Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elokwentnie pruderyjny

Niski poziom rozmowy

Polecane posty

Gość xxxemka
Elokwentnie pruderyjny nie bądź taki pewny siebie.

Gość xxxemka
Niema to jak porzadny lodzik z polykiem z rana Nie ma nic zlego, co by na dobre nie wyszlo, i witaminki sie przyswajaja :)

Gość xxxemka
dark przykro mi ale to byl podszyw ...mnie bardziej interesuje diabel;)

Podniecenie mogą wywołać różne bodźce, opowiadanie, film, rozmowa, nagi mężczyzna obok, ale podniecenie jest zawsze prawdziwe;)

Gość xxxemka
kiedys zaczernie, ale na razie obserwuje bo to urocze... to jak z psem taplajacym sie w kaluzy, wiesz ze ujebie caly dom a i tak pozwalasz bo pociesznie wyglada;D

Gość xxxemka
No wiesz chodzi mi o takiego wytatuowanego na praciu, zeby sie na mnie patrzyl :) Uchh jak goraca :)

Pewnie tak, ale nic w tym złego;) oczywiście nie należy zastępować bodźców naturalnych substytutami, ale jedne i drugie mogą iść w parze.

no i juz nie bede miala na kogo zwalac swojej ortografii;/... powiem, ze mam zgode Komorowskiego

Mów tylko za siebie Elokwentny. Może gdyby komputer lizał cipkę długo i namiętnie to zamieniłabym real na wirtual w innym przypadku nigdy:D Nie ma to jak męski, wilgotny język;)

"Mam 3 latka 3 i pół sięgam głową ponad stół..":D nie lubię opowiadać o sobie, ale chętnie posłucham o Tobie Nie pamiętam co i kiedy sprowadziło mnie na to forum, to musiało być dawno temu..:D

Ja jestem na forum od miesiąca i niektóre tematy przerażają mnie :p Na erotycznym większość kończy sie właśnie opowiadaniem erotycznym... Generalnie wydaje mi się, że jest tu więcej napalonych facetów, niż zainteresowanych kobiet :)

To specyficzne forum i rządzi się swoimi prawami. Dlatego tak lubiane przez stałych bywalców. Kiedyś przestaniesz się buntować przeciw zasadom tu panującym:D Powiesz ile masz lat?

ja myslalam, ze faceci tu siedza tylko zmeczeni wieloletnimi malzenstwami;) a tu pacz malolaty;D