Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka twojego faceta

Dziewczyna mojego kumpla vs ja

Polecane posty

Słuchajcie moi kochani. mam kumpla. nawet nie jakiegoś super przyjaciela ale po prostu dobrego kumpla. tak po ludzku fajny facet. znamy się 8lat. nigdy mi się jakoś szalenie nie podobał ale był spoko. i z zachowania i w sumie z wyglądu też ujdzie w tłoku :D Kumpel miał dziewczynę. 3 lata. Kiedyś zadzwoniłam do niego. Ona odebrała. Powiedziała żebym się odczepiła mimo że nic nie zrobiłam ani nigdy do niego się nie kleiłam. Ona nie wiem czemu była wściekle zazdrosna. POTWORNIE ZAZDROSNA. Nieznosiła mnie. Robiła mu awantury a spotykaliśmy się BARDZO RZADKO. Zastanawia mnie jedna rzecz. U mnie wywołało to reakcję że dzięki niej pierwszy raz zastanowiłam się, czego ona tak broni? A może ma racje? A może to dobra partia? Taki syndrom wmówienia mi że podoba mi się mój kolega. Myślicie że on też może miec coś takiego, że od tego jej gadania zastanowił się nade mną? Dziwna sprawa... Ciekawa z psychologicznego punku widzenia...

odpisywać śledzie! :)

Gość śledzia to masz między
nogami kobieto :O idiotka.

Gość K.u.r.e.w nie brakuje
K.u.r.e.w nie brakuje i o.d.p.i.e.r.d.o.l sie od cudzego faceta. Moze jakas slodka jestes, zbyt pomocna, jakbys chciala flirtu...

Gość K.u.r.e.w nie brakuje
A moze dziewczyna sprawdzila jego poczte/telefon i zauwazyla cos niepokojacego w zwiazku z toba?

Gość gggg343
Nie ma przyjaźni damsko-męskiej.

Chyba Ci chodzi o coś ala samospełniająca się przepowiednia? Że dziewczyna sobie coś wymyśliła i z niczego zaczęła kręcić aferę przez co mogliście oboje zacząć się zastanawiać nad tym co by było gdyby? To chyba możliwe. Bo faktycznie mogła skierować Wasze myśli na coś o czym wcześniej nawet nie pomyśleliście. Ale to i tak nie zmienia tego, że on jest zajęty...