Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Odkąd doczepiłam sobie sztuczny dołeczek w podbródku mam dwa razy większe powodz

Polecane posty

Gość patrz kaf ko ko
wdepuam na mine - na "majn" sama w się w siebie wdepuam co do poziomu erudycji - nie przesadzaj, każdy sie rodzi z podobnym potencjalem tzn inteligencja niby tam jest dziedziczna w jakims stopniu jesli ich nie rozumiesz to może dlatego, że oni sie juz znali i mieli swoj "szyfr' tako zresztą jako i my mamy amen . :classic_cool:🖐️

Gość patrz kaf - kaka
pole- dwór to wiem (wszak ze dworu pochodzę:classic_cool:) a pozostałych nie znam bo to kulinarna nomenklatura zatem mnie obtza

Gość patrz kaf - kaka
a może nad zorzą poranną? ja też chyba sie do sarkofagu udam bo coś zimno sie robi pora zahibernować organizm kotka nie byla szyldkretowa? ej a tak wracajac do Twych rewirów - chyba bezpiecznie tam macie tzo? w-11, detektywi... bezpieczniej niż we Watykanie c'nie? :D

Gość paczka w paczkomacie 69
ojejku :) kreatywnie jak co notz to i ja cos skrobne: Niech wspaniałe kurze pierze W ciepłe krainy snu Cie zabierze (nie dość że słabe to jeszcze brzmi jakos grobowo:O co nie? :( )

moja tfurczość a żeś waćpan mnie chyba pomylił z jaką sikorką może telimeną ea ten lejl menucha to nie zrozumiałam przesłania...oj :o bede miała zagadke co mje do snu ukóje

a jednak węch mnie nie mylił... żydowskie :D :D no tak dzisiaj szabat