Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruszka123456789

Spóźniająca się miesiączka

Polecane posty

Witam. Spóźnia mi się jeden dzien okres. Poza tym nie mam żadnych objawów miesiączki, tzn. lekko mnie boli brzuch momentami ale nie tak jak zwykle. Myślałam że może mieć wpływ antybiotyk który brałam od 4 lutego przez tydzien (Amoksiklav) na angine ropną, ale tą chorobe mam nie pierwszy raz i okres mi się nie spóźniał po antybiotykach, tzn. tego jeszcze nigdy nie miałam ale te antybiotyki są do siebie podobne. Dodam jeszcze, że od jakiś dwóch tygodni zaczełam brać Divascan na bóle migrenowe. Bardzo się boję, że to może być ciąża, ale współżyłam z chłopakiem z prezerwatywą zresztą był to też stosunek przerywany, tzn. po wytrysku juz sie nie kochaliśmy. Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo że moge byc w ciązy? Dlaczego spóźnia mi się okres? Czekam na odpowiedzi

Gość my ding ding dong
na prawdę jeden dzień a ty już panikujesz? -.-

bez przesady, 1 dzień to żadne spóźnienie, organizm kobiety to nie zegarek szwajcarski, czasem zdarzają się spóźnienia cyklu i jest to całkowicie normalne i może być wynikiem wielu czynników

Tak ja wiem, że miesiąc to nic takiego, ale nie mam żadnych objaw tego ze dostane. Tzn. zawsze jak miałam dostać to bolały mnie piersi szczególnie z tydzien przed okresem, brzuch też np. jak biegłam. A teraz nic.