Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi słów

Mój mąż przyprowadził koleżankę po imprezie !

Polecane posty

Gość andzela tabasko
Nicolka zgadzam sie:) pijany czy nie,on juz wiedzial,zakladal to,ze autorka-jego zona, nic nie bedzie mowila,jak przyprowadzi stara lampucere na herbatke hahaha az sie w glos zasmialam teraz:) autorko macie problemy, on uwaza ze ejst starszy wiec madrzejszy-a juz pol kafeterii wie,ze wcale tak nie ejst:):D dlatego zachowaj sie z klasa, i powiedz to,co ktos wyzej ci pradzil. nie daj soba pomiatac, ja tez mam starszego faceta. mam 28lat a maz ma 40. u nas jeszcze nigdy nie dzialy sie takie rzeczy-mam nadzieje,ze sie nie pojawia!!:):) zapisze sobie ten temat,daj jutro znac:) powodzenia! id espac:) hehe

Gość brak mi słów
Nicolka..... - ale on już podczas tej awantury wyskoczył z tym, ze nie umiem rozmawiać i nie umiem się zachować, kiedy naskoczyłam na tę babkę i zaczął ją przepraszać za moje zachowanie jak już pisałam, a mnie ich zachowanie naprawdę wyprowadziło z równowagi, zwłaszcza ze oboje tak na mnie patrzyli z politowaniem jak tatuś z mamusią, to było przykre i poniżające, nie wytrzymałam

Gość brak mi słów
andzela tabasko - ok, napiszę jutro co się dzieje Waga - ja jestem z Wrocławia niestety ;)

ojojoj, to szkoda myślę, że miałybyśmy długo o czym ze sobą rozmawiać...

Gość martuska martuska 1986
brak mi słów - ja moge wyskoczyc z Toba, ale w przyszly weekend dopiero :P

Gość Nicolka.....
Ach nawet sobie nie wyobrazasz jak bym chciala kiedys z Twoim mezem "porozmawiac" :) Tez jestem dosc mloda ale jak dla mnie facet ktory swoja zone (zona powinna byc jego partnerka a nie dzieckiem do wychowania sobie pod swoje potrzeby, nie "worek do kopania" by podniesc swoje ego) tak traktuje jest zlepkiem kompleksow ktory chce sobie ulzyc kosztem slabszego... W tym zwiazku on jest starszy ale Ty jestes bardziej dojrzala! Pokaz mu to... Zalatwiaj sprawy spokojnie i naucz sie argumentowac swoje mysli i zdanie. Bo on , tak mi sie przynajmniej wydaje, ma glownie jeden argument WIEK... jest to dosc slaby i latwy do podwazenia argument. Nie daj sie stlamsic. Tez kiedys bylam w identycznym zwiazku. 5 lat. Facet tak spieprzyl mi psychike i poczucie wlasnej wartosci ze szok...

Gość brak mi słów
jego przewaga to nie tylko wiek niestety, również to, że mnie utrzymuje i mieszkamy w jego mieszkaniu - tzn. takim, które on kupił za swoje pieniądze tym bardziej czułam się głupio awanturując się, że zaprosił kogoś do swojego mieszkania Ok, niby wszystko rozumiem, że jesteśmy małżeństwem, że to jest wspólne, ale jednak to on ma większe prawa, gdzieś podświadomie to czuję i on też zdaje sobie z tego sprawę.

Gość Nicolka.....
Autorko on ma 40 lat trudno by do tego wieku nie dorobil sie mieszkania! Jak bys z nim nie byla byc moze tez bys miala dobry zawod i w wieku 40 lat wlasne mieszkanie. Jestescie po slubie wiec mieszkanie jest Wasze a nie jego, mimo ze on za nie zaplcil. A jak on Ci w jakikolwiek sposob pokazuje ze jest inaczej to spytaj sie go: to co mam teraz zamiast dbac o nasz dom, zdobyc zawod , isc do pracy i kupic swoje wlasne mieszkanie tylko po to bys mnie traktowal na rowni z soba?

