Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Odkąd doczepiłam sobie sztuczny dołeczek w podbródku mam dwa razy większe powodz

Polecane posty

Gość You rang M'lord?
Dobrze, że nie w okolicach podbrzusza!:)

Gość monsieur Quasimodo
Od KĄD doczepiło mi się coś w okolicach łopatek, jakbym jednak stracił trochę swój czar :(

Gość You rang Milord?
A ską Ty to offerma wiesz? :)

Gość You rang Milord?
Drżę na samą myśl, co jeszcze sobie doczepiasz.

a pamiętasz temat o wysokim/niskim czole? napisałes wtedy, że chciałoby sie coś napisać ale niestety byłes w pracy, mogłbys teraz? :) nie daje mi to spokoju :classic_cool:

Gość bumcyckcyck
Pani Czkawka czy marzysz o miłości?

Gość You rang Milord?
Wiesz, Czkawko ten cholerny niemiec - Alzheimer ustawicznie chowa mi... zapomniałem jak to się nazywa... :)

lulaby nie pozwalaj sobie :classic_cool: bo przestane sie silić na bycie miłą :D a co Ci chowa? i czy często-chowa?

Jasne, pytaj śmiało! bumcykcyk - czy marzę o miłości to nie wiem, jeno marzę teraz o czymś do strawy :(

(czy poczucie obciachu wywołane jest tym,że moja odpowiedz brzmi NIE ? co potwierdza brak mego profesjonalizmu? 😭) czy jeśli włosy zaczną mi rosnąć na środku czoła to będzie znaczyło że mam niskie czoło? Twoja odpowiedz wtedy: aż chciałoby się odpowiedzieć, a tu praca, praca, praca p.s Znalazłam muflony!!

tak tylko prosze nie żadne na inteli-gencjane :O dzisiaj mój biorytm oscyluje wokół IQ 20 czyli moge co najwyżej powiedzieć jaki mam kolor reformów :classic_cool:

Jednorożetz skojarzył mi sie z nosorożcem który to natomiast nie z jolą rutowicz a z aberracją dalego mi sie skojarzył :classic_cool: (nareszcie stódja na tzoś sie przydają)

czy iść do kina? moja odpowiedź brzmi: NIE no chyba, że podczas seansu pragniesz paść ofiarą zboka tudzież zaczaić sie na samotną kinomankę :classic_cool: wówczas ma to sens bo zakładam, że film nie jest jakis specjalny

705?! :D: :D:Dśmiem twierdzić przypuszczać oraz nawadaniać, iż jest to czysta grafomania i przesada! mój ulubiony ałtor mój miszcz i poeta nad poetoma pisywał na 100-150 stron czym zaskarbił sobie moją uwagę jakże zdekoncentrowaną zwykle

no to fajnie przygadał :classic_cool: chyba zaczne go lubic Owieczka to ...hmm cięzko powiedzieć kto...prawdopodobnie kobieta, w wieku okolo 35 lat z bardzo wysokim wykształceniem i równie wysokim zaburzeniem ten teges no... :o

jakiś rok ponad rok temu albo półtora roku temu dało sie jeszcze wyłapać sens jej wypowiedzi, ale teraz coraz gorzej :( niemniej jednak wszyscy ją tu szanujemy i podziwiamy :)

Gość patrz kaf ko ko
że niby 20 lat razem korespondowali?! :O podejrzane...a co na to ich żony? a co Tfoja żona na kinowe takie akcje? :classic_cool: ja im wiecej czytalam mojego ulubienca tym mniej mi sie to podobało, wiec przestalam zgłebiac jego tfurczość, lepiej czytac kafe :classic_cool:

Gość patrz kaf ko ko
ale wdepuam na mine :O

Gość patrz kaf ko ko
ostatnio zaczął sie nowy semestr w związku z tym nie mam już tyle czasu co kiedys :( nad czym ubolewam 😭 chociaż życie realne wydaje sie też być całkiem w pyte :classic_cool: jak to mówią hodowcy wenżów. ziewanie to mną spowodowane?! :O ]😭😭😭😭😭

Gość patrz kaf ko ko
jaka kotka? ejże to ja jestem Twoja kotka! 😠 i nie pacze z wyrzutem :) jak nie mina to tzo? :classic_cool: