tam gdzie najlepiej pasujesz pani magister.

Gość Było się zabawić, ja bym z tą
kasjerką na Twoim miejscu rozmawiał, jak ze zgniłym jajem, rzucił bym parę niemiłych uwag na temat jej wyglądu (nie istotne czy ładna czy brzydka), a potem dałbym jej kasę mówiąc "niech policzy", przy wyjściu "życzę jej miłego dnia". Od razu byś sobie humor poprawiła.

Gość do bum ....
gdy zaczelam studiowac, to nie myslalam, ze bede pracowac w stonce, jednak po studiach zycie sie roznie toczy, nie jest tak latwo znalezc prace w moim regionie, a tak jak pisalam,praca w szkole to nie miod niestety;// w pracy zrobie co mam zrobic i spadam do domu, poza praca jest czas tylko dla mnie i moge spelniac swoje plany i realizowac swoje hobby.

Gość do bum ....
akurat z klientami mam niewiele do czynienia, bo jestem kierowniczka sklepu, wiec prace mam głownie biurową. wiem, jak sie pisze , to do postu wyzej, nie bede sie wdawac w dyskusje, zdarza sie zle napisac cos na kompie , szczegolnie , gdy mysli kraza nad czyms innym. basta .

Wiele osób pracuje teraz nie tam gdzie by chcieli. Trzeba umieć się dostosować i się cieszyć, że się zarabia. Po filologii polskiej pracę nauczyciela bez układów trudno dostać. Akurat teraz sypią się roczniki z niżu demograficznego, a będzie jeszcze gorzej, teraz zabrać mają jeszcze kartę nauczyciela... Ja kocham prace w sprzedaży, reklamie, marketing świetne jest to, ale ostatnio niestety straciłem .... wróć firma straciła mnie ! :) I teraz muszę sobie nowe zajątko znaleźć :P

Jeśli ktoś kończył studia tylko i wyłącznie po to by znaleźć pracę po nich to chyba się komuś zawodówka z uniwerkiem pomyliła. Ale dzisiaj jest wysyp, jakoś dziwnie myślących ludzi. Do zawodówki nie pójdą, bo pracy po niej nie dostaną, to idą na studia by złapać Boga za nogi, a jak się im nie uda, to płaczą, że ci po zawodówkach mają więcej kasy. ;)

Gość do bum ....
w biedrze bylo w porzadku, kasa na czas, premie , bony, bardzo dobry socjal ale teraz... zaczynaja trakotwac ludzi jak smieci, zwalniaja na potege, trzeba w koncu oplacici czyms te reklamy, nowy wystroj sklepow i przebudowy tez kosztowaly sporo, no i reprezentacja Polski tez wymaga kosztow, wiec najlepiej zarobic na pracownikach... zle sie dzieje, wraca sytuacja , ktora miala miejsce pare lat temu... mobbing, wyzysk...

ok. przepraszam za te kasjerki .... ale nie czepiaj sie dziewczyny za to ze sie w stresie pomylila ..... ludzie sie myla , poprostu tak bywa i juz . ty tez sie mylisz i ja i wszyscy inni tez to nas odroznia od maszyn i urzadzen... miesiac temu zezlomowalem dwa auta na skrzyzowaniu , z mojej winy ale nikomu nic sie nie stalo , pomylilem sie

Gość eldoradoee
a ja bym coś poruchał

Tak działają korporacje w systemie neoliberalnym. Kiedy było dobrze na rynku pracy, traktowali pracowników OK by im masowo nie pouciekali do innych zakładów, ale kiedy nie ma pracy, mogą pozwolić sobie na pewien "wyzysk" pracowników. Pracownik w neoliberalizmie ma być wytwórcą i konsumentem, a wobec ich ogółu stosuje się przystosowaną do sytuacji na rynku pracy politykę.

wszedzie to samo...... dziadostwo na kazdym kroku sie tutaj robi najbrzydsza forma kapitalizmu...... :o w innych panstwach jest inaczej .....ale tam kierujacy rynkiem sa swiadomi tego ze jak malutcy dobrze zarabiaja to to i wielkim sie lepiej wiedzie ...

Pomyłka jest ludzką rzeczą, znałem kiedyś osobę, (pracowała ta osoba w telemarketingu ze mną) która sprzedała przez pomyłkę internet kobietce, która nie ma komputera. To trzeba mieć zdolności przekonywania ! :)

Gość ulul67
Bardzo dobrze, że się nie odezwałaś ,,Prezentorko"- prezentujesz podobny poziom kulturalny jak ta Pani o której piszesz- ale byście oborę w sklepie zrobiły jakby doszło do przepychanki słownej :P

bum W takich państwach jak USA kapitalizm jest dłuuuuugo, a korporacje są przekazywane z pokolenia na pokolenie, u nas panuje kapitalizm w wydaniu tureckim. :) Dziki. Myślę, że z biegiem lat i w PL się poprawi kultura polityczna i ... ekonomiczna, obym tego doczekał.