Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haephestin protein

Po 6 latach studiow na wydziale lekarskim robie na kasie w biedronce na pks we w

Polecane posty

Gość wnosisz podanie na starz powia
dasz? Ale polonistka to ty hyba nie bedziesz? mam nadzieje?

Gość do ech
ty chyba za mądra to nie jesteś? :D

Gość haephestin protein
Mozesz mi wyjasnic na jakiej zasadzie robisz staz prze d ukonczeniem studiow? Ty chyb anie piszesz o medycynie? To tak jakbym napisal ze odebralem swiadectwo maturalne po 1 klasie liceum

Gość tak tak tak chyba studiowalas
zdrowie publiczne ze pracujesz w biedronce, albo jestes jakas popierdulka ze pracy po medycynie nie masz

talatajaca- nie to zebym byla upierdliwa , ale powinnas powiedziec -przepraszam :-) Nawet jesli je st to dyskusja na Kafe , kultura kobieta powinna blyszczec . To tyle i az tyle.Pozdrawiam .

Gość tak tak tak chyba studiowalas
a powiedz mi tak z czystej ciekawosci z jakiego podrecznika sie uczylas anatomii?

Gość Studia medyczne sa przereklamo
wane, Moich 2 kumpli jest po am, jeden ma specjalizacje z chirurgii, teraz pracuje w castoramie.

Elenee- popatrz na pierwszy post autora topiku i pomyśl kto tu czym błyszczy ;) A do autora- jak wyglądają studia medyczne każdy wie. najpierw studia 6 lat, potem staż itd itp. Generalnie trzeba się pomęczyć zanim się do czegoś dojdzie. Niezmiennie od lat. Nie wiedziałeś o tym idąc na studia? Za co się utrzymywałeś przez te 6 lat?

Gość jak ja bym 6 lat studiował
medycynę to nawet za darmo mym ten staż robił byle być lekarzem . Potem to już w ogóle nikt Cię na staż nie przyjmie.

Gość haephestin protein
z zielonego wozniaka i atlasów sobotty a zajecia mialem z Syryckim mam jeszcze cos opisac?

Gość haephestin protein
Jak wchodzisz na katedre anatomii to po lewej jest zejscie do piwnicy na wprost masz ok 15 schodkow pozniej drewniane drzwi o hol na gorze polpietrze jest obraz "lekcja anatomii" na 1 pietrze odbywaja si ezajecia z histologii z zablem np, jest muzeum anatomiczne, na dole na samym koncu korytarza jest prosektorium a nad nim napis w lacin ie ze tutaj zmarli ucza zywych, cos jeszcze

Gość haephestin protein
problem w tym ze nie ma miejsca na staz nawet za darmo.

jak ja lubie tu, jak zaczyna sie test na prawdomownosc . Porucznik Colombo w akcji :-D

autorze, mi nie musisz nic opisywać bo ja ci załóżmy że nawet wierzę. Tylko że wiem że lekarzy brakuje, zwłaszcza nie tych którzy chcą zarabiać kokosy, ale anestezjologów, pediatrów, geriatrów.

Gość haephestin protein
dokładnie elleen, problemem nie stało sie zagadnienie opisane przez mnie w 1 poscie tylko to jaki jestem z czego sie uczylem itp duperele i ze sobie pewnie zarowno ja jak i kilkadziesiat osob z mojego roku wymyslamy ze nie ma szans na zrobienie glupiego stazu. Oczywiscie sa to wszystko rady ludzi po medycynie z wieloletnim doswiadczeniemi i swiadomoscia o warunkach jakie panuja obecnie po tym kierunku. Bo pewnie posiadaja dzieci na medycynie i "dobrze wiedza jak jest" :D

Gość haephestin protein
nikogo nie brakuje uwierz mi to jest sciema. Tak samo jak u nas w wojewodzkim "brakowalo 3 kardochirurgow" przy czym od miesiaca juz byli obsadzeni ci ktorzy mieli tam byc z tym ze w gazecie czy gdziekowielk jest obowiazek formalny podania informacji o jakby konkursie czy ofercie na te stanowiska rozumiesz?

A Ty rozumiesz że jakby to ująć często spotykam lekarzy i słyszę jak mają problem żeby kogoś znaleźć na zastępstwo żeby jechać chociaż na urlop? Tylko oczywiście nie w wielkich szpitalach, tylko w mniejszych mieścinkach, ale tam lekarze też są potrzebni niestety

Gość martuska martuska 1986
hej ktorys ty z tej biedronki pksowej??Ten taki maly lysawy??

oni chca jechac na urlop? Hahahahh.Oni zeby mogli, to wszystkie dyzury , przychodnie , prywate , by klepali non stop. I tylko kasa sie liczy .Kasa !!!!! Pacjent jest zbedny , on ma zostawic kase . Oczywiscie nie wszyscy , mlodzi maja duzo zapalu i serca .Starsi maja go do trzepania" kapusty ". Znam to srodowisko bardzooooooooo , ale to bardzo dobrze. Autorze -mimo tych trudnosci , usilnie szukaj , bo szkoda lat nauki , kazdy nastepny rok bycia nie w temacie , bedzie skutkowal wiekszymi trudnosciami wskoczenia w system . Powodzenia zycze . Dobranoc.

Gość Nicolka....
haephestin protein kocham cie

Elenee nie osądzaj wszystkich jedną miarą. Bo ja cale to środowisko widzę od drugiej strony. Od strony pacjentów którzy nie dają chwili wolnego czasu bo przecież ten zawód to służba i masz być na skinienie paluszka każdego katarku bo wszystkim się wszystko należy bo przecież płacą składki :o lekarz nie ma prawa mieć wolnej niedzieli ani czasu dla dzieci bo jakieś dziecko kaszle od 4 dni ale akurat w niedziele trzeba zadzwonić i zawracać głowę :o takich przypadków można mnożyć i mnożyć

Gość kropeIka rosy
dawno temu staż miałam za darmo bo tylko tak moglam go zdobyć. moj maż informatyk równiez.

Gość Nicolka....
Elene ty stara kretynko naucz sie poprawnie stawiac znaki interpunkcyjne, a potem pouczaj. :P Kto robi spacje po kropce ma cos z glowa nie tak. 🖐️

napisalam o wyjatkach przeciez . Pacjenci nie maja pojecia ,albo malo wiedza , jak wyglada tak naprawde machina sluzby zdrowia . Co naprawde tam sie dzieje. Ale to temat morzeeeeeeeee. Jeszcze raz Dobranoc.

Gość Jak dla mnie to nawet
jak ma 150 cm wzrostu i zero wlosow na glowie i fiutka 2 cm, jeżeli naprawde jest po am tak jak pisze to jest ciacho :D

Nicolka....- mamy tu lekarza, powinien podac Ci srodek uspakajajacy. Moze Relanium 5 mg? No i zasady dobrego wychowania sa wazniejsze raczej , niz interpunkcja . Ale co moze wiedziec o tym kobieta , ktora wyzywa? Nic .

Gość Nicolka....
Elene spierdalaj stara ruro. :D🖐️

Gość Eleeene skończ wpierw szkołę
bo zapomniałaś że po przecinku i kropce co robić, takaś stara buahahhhahha

Gość haephestin protein
kocham janusza

Gość p. anna karenina ;
a lep na ile zdałeś? bo moja koleżanka nie miała problemu i w wojskowym szpitalu ma staż :D