Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjana52567

Dobry logopeda bydgoszcz

Polecane posty

Gość Alicjana52567

Witam, czy ktoś może mogłby mi polecić jakiegoś dobrego logopedę z Bydgoszczy, który podjąłby się terapii dziecka z MPD. Dotychczas mialam do czynienia z dwoma Paniami ale nie bylam zadowolona ze wspolpracy, mialam wrażenie ze wiem więcej od nich

Gość Midako
Hej, ja mam co prawda dziecko z autyzmem ale chodzę do neurologopedy przy Jagiellońskiej. Wcześniej chodziłam do poradni państwowej, ale nie było efektów ( może dlatego, że to był zwykły logopeda). Jak chcesz to zapytam czy przyjmują takie dzieci...

Gość Upiorny 4
Jeżeli to upiorne to ja znam, ale Ty sama ocenisz jak bardzo Twoja wiedza dorównuje Upiornej... Jeżeli masz wątpliwości co do logopedy to uciekaj i szukaj, aż Ciebie zadowoli. Itd-itd. Więc myk, myk...

Gość iristt
Korzystam z poradni online na stronie http://e-poradnia.com od jakiegoś czasu i sobie chwalę. Maja tutaj dużo różnych specjalistów, w tym logopedę. Mój synek głównie tutaj pracuje nad wymową i widzę efekty. Powoli bo powoli, ale idzie to w dobrym kierunku. Z poradni można skorzystać zdalnie, dla mnie to duża wygoda, bo w Londynie gdzie mieszkamy z mężem nie za bardzo była opcja żeby się do polskiego logopedy zapisać, a z angielskim to raczej praca byłaby ciężka.