Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanowa......

Sex oralny, a moralność

Polecane posty

Gość Oliwia1000
Haha ja też wątpię, że ten wpis jest prawdziwy, jeśli jednak tak to współczuję. Owszem seks oralny jest obrzydliwy gdy się go uprawia z nieznajomym. Z ukochaną osobą to wspaniałe przeżycie. Jakoś sobie nie wyobrażam tego seksu na imprezie w wc. Przecież ludzie są wtedy spoceni, zasikani i pewnie nie pachną za ładnie.

Czy oni chociaż się przed tym myją?I czy w zamian robią Ci minetkę? nie wyobrażam sobie wzięcia do ust fiutka,który nie jest świeżo umyty :/

inka Wlasnie o tym samym myslalam czytajac o jej "wypadach do wc". Jest pewnie najebana i jej to nie przeszkadza. Opisiony fiutek i odor zalatujacy od spoconych jajek:P:P:P Chyba ze Autorka ma przy sobie husteczki intymne.:):):):)

Gość audi a8 mam
Matko,jakie same cnotki,dobre zonki i katoliczki,zal wam i krytykujecie bo nie dopuszczacie mysli do siebie ze faceci uwielbiaja takie obiety i wasi partnerzy,mezowie tez by skorzystali z takiej okazji,taka jest smutna dla was prawda,tak smutna jak wy.

Gość fgvbfghngjn
do audi a8 mam rozumiem, że chciałbyś żeby twoja kobieta latała po imprezach i obciągała każdemu innemu kto się nawinie w kiblu? i nie sprawiałoby Ci to problemu, gdyby później do Ciebie wracała żeby mogła Cie namiętnie całować? faceci naprawdę nie są wybredni :)

Gość ggggtyu89
audi a8 mam--to nie chodzi o moralność :P rozumiem zrobić loda obcemu facetu po wspólnym prysznicu ale nie w kiblu na szybko ...a fuj:P

Gość buahahaahahahahahah
autorko :) jesteś bardzo inteligentna i musisz mieć wysoką samoocenę skoro za marne piwo za 4zł obciągasz facetem faje ;) przynajmniej nie jesteś droga ;)

Gość audi a8 mam
Ale taka jest prawdz ze faceci lubia takie kobiety,bez zachamowan.Poznaje facet laske,ta mu chce zrobic dobrze i co,odmawia?? prosze was drogie kobiety,nie oszukujcie sie.Potraficie oceniac autorke a co powiecie o tych panach ktorzy sie na to godza?? tak,kobieta zawsze bedzie kurva a facet swiety

Gość pantadeuss
faceci kur..rze a ona k..wa:D

Gość buahahaahahahahahah
Marcepanowa najtańsza kurevka jaką kiedykolwiek fiuty widziały ;) a z dupy do ust też bierzesz ??????????????

Gość AUU
wlasnie,same tu cnotki i swiete zonki ktore teraz sie zastanawiaja czy jak ich facet pojdzie z kumplami na impreze to mu jakas laska nie obciaga fujary w kiblu,myslcie myslcie i sie zadreczajcie

Gość AUU
wlasnie takiej Marcepanowej pragna wasi faceci drogie panie

Gość żinjy
ta,ona sama sie broni pod innym nickiem albo jeden z jej sponsorów od piwa za 4zł:p

Gość buahahaahahahahahah
sorry ale są jeszcze faceci co mają rozum i nie wsadzają w każdą brudną dziurę swojej męskości ;) nie lubię ubijać piany po innych ;)

Gość żinjy
AU nie zmierz każdego faceta wg siebie :D

Gość AUU
rozum rozumem a lodzik lodzikiem,czasem ten rozum schodzi na dalszy plan

Gość buahahaahahahahahah
Marcepanowa ????????????????? tak szczerze to ile już miałaś tych batów w gębie ? tak z czystej ciekawości ? może jesteś w rekordach Guinnessa ? :D

Gość kJkJkJ
Matko,biedne kobiety,wypowiadacie sie w imieniu swoich facetow,same sobie cos tlumaczycie a nie jestescie pewne czy waz facet by nie skorzystal z okazji

Gość zaspana...
lepiej spytajcie swoich swietych faceto ile razy wsadzali do innej buzki heheheheh

Gość jupkaaa
co i tak nie zmienia faktu,że jest lachociągiem:D

Gość az sie poplakalam.....
wlasnie,spytajcie moze swoich faceto ile razy dawali do buzi a nie oceniacie i obrzucacie blotem glupie cnotki

Gość www.www.www.
co za glupia dyskusja,laska lubi to robic i tyle a tu takie oburzenie swietych pan,pewnie w duszy chcialybyscie byc takie wyzwolone bo wasi faceci o tym marza a nie ciagle sex przy zgaszonym swietle raz w miesiacu buhhahahaa

Gość do poznanski kwiatek polny
heheh po slubie,jaki moherz ciebie,a co to takiego slub???? gwarancja czego?? wiernosci i milosci?? to z kad kurva ttyle rozwodow ja sie pytam?????

Gość pieprz.. mohery tu sa
....

Gość jupkaaa
ciekawe skad nagle tyle obrońców marcepanowa z różnych nicków nadaje :D

Gość jupkaaa
zdemaskowala sie swoimi tekstami o swietle itp sama ze soba gada hahaha żałosne :D

Gość jlinlk
audi a8 mam powiedz mi więc skoro uwielbiasz takie kobiety to czy pojalbys za zone laske ktora obciaga facetom bez porblemu w kiblach za browara??? buahaha daruj sobie