Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chickennn

koles po 30 i jego zainteresowania

Polecane posty

Okna zamknięte, ale wieje okropnie:O Może wpadniesz potrzymać, żeby się nie otworzyły w nocy? Rano odwdzięczę Ci się kawą i śniadaniem:)

Gość xxxemka 1
No wlasnie , dlatego ja powinnam byc ta ORYGINALNA, Jestem zabawniejsza, oraz inteligentniejsza , ot co :)

aha... to pewnie sobie posiedzisz do rana;) noz kurwa ja to ja , madrze sie w temacie grubosci brwi,cos dodac?

przyzwyczaiłam się. I co o tych brwiach piszesz? Ja mam bardzo dobrą kosmetyczkę i tylko jej pozwalam dotykać, wszystkie inne robiły mi takie cienkie pijawki, nie cierpię takich:D

Gość xxxemka 2
xxxemka to podszyw. ukradli mi nicka!

no wlasnie sie madrzylam bo lasce ktos zrobil brwi nienaturalnie wygladajace jakby za pol ceny, do polowy grube a pozniej sznurki;D tez chodze do kosmetyczki, sama wzielam sie za to raz i wiecej sobie tego nie zrobie

To bardzo miłe Dark z Twojej strony i na pewno wezmę sobie to głęboko do serca, ale pomału zaczynam się przewracać do snu. :( Już nie dam radym rady "przękręcić" nocy. :( Już tak mam dosyć tego tygodnia, że aż się dziwię że tak długo wytrzymałem. Przykro mi że nie mogę Ci Dark dotrzymać towarzystwa :( Dobranoc :) I Tobie też pomarańczo o nicku xxxemka. :) 🖐️

Gość gululowa
dark skad jestes? bo u mnie tez wieje

Nowy, spij dobrze, co się odwlecze...;)🖐️ chcesz ustalić pomarańczo, czy ten sam wiatr nas niepokoi? to zbędne:P

Gość gululowa
tak pytam z ciekawosci:)