Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam25681

Moj 2 tygodniowy Synek robi zielone kupki

Polecane posty

Gość mam25681

Karmie go mlekiem z piersi i mlekiem Nan i od paru dni zaczal mi robic zielione kupki. co to moze znaczyc? powinnam sie wybrac do lekarza?

Gość utodjk
po Nanie czesto sa zielone kupki. wogole to po wiekszosci mlek modyfikowanych takie sa bo w nich jest duzo zelaza i to dlatego. moj maluch ciagle robi takie kupki a ma 3 miesiace. ja zmienilam mleko z Nan na Hipp bo oprocz tego ze kupki byly zielone to jeszcze mial problemy z ich robieniem.

Gość hmm*hmm
a dlaczego karmisz go piersia i mlekiem mm? zielone kupy tzn ze czegos nie toleruje organizm to pewnie przez to mleko ,moze zmien na inne:)

Gość izabellkkaa
Po Nanie sa zielone kupki.ja mialam to samo,ale pediatra powiedzal ze to duza zawartosc zelaza,te mleko ma w szczegolnosci wieksza dawke.Ale jak dziecko robi kupki,w konsystencji jajecznicy to wszystko jest ok.

Gość niezle yaya
Daj mu pedigri to będzie robił zdrową

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zielona kupa jest najnormalniejsza w swiecie kupą !!!!!!!!!! po prostu kupa sie utlenia i stad ten kolor

zielona kupka to normalna kupka,,,moja córka ma 3,5 miesiaca i robi zielone tez,,i zolte i pomaranczowe...i jest zdrowa. zielone kupki przy karmieni piersia to oznaka ze dziecko wiecej pije tego pierwszego bardziej wodnistego mleka :) a ty tez karmisz piersia,z tego co piszesz... o ile nie ma sluzu,krwi to wszystko jest ok :)