Gość Nicolka.....
Znajdz sobie jakas prace i nie pozwalaj mu sie utrzymywac bo bedzie Cie przez to traktowal wlasnie w taki sposob... Zarabiaj na swoje potrzeby a on niech zarabia na dom bo to jest jego psim obowiazkiem jako faceta... No chyba ze planujecie dziecko wtedy niech on sie stara zapewnic wam wszystkim byt.

Gość brak mi słów
Nigdy nie zastanawiałam się nad pracą, nie przyszło mi do głowy, że mogą być takie problemy, zawsze się mną opiekował. Dbał o mnie, nie wypominał kasy, tylko czasami traktował jak dziecko. Nie pomyślałam w ogolę, o takich konsekwencjach. Dopiero teraz.

Gość brak mi słów
Kurde, dostał przed chwilą jakiegoś smsa z nieznanego numeru. Ale ze mnie durna ciekawska baba :O Wie ktoś może jak w Lg Swift 540 przeczytać smsa a motem zrobić, żeby był jako nieprzeczytany ? (tak, wstyd mi za wścibstwo)

Gość brak mi słów
* a potem zrobić

obawiam się, że w żadnym komie nie da się przeczytać, a potem by było info o wiadomości jakby była nietknięta. Może przeczytaj i skasuj???

Gość nocną porą....
o właśnie, przeczytaj i skasuj :D

Gość nocną porą....
ja u siebie w telefonie mogę zrobić, żeby wiadomość była jak nieprzeczytana - mam taką opcję "mark as unread" no ale mam inny tel jakby co. ale może tam też będzie podobnie

Gość Nicolka.....
Przeczytaj i zostaw przeczytany jak bedzie sie cos plul to powiedz ze o 2 w nocy przyszedl sms i ze normalni ludzie o tej porze nie wysylaja smsow dlatego pomyslalas ze moze to byc cos waznego i przeczytalas zeby zobaczyc czy musisz go budzic czy to tylko reklama z sieci. U mnie to normalne ze jak ja lub moj facet spi i przychodzi sms to czytamy bo moze to byc cos naprawde waznego...

Gość nocną porą....
autorka chyba czyta tego smsa :D w zależności od treści ja bym go zostawiła, wywaliła albo zrobiła nieprzeczytanego

Gość brak mi słów
Szczerze głupio się czuję. NIGDY nie grzebałam mu w telefonie, ale jestem kompletnie rozwalona po dzisiejszej akcji. Jak na razie szukam w google jak zrobić tę wiadomość nieprzeczytaną. To nie jest reklama, bo jest z normalnego numeru.

Gość brak mi słów
Boję się, jestem histeryczka i tchórzem :( Ukradłam mu papierosa i poszłam zajarać tak się zdenerwowałam. Z tego co widzę, nie ma w tym LG opcji, żeby oznaczyć przeczytaną jako nieprzeczytaną.

Gość gggg343
Hahaha twój mąż jest kretynem. W ogóle to po co Ci taki staruch? Rzeczywiście to musiało wyglądać, że tatuś z mamusią rozmawiają a dziecko się wtrąca, hahaha Ja też jestem rocznik ten co autorka, ale mam chłopaka rówieśnika, a nie takiego tatuśka.

Gość nocną porą....
borze iglasty!! ale z Ciebie mameja dziewczyno :o czytaj tego smsa i niczym się nie przejmuj!! potem go skasujesz i tyle

gggg343 ja też mam męża w swoim wieku, choć miałam i faceta 9 lat starszego i bardzo długo tęskniłam za tym związkiem. Wiek nie ma tu znaczenia. A jak Ty "brak mi słów" nie weźmiesz się Kochana w garść i nie przeczytasz tego smsa w końcu to my sobie już stąd chyba pójdziemy....

Gość nocną porą....
autorka jest chyba całkowicie zdominowana przez swojego starszego męża..przeraża mnie to