Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanowa......

Sex oralny, a moralność

Polecane posty

Gość rshbgery
i nie mysl autorko ze ci mezczyzni beda cie szanowali. Dobra jestes do obciagniecia ale potem to tylko beda sie ciebie brzydzili

Gość sfdfds
niektore kobiety lubia miec chuja w gebie . dopiero wtedy czuja sie kobietami.

Mam taka koleżanke, co prawda nie robi lasek, ale daje wszytskim jak jakis sie nią zainteresuje, postawi drinka, to juz mogą się pieprzyć. Ale ta to z wyższej półki, musi ją jeszcze do domu zabrać.

Gość hefre
hehe z wyższej półki tirówki pod lasem też są z wyżeszj półki bo trzeba im zapłacić i prezerwatywę założyć

Gość sfdfds
jesli ktos jej nie wsadzi członka do ust przynajmniej kilka razy w tygodniu. to robi sie płaczliwa i popada w depresje.

Gość sfdfds
Członek w ustach jest dla niej jak smoczek dla rocznego dziecka . Uspokaja ją .

Gość sfdfds
dzieci potrzebuja smoczka , kobiety członka dla odzyskania równowagi.

Gość Marcepanowa......
Mną też faceci interesują się i później potrafią postawić piwo czy drinka mnie stać na imprezy a was muszą mężowie utrzymać. Kury domowe

i później stawiają... Mnie nie utrzymuje mąż, bo takowego nie mam:)

Gość hefre
hehe ale wymysliłas prowo , no produkuj sie dalej :D

i później stawiają... Mnie nie utrzymuje mąż, bo takowego nie mam:)

Gość ritka..
tak dziwkarze sie interesują,stawiaja ci drinka za obrabianie paly tania szmato:D akurat ja zarabiam na równi z mężem i większość kobiet tu pracuje,więc nie ośmieszaj się bo żałosna jesteś:D a i wole być kurą niż kur.wą

Gość Marcepanowa......
Widać, że jesteś strasznie zakompleksiona. Nie pluj jadem bo się nim udławisz. To że masz kiepski związek z kiepskim seksem to nie moja winna. Szmatę to poszukaj w lustrze a zobaczysz szarą, smutną kobietę, pozbawioną szczęścia, smuta brutalna prawda.

Gość ritka..
haha i coś jeszcze?ulżyło ci? Gacie pełne? Twoja głupota i zazdrość mnie bawią:D nawet mój mąż się zdrowo uśmiał jak mu pokazałam twój post. I zamknij jape bo wali syfem i spermą:D

Jak może laska szanować się polerując pałę facetowi o którym nic nie wie. Ty powiesz, że się szanujesz i nie jesteś dziwką bo nie pozwalasz się dotykać. Wiesz, że możesz złapać grzybicę??? lub co innego. Facet idzie się wysikać a następnie wkłada go w twoje usta. Super masz hobby za piwo za 4 zł lub drinka za 6 zł warto tak robić. Żenada i zero szacunku.

Gość ritka..
Patrząc w lustro widze młodą,śliczną,zadbaną mężantkę,która potrafi bez strachu spojrzeć w sumienie a co najważniejsze : kochaną i spełnioną:D a nie tania ku.rwe ze strużką spermy na brodzie :D żal mi cie marginesie,możesz pomarzyć o życiu takim jak moje:D

Gość Marcepanowa......
Żal ci tyłek ściska męża to trzeba najpierw mieć,a nie wybujałego z wyobraźni.

Gość Marcepanowa......
Patrząc w lustro widzisz smutek i szarość, a męża to ty na pewno masz na kafe. Takie życie jak ty i twoje wypowiedzi świadczą ze duzo nie miałas poza netem i kafe.

Gość ritka..
żal mi ciebie jak czytam jak się poniżasz. W twoim wypadku napewno trzeba wymarzyć bo żaden facet nie da swojego nazwiska takiemu nic jak ty:)

Gość ritka..
twoje świadczą o tym,że nie masz nic poza zgrzybiałą spermą w ustach:)

Gość Sekonda
Ritka daj spokój, po co wdawać się w dyskusje z kimś o takim poziomie ;) Dziwne te dzisiejsze "wyzwolone kobiety"... Myślałam, że w seksie chodzi o przyjemność dla obu stron, a nie lizanie obcych penisów w kiblu. Ale może się mylę :D

Gość Marcepanowa......
Już skończyłaś?? to spadaj odrabiać lekcje dziewczynko, chyba że styczniowi razem pójdzie z toba bo taki sam reprezentujecie poziom zascianka

Gość ritka..
haha twoje na poziomie lodziary z brudnego kibla:D którą jesteś

Dla ciebie brudasie to Pan Styczniowy... wiesz nie będę cię porównywać do dziwki bo ona to robi z konieczności i dla kasy, a nie za piwo czy drinka. Poziom jaki pokazujesz jest niższy niż rynsztokowy!!! za wylizanie odbytu co dostajesz frytki czy hamburgera z MacDonalda?

Gość gvbvjbhbjhbhj
Nie zwracajcie na nią uwagi.Gimgówno ma wolne to się bawi :D

Gość no kill
Nie rozumiem Cie dziewczyno. Właśnie zgadzam się z poprzedniczkami... Popatrz co Ty sobą reprezentujesz. To znaczy, że jeśli lubię seks oralny to mam chodzić po dyskotekach i każdemu, który się zdąży napatoczyć zrobić loda? To tak samo jakby alkoholik powiedział, że lubi pić więc wraca do domu najebany dzień w dzień do tego stopnia, że nie może ustać na własnych nogach. Wszystko z głową, a tak to się tylko szmacisz. Bo jeśli wymagasz jakiegokolwiek szacunku to najpierw zacznij szanować siebie i własne ciało. Szkoda mi Ciebie.

Gość no kill
Zresztą. Co Ty sobie myślisz? Myślisz, że jakiś facet idzie z Tobą do wc bo tak mu się podobasz, że mógłby zrobić dla Ciebie wszystko? Poszedł by z każdą, która w miarę wygląda i proponuje mu robienie dobrze. Jeśli już chcesz się dowartościować to proszę, ale w inny sposób. Wole np być kochana przez swojego chłopaka i robić wszystko z miłości, niż napotkanemu facetowi robić dobrze. Aż się trzęsę na samą myśl o tym. Fuuuuuuuuuuj

Gość ritka..
no kill,bo każda normalna i szanująca się dziewczyna ma takie reakcje jak o tym czyta. A nie ta zdemoralizowana obciągara,która pozuje na nowoczesną. Ale nowoczesność z ku..stwem nie ma nic wspólnego;)

Gość piasek pustyni
ojej ale się z mężem uśmialiśmy:) Dzięki za poprawę nastroju:) Uwielbiam kafeterię:D