Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Słuchajcie, mam problem. Otóż, jestem mężatką i chyba zakochałam się w innym facecie. I nie wiem co dalej z tym zrobić. Zwalczyć w sobie to uczucie czy dać mu do zrozumienia, że mi się podoba?

Dla mnie to oczywiste, że zawsze można wpaść z deszczu pod rynnę. To co czujesz, to pewnie jest zwykłe zakochanie, kiedy człowiek nie widzi żadnych wad drugiej osoby, tylko same zalety. Jak się zastanowisz dlaczego wzięłaś ślub z mężem to może łatwiej będzie Ci poukładać sobie w głowie różnice między zauroczeniem a miłością ;)

Gość fionius
a z mezem ci sie nie uklada? Nie kochasz go? Jestes nieszczesliwa? Jesli ci dobrze z mezem to olej kolesia bo nie warto niszczyc dotychczasowego zycia. Musisz wiecej napisac jakie masz rozterki i miedzy czym sie wachasz bo obecnie trudno ci doradzic

Z mężem jest średnio. Szału nie ma. A w tym drugim wszystko wydaje się takie pociągające. Wiem, że jest coś takiego jak zauroczenie, fascynacja, że to może minąć, ale z drugiej strony, jak się to mówi mamy jedno życie, więc może warto zrobić coś szalonego. Może wychodzę na jakąś wstrętną egoistkę, ale wierzcie mi męczy mnie to już od paru miesięcy.

warto w życiu zrobić coś szalonego? to ufarbuj włosy na różowo albo zrób tatuaż na czole! dziś zauroczył Cię ten pan a jutro co? rzucisz pracę i pojedziesz do Afryki budować szkoły? szalone nie powiem ale czy aby odpowiedzialne? może zamiast gmatwać sobie życia wyjedź z mężem na weekend a najlepiej szalony :-P urlop i przypomni sobie co Cię w nim zafascynowało?