Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosinski***

Jak bedac niesmialym znalec dziewczyne na sex. Klub?

Polecane posty

Gość kosinski***
trzymajcie sie tematu.........................

Jestem wierny jak pies ;) wiec fev daruj sobie dalsze zgadywanie jak nie potrafisz, zanim popadniesz w moje niełaski i z defensywy przejdę do ataku. :) To że jesteś pipą to wiadomo. Ratuje Cię tylko że masz tzipę.

Gumowy Joe nowy ma pmsa....lazi sfrustrowany i niedopieszczony to co sie dziwisz...i wie czego chce tylko nie umie sie do tego przyznac....ale gdyby znalazl taka w swoim typie to przestalby pierdolic od rzeczy....z braku laku marudzi tu :)...liczy na to ze ktos go wyslucha tak mimochodem

xxxemka przepadłabyś byś gdzieś w potoku wydarzeń, ale masz farta że inne pomarańcze boją się tu napisać. :) Tak jeszcze pamiętam :) 🖐️

Nowy w mieście mam w doopie twoja laske....nawet wybrator wyprzedzil cie w kolejce do mnie ....a raczej do mojej pipy

Gość xxxemka
chlopak ma problem egzystencjalny a wy sobie pogawedki urzadzacie!ja ci doradze: zaopatrz sie w kwas hydroksymasłowy, pomoze i na niesmialosc bo za wiele nie bedzie trzeba z takowa rozmawiac;D

Katerina23 koeln to koeln...inne zycie i nie ma o czym dyskutowac

Gość xxxemka
no widzisz bo ja jak ta owieczka miedzy wilki;D rozszyfrowales juz katatonika?:)

Gość xxxemka
a nowy byla o tobie wzmianka w temacie o skurwielach jak Cie to obchodzi;p

Gumowy Joe nie chce mi sie....nie lubie wysylac fot...nie lubie wirtualnego sexu...nie lubie sextelefonow...lubie za to dessous

Gość vdfhfghfg
gngfnjh

a po co to podnosisz?.....

Gość misiaak29
Widzisz, innego sposobu nie ma przy nieśmiałości jak znaleźć sobie kogoś poprzez np jakiś portal. Ja poznałem dziewczynę, która była divą na portalu dupanko.pl . Do niedawna jeszcze widywałem się z nią, to ona pomogła zwalczyć moją nieśmiałość i pomóc zrozumieć kobiety. To był wspaniały gest, nigdy tego nie zapomnę.